shaky

ohh my gaaadhh! sitter här å bara skakar! jag som skulle till sophie å kolla idol men som blev ändrat till nettan ist men jag kom inte längre än hit, till min soffa! e helt skakig efter boxen!
sorry sophie!
blir tidig sänggång ikväll känner jag!

prata med mamma innan idag förrästen! hon å zlatan kommer nästa söndag å stannar tills tors! sen tror jag att jag behåller zladden här! längtar efter dom nu!=)=)!
dessutom fick jag tillbaka RET:en idag! fick till å med mer poäng än va jag själv gett mig=)! happy!
nu e man verkligen  laddad för att fortsätta!=) yiiiiihaaa!
nepp nu ska jag försöka sluta shaka här...................

image54

cleverhead

skulle precis börja baka muffins! hade alla ingredienser å tänkte yes för en gångs skull ska jag baka! =) glad i hågen satte jag igång med smet å sånt tjaffs! sen kom jag på! MUFFINSFORMARNA! var e dom? det viktigaste av allt lixom! smöret å mjölken kokade på spisen i princip å ugnen va på högsta drag! så det va bara å susa iväg till sophy dophy å låna formar! efter det kunde jag fortsätta i lugn å ro=)! å nu står de här så fint på bordet å luktar gott!

haft två föreläsningar idag! idrottsskador å anonyma alkoholister va där å snacka! mkt bra! men tröttheten från i onsdags sitter i asså!
drog ner oi stan en sväng med sophie efter skolan med! blev den lilla svängen! sen hem igen! å nu tror jag att jag måste käka lite för snart e det dags för ett box pass utan dess like! kick some ass!
bitchen har ju åkt till luleå för att kalasa så jag fick locka med mig peter idag på passet! =)

ikväll blir det idol! å wallentin där tvekar man inte på fest eller idol fest eller idol, idol eller fest idol eller fest?

imorgon ser det ut att bli en heldag plugg å sen får man se vart benen bär en!

nej mat nu! sen la box! sen la idol! å sist men absolut inte minst LA SÄNG


tack för mig


what a night


shit vilken kväll det blev på kåren! va jättekul å jobba! fram till kloickan 01.55! va händer då? jo brandlarmet går igång!
jag å viktoria stod i gardroben å fick ju då inte lämna ut fler jackor eftersom lokalen skulle utrymmas! folk blev asförbannade å vägrade gå ut å jag bara kände hur pulsen steg! brann det eller inte lixom?

tog ett bra tag innna vi fick ut allt folk! å otrevliga va dom! tydligen så hade ngt hänt nere på herrtoaletten! ngn sprinter hade slagits i sönder plus att det rök där nere! så ngt va mysko!
räddningstjänsten kom på plats! poliser va där! vi försökte få folk att röra sej mot Q huset men förgäves till en början!
när vi väl fick gå in igen på kåren blev det skyttetrafik med jackor ! folk fick inte gå in på kåren igen så vi fick springa ut å in med jack brickorna å hämta folks grejjer i gardroben!

sen va det dags å städa! å jag kan bli så grymt irriterad när folk inte hjälper till efter som jag själv e en så pass driven människa som får dåligt samvete om jag inte gör ngt!
tog ett bra tag innna vi va klara!
va hemma strax efter halv 5 i morse! hade inte allt hänt kanske man hade vatt hemma lite innan 3 lixom!

det va inte riktigt värt det för ett glidpass! men fram till klockan 01.55 hade jag askul!
jag å bitchen ägde i wiskey baren! wiiihaaa!

känner mig som en levade zombie idag....... precis kommit hem från eurostop där vi vatt å inhandlat massa grejjer i mat väg!
nu blir det lite plugg sen blir det nog å sova ett tag innan det blir träning! greys marathon ikväll igen hos bitchen! yyyyyiiiiiihaaaa!  ohh har köpt lite julpynt förövrigt idag! så på lördag får jag väl börja ta fram det!

