finally

i morgon får jag komma hem! för en liten stund iaf! måste tillbaka till klippan igen på tisdag för å jobba tre dar! sen blir det hem igen på fredag kväll! längtar verkligen nu!
men i morgon får jag träffa peter iaf!
nyårsafton i morgon..... kan inte fatta att detta året gått så fort! har verkligen vatt ett bra år½! först thailand i våras med emma i tre veckor! sen massa jobb! dock en kass sommar! kom in på högskolan i halmstad i höstas! träffade helt underbara vänner plus att jag träffa peter!
kan året blivit bättre? nae!
dock kan säkert 2008 bli ännu bättre! =)=)

gott nytt år alla!

ses i dimman

guitarr heroes

åhj åhj va kul det har vatt i kväll! jobba till 20.00 drog direkt hem till carro, körde upp till 21:an å hämta pizza, hem igen till henne! käka snabbt  som tusan med tanke på hur hungriga vi va! sen va det på med guitarr heroes å spelade som tusan! fy fasen va kul det e! =) tillsist rocka vi på rätt bra....... jag vill åsså ha playstation hemma hos mig!
fredde har ju bara ps2 å då finns nog inte GH till det=(!
gick bra på jobbet idag med! inte mkt folk så tiden segade till sej lite där i mitten nån gång!

för övrigt håller jag på att dö efter som mina läppar e jätte torra! stackars stackars mig! å hade jag lypsyl med på jobbet tro? nae! just det!

förövrigt e mitt konto nästan slut redan å vi har inte kommit in i januari än! bra där johanna!

kaos

hel kaos på jobbet eller ja lite iaf! får stanna till 21 ikväll! så nu har jag suttit ett tag med tentan innan jag ska börja! tycker att jag svarar helt fel på en av frågorna men jag vet inte riktigt hur jag ska svara asså! knepig som tusan! å jag tycker att jag komer absolut ingen vart med den heller! arrrrrhhhhhh! blir så irriterad! ska bli skönt å komma ner i simhallen ett tag! =)
sen i helgen lär jag få sitta med den mkt tror jag! vill bli klar...............
igår snacka jag med bitch på msn! hon va back in karlstad! å idag kommer sophie hem från barca!
snacka me dpeter oxå igår! han va tillbaka i halmstad! jag vill oxå va där nu juh! =(! en vecka å en dag kvar sen så e jag där jag med!=)=)=)=)
nope nu ska jag fixa lite mat jag kan ha med på jobbet!

extra knäck

va nere å träna i förmiddes! å då kom fröken lina in å såg allmänt kass ut! stackarn hade super duper ont i magen å fråga om jag kunde jobba för henne! självklart ställde jag upp så det va bara å sticka å duscha snabbt å ut i kassan för en dag i simhallen! hade knappt ngt folk idag! så tiden segade sig fram lite extra långsamt idag=(! men men det fick gå det med! sen när jag kom hem va det bara å sötta sej med hemtentan ett tag! hade ju sagt att jag skulle suittit i eftermiddes med den men så blev det ju inte! så när carro undrade om jag skulle med å spela spel hos lille ikväll fick jag tyvärr säga nej! måstre ju komma igång med denna förbannade tenta juh i å med jag jobbar så pass mkt som jag gör nu under julen!"

å även i morgon e det tillbax till jobbet! börjar 10! lång dag! jobbar till 19!  hoppas på mkt folk=)!

nae ska pallra mig tillbaka till min hemtenta nu!
nog med paus! haha!



over and out

sådär då va julen i princip över! det fanns ingen julkänsla nånstanns igår! snacka med rebecka precis å hon kund einte annat än att hålla med! kommer man nånsin få julkänsla igen? det e frågan! den kanske bara infinner sej när man e barn? eller? jag vill ju kunna känna julkänsla! kanske har det att göra med att farfar dog så inpå julen, vad vet jag! men jag vill iaf kunna känna det igen nån gång i framtiden!