nae nu ska jag gå¨å dö lite!


image53

jobb på kåren

ikväll e det vår, ivp:s tur, att jobba på kåren! ska bli riktigt kul! bara å hoppas att man kommer fatta hur allting funkar med kassa å så! men det sätter väl sej! står nog helst i gardroben iaf!
igår va det grey´s anatomy marathon hemma hos fia! fy fasen va bra de e!
vi satt nog alla tre å dregglade lite extra när dr shepherd visade sig i rutan! hihi!
såg första cd:n med 4 program! i morgon kör vi på cd 2=)=)! yeeesss!

har övertalat peter nu att han ska med å va min kompanjon på boxen på fredag! med tanke på att däckarn å dom redan va 4 så fick jag inte va med nån av dom juh å min bitch åker ju till luleå för att gå på 30 års kalas! hihi!

ohh jag fick ett mms av min pappa igår på min älskade lille zlatan! blev sååå glad!



nae nu ska jag koka mig en kopp te å sätta mig å plugga till föreläsningen börjar!


image52

dags igen

sitter här hemma nu å väntar på tiden ska rinna iväg så man kan bege sej till skolan för veckans första föreläsning! ska handla om barn fetma! hur intressant som helst juh!=)
hade en super mysig kväll med tjejerna igår! =) mkt snack å lite verkstad ( precis som det ska va)
haha sophie e iaf tillbaka i h-stad å det märks! hon lyckas alltid välta ner grejjer där hon e! igår lyckades hon först med att slå ut vatten på hela köksbordet ist för att slå det i glaset! sen så lyckades hon även att välta ner ett ljus med doftvatten..... haha luktar mkt vanilj på mitt golv nu=)=)! haha! finns det ngn klantigare? hmmm nae! du tar det priset freaky, men jag gillar dej ändå! =)

efter föreläsningen idag blir det nog att plugga........... e ju snart tenta! fattar inte var tiden tar vägen!
i morgon e det IVP:s kår onsdag så det e vi som ska jobba! weiiihaaa! fast det känns osm vi kommer va fler som jobbar än va det kommer va folk som går till kåren för att festa!

nope time to say goodbye!

image51

ny vecka

måndag..........igen! yes! ny vecka nya tag!
vaknade upp i hus nio super trött, men det va bara å masa sej upp å ut på morgon promenix med bitchen....... sen hem käka snabbt som fasen å sen till maxi för att inhandla till middan som ska äga rum här i kväll! sen blev det bibblan fram till tre typ!
nu e pajerna gjorda å tvätten e i maskinen å jag har till å med hunnit dammsuga lägenheten! YES va bra jag e idag!
fick mkt gjort idag på bibblan med känns det som!
nu ska jag bara duka fixa till lite sallad å sen e det spinning pass på hög nivå som gäller! sen kommer girlsen vid halv åtta! wiiihaaa! å idag kommer freaky hem! gaaadhhh så kul=)=)=)=)=)!

nope tvätten kallar!

ojoj va jag inte fått gjort mkt

jag som skulle pluggat lite idag! SÄKERT!!
det har inte blivit ngt gjort! så e det alltid dagen efter, trots att jag inte vatt bakis!
kom ut en sväng med bitchen å gick i amfiparken! sen drog jag bitchen å carro å träna!
nu har jag fått i mig mat, pratat med mamma å pappa å självklart hamnat här framför denna manicken!
alla fotona e uppladdade nu förövrigt!
ser redan framemot nästa höjdarfest när nu den blir!
i morgon blir det söndags middag här fast på en måndag! kan ju inte ha söndags midda utan freaky! börjar sakna dej nu riiiiiiktigt mkt! det fattas en av de tre musketörerna lixom!

ikväll så e det både björn å robert gustavsson som e med i parlamentet! måste försöka hålla mig vaken! måste måste måste!

i morgon då j*vlar blir det plugga av på bibblan!
yessssss.....

image50

karatefylla á la 14:is

YES! vi lyckades få till en hejdundrande kväll! thanx guys of nothing för en toppen förfest! kamera blixtrarna gick vilt hela kvällen! =)=)
väl nere på stan blev det moon! hur nice som helst!
vaknade upp i morse som en prinsessa! mår kanon! lite småsleten bara! till å med vatt ute på morgonpromenixen ju! de ni! å nu sitter jag här å käkar frulle!
idag blir det nog att ta tag i lite plugg å sen träning!
för övrigt så lär alla kort hamna på fäjjan! dags å ladda upp!


julklappar? nä!

som alltid annars när jag ska hitta potentiella julklappar till la familia så går det utför! jag hittar aldrig ngt! skulle börjat köpa idag va det ju tänkt då! men icke! istället kommer jag hem med kläder till mig å annat tjaffs som jag själv har nytta av! BRA johanna!!!!
iaf så fördrev jag å fia tiden bra i stan! gickm nog i över en timme å letade efter ett fik som inte va över knökat med folk men förgäves! tryckte till slut in oss på samma cafe som jag å peter va på i torsdags!
sen bar det av hem igen å nu sitter man här å väntar på kvällens bravader! ojoj! hoppas på en lattjolajbans kväll utan dess like!
ska ut å den den friska luften först å luffsa runder med bitchen så vi blir fit for fight för ikväll!

so long suckers!

image48

frågan e.......

hur kunde det bli såhär?
hur kunde daniel åka ut? why lixom? he was the man!
ja iaf så pratar jag om idol just nu för er som inte fattar! jag å bitchen satt här hemma å va verkligen helt förstummade! kan de lägga ner den tävlingen nu för det finns ju inte nån som helst rättvisa what so ever!
aahhhhhhh

boxen va kanon idag!helt totaly slut nu! å mina handleder e sönder boxade!!!!

i morgon blir det julklappsjakt på stan! woohooo!
sen e det karatefylla a la 14:is som gäller på kvällen!

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

kolla precis reslutatet från tentan! jag KLARA det! fatta glad jag e! woohoooo! sitter här å skakar av glädje!
åhh i morgon blir det fira satan i det! fy fasen*!=) jag som va så nervös å tveksam till om man hade klarat eller inte!
but i did it...............

ikväll blir det box! sen blir det idol! åsså hoppas jag på lite mys!


image47

så glad......

har hitils varit 12 helt underbara timmar=) känns som man bara flyger runt på moln! oj va töntigt det lät men dt känns iaf så=)!

börja föreläsningen halv nio i morse! om diabetes! super intressant! sen blev det en promenad runt östra stranden å sen hem till fie som bjöd på chai latte! skulle dit å säga hejdå, eftersom hon ska hem nu ngra dar! hjälpte henne till stationen med hennes 20 kg väska å sa bye! gonna miss ya! jag å fia fick en överraskning i min brevlåda! haha! så gulligt av sophie=) vi blev så glada! vet att här har jag vänner som kommer bestå livet ut=)=)=)!

jag å fia har vatt å handlat nu i eftermiddag! blev både netto å maxi! kul att de hade erbjudande på nötfärs på maxi ju! 29.90 kilot! yes tänkte jag! men shi fick jag sen när jag kom dit! det va bara typ 2-3 kilos förpackningar! å va ska jag med 3 kilo köttfärs till! får ju inte plats i frysen! så efter att ha klagat ett tag så gick vi vidare inne på maxi å nötfärsen fick stanna i sin kyldisk!hihi!

funderar på att träna snart!
sen blir det bonde söker fru & centralskolan ikväll hos fia!=) nice and lovely

dagens i-lands-problem

som vanligt va vi ute på vår promenad i morse jag å bitchen.......... å eftersom vi börjar vår föreläsning 12 idag tänkte jag att nu får jag äta en rejäl frulle så jag blir mätt å håller mig mätt ett bra tag så jag kan käka i nån paus på föreläsningen, så jag käka gröt å världens grövsta bröd med fet avokado!
det va för typ 2½ h sen å nu e jag ungefär lika hungrig igen! varför? hade jag ätit 2 klena knäckemackor hade jag säkert inte vatt hungrig! fattar inte min mage att den ska bli mätt av sån mat eller?