dagen va iaf helt ok igår ändå! va först nere hos mormor å morfar på middan å käka gröt! sen hem å kolla på kalleanka!  efter det drog vi till grevie för att vara där på kvällen! massa god mat ( som jag redan e trött på) å sen blev det julklappsleken! å för en gångsskull vann jag lite klappar! tillskillnad från när vi hjade vår i h-stad med tjejerna i klassen! fick till å med i hop tre julklappar! =) happy!

har faktiskt börjat lite på min hemtenta nu! men änsålänge e det bara intervjun som e summerad å det är ju det lätta å göra! sen resten får tas tag i en annan dag!  farmor kommer å käkar med oss nu på middan! blev lövbiff tror jag! lyxit värre å va hemma, men idag kä'nner jag hur mkt jag saknar h-stad å mina muskertörer å alla andra härliga människor!

juldagen idag å det innebär fest men jag har inte bestämt mig riktigt än för vad jag ska göra! carro skulle på fest innan i hbg å kul å åka in sj till stan! nope! rebecka va sjuker så hon skippa nog det! stackarn!

jag undrar hur fia har det i dalarna bland all snö å hur sophie har det i barca bland alla spanjorer? å hur peter har det i varberg med sina föräldrar? hmm mkt undrande! varför kan alla inte bo i närheten av varandra, precis som i h-stad??????
nej gott folk! god fortsättning på er!

image62

varberg

åkte till varberg igår för att följa med peter på julbord med hans vänner! hur kul som helst! å god mat va det! men nu e man typ trött på julmat, å julafton har inte vatt än...... illa! bara på julmaten igen i morn! isch! men det ska nog gå!  hade iaf två helt underbara dar i varberg med peter!

kom till klippan nu i kväll å har precis vatt på promenad med mamma å "ibbe".....

julafton i morn! då bär det av till grevie! fast först till mormor å morfar på middan!

nej nu ska jag kika på tv!


godjul kära vänner! 

det vankas jobb

har precis varit ute å gått en lång runda med mamma! så härligt! snart dags att börja fixa inför jobbet! ta en lång dusch å sen fixa lite käk för att sen kunna cykla ner till simhallen!=) ska bli grymt kul å jobba igen! saknat alla jobbkompisar!
sitter å tänker på freak å bitch nu!
sofia skrev i sin blogg att hon hade snö å minus 10 grader hos sej! snacka om att hon kommer få julkänsla, tillskillnad från mig! å sophie sitter nog på tåget nu påväg hem till sydliga ystad!

igår när jag kom hem åkte vi ner till farmor en sväng å hälsa på! va så längesen jag träffa henne så det va jättekul!

idag kommer carro oxå hem! =) nice!

nope duschen kallar!

å du biatch....... hoppas du hittar klappar i all julstress!




jag e inte redo

nej jag e verkligen inte redo att åka hem! nog för att jag vill träffa min familj å "ibbe", men jag vill inte ifrån halmstad!
saknar halmstad redan trots jag inte åkt än! sitter här å tänker på hur jag ska klara mig utan mitt freak å min bitch i 2 hela veckor! det funkar inte! jag kan lika gärna åka hem å gräva ner mig! å sen komma upp igen när det e den 5:e januari!
sofia å sophie ni är helt underbara! ni förgyller ens dagar så extremt mkt! har haft två helt underbara kvällar hemma hos sophie nu där vi tre bara har flummat loss å haft så jäkla kul! med er två har man aldrig en lugn stund asså!
dessutom kommer jag sakna peter enormt mkt! fick knappt sagt hejdå i morse i å med han skulle å jobba men åker ju till honom igen på lördag för att vara med på ett julbord! ska bli hur nice som helst!
jag är enormt glad att jag har carro i klippan iaf!=)=)=)=)=)va hade jag annars gjort?
dessutom ska jag jobba en del nu under julen så att dagarna kommer ju att fördrivas! ska jobba redan i morn! men vet inte riktigt vilken tid! uuups!

hade seminarie i förmiddags! det gick bra=)! skönt att det e över! men nu ska man ta tag i hemtentan! usch! jag har ingen motivation!

nae jag vill inte hem!!!!! shit hur kommer det bli när dessa tre eller fyra åren e över då kommer jag ju va totalt ner deppad! nu ska jag bara hem på ett litet jullov! då kommer jag ju sluta för gott! ahhh dessa tre eller fyra åren känner jag kommer bli dom bästa åren i mitt liv iaf! å dessutom ha dom bästa människorna runt omkring en!
familjen totti med sina klan medlemmar som sätter spratt på allt oavsett var de e!
familjen nothing som alla nu e hederliga blogg medlemmar så man kan följa deras händelser å dessutom är världens bästa fest prissar(14:isar)
familjen que pasa som e helt underbara dom med
självklart vår egen familj som nu efter nyår kommer bestå av mig bitch freak å elin ( som vi måste nicknama)
dessutom en hel uppsjö till av underbara å härliga familjer som kommer ha så enormt kul dessa åren!

nej nu ska jag försöka stänga min väska å packa ner min dator å lite till som ska med hem till hooden!



image61



klippan i morgon

i morgon bär det av hem till la ROCK! (klippan)
känner inte riktigt för att åka hem måste jag medge! det känns inte som man ska hem å fira jul............. men visst det ska bli kul å komma hem å träffa alla! men jag hade dock helst stannat här! mitt liv e här nu känns det som! det e här jag har allt jag behöver! förutom min familj å zladden då!
men iaf så går tåget 16 i morgon tror jag! får nog gå in å kolla en gång extra så jag e säker!

har packat idag! men jag vet inte hur jag ska få plats med allt! väskan e överfull nu å jag har inte fått mner allt ännu!=(
håller dessutom på att tvätta undan alla kläder som låg i tvättkorgen så det e skönt att få det gjort med innan man åker!

har seminare i morgon på vårt grupparbete! men det e inte det sista! nepp jullov kan man inte kalla det vi ska ha! har en förbannad hemtenta att skriva som jag inte ens har börjat på! (vilket jag sa attt jag skulle ha gjort klar när kursen började). nope så blev det icke!
sitter å kollar på det sista bonde söker fru avsnittet nu! sen blir det hem till dophy för en genomgång av seminariet i morn!

nope bye alla hederliga bloggläsare!
godjul på er !!!!!!


hur kan man?

just nu är jag lite smålessen! efter ngra rader här förstår ni nog varför! mamma ringde å jag berättade om läckan på bolmen 7! en ganska kul grej ju men ändå hemsk!
men mamma bräckte med grejjen av alla hemskheter!
"då ska du få höra vad som hänt här på storäng johanna" sa hon!
ngra hur ifrån vårat bor en familj där mannen e massör! en av min kusins kompisar hade varit där å fått massage! tydligen har han våldfört sej på denna stackars tjej!
nu anmälen för våldtäkt! hur f*n kan man göra ngt så hemskt mot ngn helt oskyldig! å varför vill man göra ngt sånt när man har fru å vuxna barn å barn barn? man måste ju va totalt funtad! usch jag e så arg just nu!  hur ska den här stackars tjejen kunna leva normalt igen! hur ska hon komma i från rädslan, hon har ju hela livet framför sej å har inte ens kommit upp på gymnasiet än? stackars stackars dej!
den här bloggen ägnar jag till den här tjejen! hoppas verkligen att han som bor på vårt område inte får mkt mer positiva händelser i sitt liv!