har kollat igenom vår power point till föreläsningen, kollat igenom i lite kapitell i boken å suttit här framför denna skärmen å knappat på tangenterna........... e dubbel föreläsning idag! kommer nog va otroligt trött efter dom men ska pallra mig till gymmet då!
sen när jag kommer hem lär det bli fortsatt maraton med greys anatomy! varför har jag inte sett det programmet innan? jo just ja jag jobbade alltid när d gick!!!!
tur att bitchen har första boxen då, så man kommer in i det, å kan sitta framför tv:n å dregla när dr shepherd visar sej=)! haha!

nej nu ska jag ta å packa ner min mat å fixa till mig inför dagen!


image46

askungen

hahahahha! ojoj va jag gjorde bort mig idag på biblan!
satt å läste i mina böcker när jag å fia hörde att askungen låten med mössen började spelas! vi kollade på varandra å skakade lite lätt på huvudet å tänkte nog båda två att: va e det för tönt som har den ringsignalen!?
det va inte så jätte ljudlöst heller den spelades! det hrdes i princip över hela ovanvåningen på biblan! så känner jag lite lätt på min jackficka å känner att det vibbrerar där! DET E MIN TELEFON SOM RINGER!!!!!!!!!
kan inte minnas att jag ändrat till den signalen! ahhhhh! ser att det e sophie som ringer å svarar med ett gapskratt! plus att alla runt omkring oss oxå sitter å asgarvar åt min jättefina melodi! jag fick fram noll ord till sophie! haha!
sen satt jag å sofia å skratta resten av dan! men det bjussar jag på!

nu e det snart dags för den veckliga spinningen!=)=)=)
har laddat med biskvi av per å kaffe i massor! bra johanna!


åter till biblan

nu sitter vi här igen, på vårt älskade statsbibliotek! känns nästan som vi bor här! men we like it!
fie jobbar idag så blev bara jag å fia som drog hit! läst i folkhälsorapporten å den e såååååå låååååång! men rätt intressant!
fast va tvungen att ta en pause nu å blogga lite!

igår kväll blev det söndags middag hos fie! hon bjöd på soppa å brödkrutonger! mumms! sen blev det en promenix ner i stan å sen när vi kom tillbaka blev det kvällsfika med egenblandad glass å äpplekaka! lyxit värre!=)

somnade som en stock när jag kom hem..........skönt!

i morse bar det av på vår vanliga traditionella morgon promenix! lovely!

nepp nu e det dags att återgå till böckerna å läsa läsa läsa!

sen väntar ett spinning pass i kväll! å sen får det nog bli greys avsnitt ikväll som jag började kolla på igår=)=)!


sunday bloody sunday

veckans tråkigaste dag! eller?
vaknade av ett mess i morse, från bitchen, hon palla inte gå!  så jag la kvar ett tag till i sängen innan jag pallra mig upp å packa ihop tvätten å drog ner i tvättstugan! sen va det jag å min mp3 som drog i väg på promenix mot västra stranden! hur skönt som helst! sen hem käka å sen va det dags att börja med storstädning! va så taggad på att städa! höll på i ca 2 h å fejja runt här i min lilla lya! å nu e här så rent å fint=) så nöjd med mig själv! haha!

har just nu en liten blogg paus i mitt pluggande! tänkte att jag kan ju lika gärna fortsätta va duktig! =) men snart bryts det, e ju bonde söker fru repris klockan 13! å det e ett måste! missade programmet i onsdags!
senare idag blir det träning å ikväll e det åter dags för vår traditionella söndags middag=) nice!

igår blev det fotbollskväll hemma hos cajsa! super trevligt, men my gadh va dåliga sverige va! shape up lixom!

nope back to the books!

image45

boxpasset = hög status

ojoj vilken högstatus boxpasset får av mig! fy fasen va trött man blev! en total genomkörare!=) i like! e helt död i hela kroppen idag!=)=)=) träningsvärken gör sig till känna lite här å där ju mer dagen går!
va ute å gick med fia först i morse sen blev det en runda med carro å nea med! därefter blev det biblan men där höll vi ju på att somna i böckerna..... mindre lyckat! hade tänkt dra å träna efter pluggandet men det va tur vi bestämde oss för att inte göra det fr så fort jag kom hem somnade jag i sängen! ojoj så skönt det va!

änsålänge har jag noll planer för i kväll å det känns rätt skönt! men hade vatt kul å kolla fotbollen ikväll ett gäng!
skulle det va att jag inte har ngt att göra kan jag krypa ner till greys anatomy!
ohh det ska jag göra redan nu faktiskt!

gårdagens trötthet.....

längesen jag va så trött som jag va igår! helt sanslöst!  å det hänger i lite idag med...................
hade seminarie i förmiddes! soft som tusan å sen gick vi en sväng å som vanligt hamna vi på espressohouse, njöt av en god lunch å massa snack för att sedan röra oss mot JC där fie skulle göra sin veckoshopping på kläder=)=)*! hihi! nä men hon köpte en mktr schnajsig tröja som jag å fia blev jätte avis på!=) hihi!
kom hem nu precis å ska vila ett tag nu tänkte jag! sen i kväll blir d box! ska bli kul å testa! efter det blir det idol med fia å carro! =) en helt underbart skönt å soft kväll!



oj! intressant

AA-mötet igår va verkligen intressant! det grep en verkligen! fick en att tänka efter! å att de kunde sitta där å verkligen öppna sej så pass mkt trots att vi oxå var där! =) beundrar dom verkligen!
fick veta att den yngsta som kommit till AA hade varit 12 å narkotika beroende! jag höll på att trilla baklänges när han sa det! hemskt! tänk va ung han måste varit när han började!
de som var med igår hade verkligen livs gnistan! de levde en dag i taget..................... ngn hade fått återfall men de kom till mötet ändå för de ville ju verkligen komma ur det!=)=) verkligen jätte intressant! tror det gav oss tre lika mkt som gick (fie fie å jag)

efter aa så bestämde jag å fie oss för att dra till kåren! dansa å ha kul! va kul ett tag men sen va jag så trött! musiken va bara bra stundtals! va hemma typ kvart i ett i natt! sen upp i morse å gick! (själv) å varför gjorde jag det??? jag kunde ju stannat i sängen å sovit! för fy "flöten" va trött jag va på biblan sen när vi satt där! ingenting gick in typ! så va hemma här igen vid 13.30 tiden å somnade gott i 30 min typ! fast e fortfarande trött!=((( känner mig helt hängig!
men fått i mig en koppp te nu å ska försöka hitt apå ngt annat! vet inte om jag orkar plugga mer tills i morn! har seminarie kl.9!
=(
ska på coreball i kväll å trimma till magen!

AA here we come!

om en timme infinner jag fia å fie oss på AA-möte........ det ska bli grymt intressant!


vissa mornar den sista tiden har jag vaknat upp på bästa sätt man kan tänka sig!  känns så bra!!!  som sagt sen innan känner jag total lycka med allt här nu! livet e verkligen på topp!

ikväll efter AA blir det kåren! jag å fie ska å dansa röven av oss!? haha!

måste hitta kläder nu som man kan ha!

love to everyone!