åter på bibblan

Då va familjen fem myror...... åter på bibblan! idag för att slira på vårt grupp arbete! har väl gått hyffsat framåt! känns ganska bra iaf!
dagen på bibblan avslutades med en sväng till ungdomsmottagningen, tradit nog va det öppethus så alla fjortisar hängde där för att prata om sina oväsentliga problem så kön va hyper lång!
kan de inte ta hänsyn till oss mer vuxna som verkligen e där av nån anledning! typ då nytt recept på p-piller!
men nae! så det fick bli en sväng i stan ist där sophie shoppade loss en massa julklappar hit å dit!

har precis vatt på ett grymt jobbit spinng pass! tog i så jag höll på att spy ett tag! å nu sitter jag här å mår som jag förtjänar!
jag som hade tagit fram vårrullar å ris! men det får jag icke ner! får bli ngt annat om ett tag!

i morgon e det åter dags för bibblan! finslipa å förhoppningsvis bli klara!


helt underbar dag

igår va verkligen en toppen dag! började med att jag å fia stack till eurostop för att inhandla alla ingredienser till bak å dylikt.....sen bar det av hem till fia där mr tåjbåj oxå kom för att ge oss en hjälpande hand! han va the master på att rulla till lussekatter juh!

kvällen va det upplagt för julmys med tjejerna i klassen! inte så många som kom som vi trodde men vi hade hur kul som helst ändå! drack glögg, käka lussekatter, julgodis, å lite annat smått å gott! dessutom blev det en grym julklapps lek! som mynnade ut i att jag å freaky blev helt utan julklappar! precis som det brukar bli för mig iaf i sån lek! haha! bitch däremot fick hur mkt som helst! å det hon fick va ju helt klockrent till henne! =)=)=) va hon fick får ni dock fråga henne! hihi

sen avslutades kvällen med list lek! som va hur kul som helst! =)=) we like!

idag har det vatt plugg plus idol tittande på torget som vatt på schemat hittills! men nu väntar julbord med familjen totti! e ju vi som ska bo i åre stugan! weeeehaaaaa!


image60

bad på sannarp

igår va det återdags för dubbelföreläsningar! kunde man bli mer trött? va inga vidare bra heller! gunvi va lite ur gängorna å gjorde allt fel med! haha! men vi gillar henne ändå!
stack i pausen på andra föreläsningen! blev gymmet ist då!
sen på kvällen drog jag peter martin tobbe å bella till sannarp å bada å lekte av oss! ruskit kul!
men lyckades dock aldrig slå grabbarna i tid på den blå rutchkanan!
sen va det bråttom i dusch! peter å tobbe skulle spela fotboll!
kom hem å då kom bitch å freaky hit! satt å kolla på mcdeamy å käka glass som vi nog mest dreggla i! haha!
sen satt vi här dödströtta å gav upp mcdreamy för ett tag!
hoppa i säng å somna sååååååå gott!
nu sitter jag här å väntar på bitch! blir eurostops shopping idag! ska inhandla lite till ikväll då vi ska ha julmys med tjejerna i klassen=)=)! plus att vi ska handla tills i morn då det e dags för julbord med familjen totti! vi som ska bo i hop i åre med andra ord! ojoj vilken helg vi har framför oss asså!
efter eurostop blir det hem till bitchen å göra julgodis! vi har då bjudit in alex (tåjbåj) för att kunna assistera oss tjejer=)!
nope time to go away!!!

lucia på la kår

igår va det åter dags för veckans onsdag! denna gång kvällen innan lucia! det betydde mkt folk utre å massa dricka!
började kvällen med middag med mamma! sen vidare å hämta upp la bitch för att gå hem till elin å börjqa pimpla med henne lotta kicki å annika! sedan vidare upp å säga hej till toby mcguire. sen bar det bort till virginia där näst intill alla tjejer va plus en brandt!
just det! där innan va vi uppe å sa hej till freaket! haha! hade ett hejdundrandes skrattanfall där upp! alla låg å kravla på golvet av skratt! jag hade insett att sophie trodde att toan va den nya tvättkorgen! för när jag skulle låna toan låg där en svart klump! sophy dophy hade slängt sina strumpor i toan ist för tvätt korgen! ojoj va vi skratta! sophie du e en topp pingla!
sen drog jag å bitch vidare på våra upptåg!
kom till kåren ganska tidigt! men det va bara kul, halva klassen va ju där!=)
hade en toppen kväll med massa roliga händelser!
roligast va nog sen på natten när jag hade vatt uppe hos peter å sagt hej! när jag skulle gå därifrån å öppnar hus nios ytterdörr står däckarn där glad i hågen så då får han ju självklart skjutsa hem mig!