image44


promenix, biblan, föreläsning, gym, mys

dagen började med att jag å fie fick ringa å väcka bitchen som försovit sig till vår promenix i morse! bra gjort!
gick en runda å sen va det hem å firra frulle å sen till maxi å shoppa lite mat!
sen väntade biblan å lite plugg som inte blev så mkt!
blev utskällda av biblan kärringen som vanligt! va har hon emot oss igentligen? denna gången tyckte hon vi satt på fel ställe! man ficxk inte sitta i soffan å plugga! där skulle man bara läsa tidning! jag höll på att säga ngt dumt till henne men knep igen!
på en bibla e det väl meningen att man ska kunna sitta på plugga! såväl i en soffa som vid ett bord! ahh va arg jag va!
klockan 15 började vår försläsning med gunvi å den va hyffsat långtråkig! sen blev det gymmet! det va segt å oxå lite tröttsamt ändå slet jag på! =)
sitter å degar framför tv:n nu......... skulle behövt plugga men nej! ska snart bort å mysa i hus 9!=)!

förövrigt e jag grymt trött på mitt sår under näsan just nu! det gör ont ont ont å det ser ut som jag e värsta knarkarn som sniffat sönder näsan!

i morgon väntar ett AA möte för mig fia å fie! ska bli intressant! å nej vi ska inte dit av egna skäl å problem................
nae nu ska jag get dressed!


smörgåstårta, te, persbrandt å zlatan

vilken kväll! först spinning på hög ansträngningsnivå!  tror inte nån av oss gick därifrån torr! sen hem å duscha snabbt å sen vidare till fia där det vankades smörgåstårta! å fy satan va god den va!=) det lyckades du bra med fialotta!=) efter det blev det te au lait! å det va näst intill snäppet godare än chai! jag va helt lyrisk!
sen................. kom mannen i mitt liv å uppenbarade sej på tv! micke persbrandt! å inte nog med det, han delade ut pris till zladden! kunde kvällen blivit bättre? ( haha ja det kunde den nog) men just för tillfället så va jag så lycklig!  2 av sveriges snyggaste män på tv samtidigt, brevid varann! woohooo!

har precis kommit hem å ska gå å lägga mig nu hade jag tänkt! är helt slut!
i morgon väntar morgon promenix, maxi shopping, biblanplugg, föreläsning, träning, mys!

sleep tight


första gången

va helt underbart när familjen å mormor å morfar va här igår! va å käkade super god mat på mongolian å gick å kika lite i stan!
gick hem till mig sen å drack kaffe! å för första gången kände jag lite saknad när de stack! jag ville att de skulle stannat längre! å allra helst ville jag att min bror skulle stannat ett tag! saknar honom rätt mkt! i december kommer mamma å stannar här ngra dar! det ska bli super kul!
jag trodde ju kompisar hemmifrån skulle komma å hälsa på här, änsålänge har ingen vatt här! det e nog nu man märker vilka ens riktiga kompisar e! vet iaf att min kusin kommer snart så fort hon e ledig från jobbet! längtar så!

när familjen åkte igår gick jag bort till sophie, så vi gick ut å gick en lång runda i stan, å sen slutade det med at vi hamna på espresso house! som vanligt............ snacka om att styra upp en julfest!=) kommer nog bli lyckat! hihi!
gick sen hem å mös vidare hos fie, snacka en massa strunt å hade allmänt trevligt!
gick sen bort å sa gonatt ill hus 9:e! =)
sen somnade jag gott här hemma!=)
klockan ringde halv 7 i morse! upp å tvätta! woohoo! sen va det dags för vår traditionella morgon promenix! blev en lång runda bort till gallberget! super duper kallt ute nu! sen blev d varmt gott chaite när jah kom hem!
nu väntar en dag på biblan med bitchen! freaky jobbar idag! ska plugga lite inför seminariet som e på fredag!
sen i kväll blir det spinning!

shit va livet e underbart!
                  