tack IVP för en kväll i topp klass!

fett med ursäkter

ok mr wallentajn! flåt MÅLOMRÅDE 11! lovar att jag ska använda mig av det hädanefter! e det förlåtet nu? =)=)

nu har jag mamma fia å zladden vatt ute på morgon promenix! mkt skönt! mamma ska snart bika till eurostop! jag pallar inte! har ju föreläsning kl 12! så jag ska bara va här hemma å softa till det!

ikväll kommer carro upp å käkar med oss! så då får småfisarna (nea å zlatan) leka av sej lite!

nej nu ska jag ta å¨byta om!



mamma på besök

nu e min kära mamma här! kom igår å då va pappa åsså med! zladden e åsså här! lovely!
idag har vi vatt i stan å köpt julklappar! fick faktiskt köpt nästan alla! jätteskönt! det va tur mamma kom annars hade jag aldrig fått tummarna ur å begett mig ner i stan!
va lugnt å skönt där nere!=) intog en fika på espressohouse där mamma började efterta sophies klantigheter! hon välte ut sin marmelad hon fick till sconesen på golvet upp å ner! haha! sen ville mamma börja städa där, för hon tyckte inte barristan skulle göra det! hihi! lilla mamma!

va precis hos peter med, han kom hem från sin miniskidsemester igår! så han hade ju massa kul å säga!
ska snart iväg å spinna med bitch å carro! sen e det middag med mamma ikväll! blir stekta potatis å kebab spett! mmm va gott det ska bli!
i morgon börjar vår nästa delkurs! ska bli kul!

onsdag e det åter dags att inta delmål nr 11! sup å svälj..... trevlig onsdag! eller?

nope spinning nu på höh level!
bye bye fuckers



image59


mårtensson

blev en kanon kväll i gå med! =) sällan vi i IVP lyckas med det lixom! haha! alltid lika kul!
va först en sväng hos bocaj alias jacob å sa hej! sen drog vi ner till mia i stan å festa där ett tag för att sen återvända till bolmen å bocaj som hade hyrt uppehållsrummet i 17!=)
sen bar det vidare ner i stan å in på mårtensson med våra hemma gjorda stämplar gick vi rakt in! nice!
hade hur kul som helst hela kvällen! sen blev en viss bitch lite små full! så vi fick pallra oss ut i luften å gick till kebab kungen å köpte falafel! sen bar det iväg hem! å jag lovar så långsamt har det aldrig gått för oss att gå från stan å hem! tog ju tre evigheter!
på väg hem ringde vi ju såklart däckarn........ vi ville ju ha efterfest! men han hörde inte ett dugg av det vi sa ju! så nån efterfest blev det inte för oss! däremot snacka jag med freaky precis som hade kommit på singstar i natt! halv 6 hade hon vatt hemma! kanske va skönt ändå att man inte kom dit med tanke på att ens föräldrar kommer nu snart!  mamma å zlatan stannar tills torsdag å pappa kör hem sen igen idag!
ska bli riktigt kul att dom kommer! blir väl stan i morn med mamma å då måste jag verkligen hitta julklappar! men har noll ideer på vad jag kan köpa! =(((
det e så grymt skönt att man inte har nån tenta å plugga till just nu iaf! behöver inte tänka på ngt förrän på tisdag då andra delkursen kör igång!
nope nu tror jag min dogg kommer!

image57

image58

bocaj

nu  sitter ju jag å bitchen hemma hos bocaj å väntar på festen! har intagit en jellyshot å bitch e full i sitt lår=) hur man nu kan bli det!?