farsdag

det finns farsdag, morsdag å det finns faktiskt barnensdag oxå! inte för jag vet när det e men jag vet iaf att det finns!
när det e fars å morsdag ska det köpas presenter hit å presenter dit! men när det e barnens dag, ( å då antar jag att det menas alla som har typ föräldrar å så, inte bara om man e barn å under 18 lixom) så köps det inga presenter! den dagen bara existerar!  jag e lite fundersam där! jag å min bror har iaf adrig fått ngt när barnensdag inträffar!  nog om det................ idag e det ju iaf farsdag, å å idag kommer mamma, pappa , fredde, mormor å morfar upp hit! ska gå å käka på en mongolisk restaurang! jättekul att de kommer hit!=)
funderar på om jag ska städa över här lite snart!
har iaf precis vatt ute å gått med fia! blev en runda ner om västra stranden! å sen va vi tvugna att leta upp anonyma alkoholister.......... inte för att vi e i behov av ett sånt möte, men vi ska dit på onsdag å lyssna på hur ett möte går till eftersom de ska komma å hålla en föreläsning för oss i folkhälsan! =) ska faktiskt bli jäkligt intressant!

nope en varm dusch nu kanske inte skulle skada!

motivationen

hmmmm motivationen infann sej inte riktigt idag när vi satte oss på biblan å skulle läsa! vi va där i ca 30 min sen drog vi ner i stan ist å tog en chai på espresso=) mkt bättre!
kvällen igår va så lagom! jag å fia gick bort till fie å hennes syster vid halv nio å kolla idol å drack vin, sen drog vi ner i stan å hamna på lilla helfvetet.... satt där ett bra tag å sen skulle vi gå vidare men gadh så trötta vi va då, utom bitchen......... hon stanna i stan å rocka vidare medans vi andra gick hem!
idag har jag vatt lagom trött! somnade precis till ett tag vilket va hur skönt som helst.......
ikväll ska jag å fia käka i hop å sen bara softa i soffan framför en bra film!=) hur gött som helst!

helgen knackar på dörren

så var det fredag igen! vaknade trött som tusan i morse när klockan ringde kvart över 7! lyssnade å hörde hur det blåste å regnade ute.............. men masa mig upp, stack ner i källaren å hämta mina regn brallor sen drog jag å fia ut på morgon promenixen! riktigt skönt å komma in i lägenheten sen igen=) kura lite i soffan å kolla nyheterna! sen blev det ett tag med folkhäsoböckerna! faktiskt intressanta!=)=)! sen ringde mamma! =) alltid lika kul när de hemmifrån ringer! skulle fixa en present till min kusin i stan. mamma å pappa han inte köra ut till väla i helgen så då firrar jag det=)! lasse åberg glas på duka!
sen ringde fie å snacka lite!=) hon va förkyld stackarn!..............
1,5h kvar till föreläsningen för dagen börjar! "Hälsobegrepp"! kan nog va intressant! sen i kväll blir det spinning. sen efter det bär det hem till fie å hennes syster som kommer på besök..... å sen blir det utgång! eller iaf e det planerat så! hihi!
i morgon hade jag tänkt sätta mig på biblan å plugga ett tag! läsa in mig lite på böckerna! kvällen kommer spenderas med bitchen, käka å mysa till det! fie åker till gbg den lyxliraren!
på söndag kommer mamma pappa fredde mormor å morfar! ska ut å käka på mongolian då! =)

tack tack

va på middag hos carro i går kväll! super trevligt! 3 tjejer å 3 killar som käka i hop. sen kom två killar till senare! spelade ngt roligt spel å snacka å drack vin=)! helt underbart soft! tack carro!=)=)=)

idag har jag å fia vatt på eurostop å handlat! MAT! sen drog vi till biblan där fie satt men blev inte mkt gjort där!
hade ju grymt mkt att skvallra om idag!
vissa e ju verkligen totalt skruvade!

ikväll blir det combat! ta ut alla sina aggresioner!=) lovely!

mormor å morfar fyller för övrigt år idag! =)=)=)

nope ska sova ett tag nu! trött som ett as!


onsdag igen.........

när ska tiden börja gå lite långsammare? det va ju precis onsdag för en vecka sen å nu e det de igen......... ohh my godh!
va ute å gick i blåsten med bitchen i morse, sen hem å käka frukost! en aning hungrig då!
ska snart iväg på föreläsning! å jag måste komma ihåg att dra inom maxi när jag ska hem, ska köpa lotter eller ngt till mormor å morfar som fyller år i morgon! så de blir iväg skickade!
tänkte läsa igenom lite i nån bok nu innan jag ska iväg med så man har lite humm om grejjer!
ikväll ska jag ner till carrolinen å käka! =)=)! skulle igentligen ner till stan å fikat men carros tacos lockade=)=)!!!!
kanske ska ta å firra nån mat med som jag kan ha med idag........ hmmmmm va ska man då ta? alltid samma problem! blev inga rester över sen igår! hade bitchen å freaket här på middag!=)=)! alltid lika kul med dom.....
my lovely chicks....

nope bye folks

det e svårt att tänka sig......

jag kan knappt tänka mig att man kan ha det såhär bra!!!!! jag har helt enkelt det helt amazing här i halmstad!
kommit helt rätt i mitt liv....... å det skulle ta 21 år! men det spelar ingen roll för nu vet jag iaf hur det känns!
jag har två helt underbara klasskompisar! som ställer upp i alla väder å vi kan verkligen prata om allt! känns som vi känt varann i 20 år! dessutom min allra bästa kompis carro som bara bor precis under mig!
jag tror fortfarande jag lever i en dröm! nyper mig lite då å då i armen, å ganska snart märker jag att jag faktiskt inte e i nån dröm.................. im in real life!

image40

home sweet halmstad

detta är verkligen  mitt hem nu! det va skönt å komma till klippan ett tag men jag känner mig inte helt hemma där längre! har ju inte mitt rum kvar  å så! å jag har alla jag behöver här! förutom min hund ! han saknar jag grymt mkt!
nope nu ska jag bort å käka köttbullar hos fie!
får uppdatera mer sen!

klippan

kom till klippan igår! stannade i ängelholm först ett tag med mamma å gick å tog en fika å kolla i lite affärer! den drog vi till klippan! möttes av min älskade hund i dörren som va helt överlycklig!
sen drog jag å mamma ner å simma ett tag å jag passa på att sola! ska försöka hinna med en sol i morgon med innan jag ska åka hem igen=)=)!
ska fira pappa å farmor ikväll så då kommer släkten! ska bli kul å träffa dom=)!
har vatt på kyrkogården idag med farmor å hälsat på farfar! å just nu slappar jag å fredde framför mtv galan! soft som tusan!
men jag saknar ju mina änglar i halmstad! sjukt att man kan känna sig så hemma nån stanns så snabbt! men jag älskar verkligen halmstad..................å allt underbart folk som finns där!
det e ju verkligen nu man märker vilka ens vänner här hemmifrån e!
å ett stort plus e ju verkligen att jag har min lovely carro där uppe!=) kan det bli bättre lixom`? noway!


hegemoni jämställdhet, heteronormativ ordning mm mm mm

det e typ dom orden som flödar i mitt huvud just nu! men e klar med hemtentan eller ja jag försöker hitta om jag kan gå in å fixa ngt men hittar inget! fast det säkert e jättemkt att fixa till...................... men e rätt glad att jag har fyra svar nu! =) va å käkade en grymt god middag hos fie igår , kollade på bonde söker fru å filippa bark! jag å fia drog vidare till kåren medans fie stanna hemma vilket hon gjorde rätt i! det va grymt trist på kåren! =(

sitter just nu på biblan med fie! helt underbart å sitta här å fördriva tid!  blir stan en sväng med henne sen....
ikväll blir det middag hos mig med carro å fie!=) sen bär det av till klippan i morgon! ska bli skönt å komma hem ett tag!=) träffa zladden å alla där hemma=) ska shoppa med mamma i ä-holm när jag kommer med tåget! måste ju hitta ngt till pappa som fyller år!!!!! hmm alltid lika svårt!
nope dags att röra på benen lite innna man kan ta lunch!