snart e det dags för julkalendern för andra gången idag!

nepp party för fulla muggar nu!!!!

nu skulle jag ju infogat en bild åsså men kom på att det e inte min dator jag e vid å bocaj har ju givetvis inga bilder på mig å bitch! nooooo dåååligt!!!

avklarad

ååå så glad jag e nu! går knappt å beskriva! tentan e skriven å det kändes väl hyffsat bra! gunvi hade iaf gjort en bra tenta! va klar vid 11 sen drog jag å handla med bitchen å cajsa å mia å elin å ja alla ivp:are va på maxi helt enkelt!
sen stack jag å cajsa hem här å vänta på att klckan skulle slå 12.00 så vi kunde dra till la gym! å nu har jag hunnit med å städa å kollat julkalendern oxå! pratat med mamma har jag oxå gjort! hon va på julmarknad idag !

ikväll väntar en kväll med fest......... ojoj så kul det ska bli! har inget att tänka på fram till tisdag då den nya delkursen sätter fart!
å i morgon kommer mamma å zlatan upp! peter kommer hem från sin korta skidsemster. carro kommer tillbaka efter en helg hemma. å jag har tvätttid!
YES!

the last day

va sista officiella plugg dagen idag! å hur mkt plugg har det blitt? svar noll komma noll noll typ!
har mest suttit å snackat en massa skit! men det va kul det med! känns ändå som det mesta sitter där det ska! får jag ju hoppas!=)=)
ska iaf snart iväg å utöva lite fysisk aktivitet med bitchen! blir ett hårt box pass! å sen efter det å få sund aå goda matvanor för att sen i morgon kunna gå in på delområde 11!!!! alkoholen! oojooj va jag kan lixom!

utövade lite fys. aktivitet i morse med, va ju ute i regnet å gick! fy fasen va det regna kan jag ju lova!
ikväll e det idol final! ojoj va nervös jag e! amanda måste vinna!
girlsen kommer hit! kommer inte bli en lugn stund i min etage våning inte!

tröttheten stiger

nu märks det verkligen att man knappt gjort annat än pluggat i veckan! satt här i soffan å läst anteckningarna från föreläsningarna å kom på mig själv med att sitta å halvslummra! så nu la jag ner det! får fakstiskt räcka för idag! suttit på bibblan nu varje dag denna veckan mellan 10 å 16.30 typ!  sakerna börjar nog sätta sej på sin plats nu! vill inte gå för djupt på det heller!
sista dagen med plugg i morgon! sen e det bara "inschala" som gäller på lördag! haha! som allas vår älskade anita ockborn brukade säga på våra SO prov på högstadiet!

känns som det kommer bli en tidig sänggång i kväll!!!!  förövrigt så e julkalendern bra, elfrid e grym å filippa bark va snygg i sitt hår i går på centralskolan.....

pappa ringde idag ju! han undrade om jag hade förslag på julklapp till mamma! självklart hade jag det=)=)!
fick snackat av mig lite med pappa ett tag å låssas pratat med zladden som låg hemma i soffan å sov på rygg! haha*! ojoj va jag saknar honom nu! my baby! men på söndag då ska det kelas som aldrig förr kan jag ju tala om för er! känn er avundsjuka!

nope sängen nu eller? nä`? kanske`? eller? på den? va?


frågan e...

om man verkligen kan ha lingonsylt på havregrynsgröt?
enligt mig så e det helt totaly omöjligt! fattar inte kombinationen där! e det nån i denna värld som har det mer än bitchen?
det e ju värsta skärningen lixom! ok om man tar jordgubbssylt eller ngt men lingon! nae fy flöten sofia!

från det ena till det andra! gå in på svt å se dagens avsnitt av centralskolan! grymt bra!=) garvat nu i sådär 10 min! å lär fortsätta ett tag till!

jag vill....

......skriva den förbannade tentan nu........
....... att zladden ska komma......
....... att tentan går bra
........ börja köpa julklappar
........ att det ska sluta regna å blåsa
........ att det ska bli julafton
......... att våra tvätttider här i huset ska återgå till normala tider
....... att amanda vinner idol
........ att det ska bli snö
.........ha nya kläder
........ klara tentan

ok det va vad jag kom på nu!  jäkla pissväder idag! så trist! helt dyngsur när jag cykla hem från bibblan idag juh!=(
suttit ett helt gäng å diskuterat en massa på bibblan! ger hur mkt som helst!=) kanon!
vatt å tränat nu i kväll med fia tje bitch å nu har jag precis käkat mammas lasagne som jag hittade i min enorm stora frys! det va grymt gott!
tja i morgon e det åter dags att bege sej till bibblan! känns som man har hyffsat koll på folkhälsan nu! men man kan väl få in lite till!
tror jag ska läsa lite i rapporterna på nätet nu! sen e det ju lätt bonde söker fru & centralskolan som gäller!
wiihaaa!

var bor man igentligen?

frågan e ju om jag igentligen ska behöva betala hela min hyra i fortsättningen! med tanke på att man kanppt tillbringar ngn tid här! trots att jag älskar min lilla lägenhet! men mesta tiden fördrivs verkligen på bibblan!
e hemma på snabbvisit nu för att sen dra vidare till skolan på dagens stressföreläsning! stressande värre att hinna printa ner en blogg däremellan men dock nödvändigt! påtryck från högre makter annars!
sen efter lektionen blir det en visit på la gym å sen ska jag faktiskt hem! å va hemma! tror jag iaf! om inget annat dyker upp! tänkte läsa lite i folkhälsorapporten å fys. aktivitet för nytta å nöja!
mkt nöje! =)

shit va jag längtar tills lördag nu å när tentan e över! PARTY!

sen på söndag kommer mamma å zladden! even better!
no sup å svälj ( på lördag)

image56

pissregn fysiskaktivitet å IVP möte

yes yes allt detta å lite till har hänt å kommer å hända idag!
hade satt klockan på kvart över sju för jag tänkte få lite julstämning med julkalendern i morse! såklart då att kanal 1 inte funkade................. så jag fick inte se julkalendern då! utan begav mig ut i pissregnet för att traska bort till bitchen då vi skulle ut på vår vanliga morgon promenix! det pissregna hela rundan lång å vi va inte torra nånstanns när vi kom hem!
sen blev det frulle å så kikade jag på julkalendern då ist på svt.se! lyxit värre!
sen bar det av ut i pissregnet igen för plugg på biblan............ satt där till 12 för att sen stressa vidare till maxi för att möte upp BRÖ då jag fie å han skulle på IVP möte med hansi! mkt intressant! fick reda på hur mkt som helst!
sen när jag kom hem höll jag på att dööööö rent ut sagt av hunger! så efter lite mat i magen kund ejag sätta mig å läsa lite igen! å nu va jag bara tvungen att blogga!
igår va det vår obligatoriska söndags middag! denna ägde rum hos moa! sten god mat!
nu väntar ett spinningpass, shopping på maxi, fortsatt pluggning å sömn!

bye kära läsare!

image55



lördag e det återdags för super foton känns det ju som! haha möjligtvis en å annan video!
yeeeeyyy




ååhhj ååhhj ååhj

hade en toppen kväll igår! med fest å grejjer! först käk å film inspelning hos sophie! shit va vi rocka!
sen drog vi vidare till sophies kompis sophie å fortsatte festen där=)=)=)
i morse blev det frukost hos peter å även sophie kom å joinade! mkt gott!
vatt å handlat på maxi precis" lampa till min julstjärna! å lite nötter som inte satt helt fel!
idag kommer bitchen hem igen!=) yes!
å ikväll blir d middag hos moa!=) wiihaaa!

jag som skulle städat! kom inte så långt ens! illa johanna!