pcd, pcdt med inte pcdtm

haha ja nu undrar väl alla vad det där e för förkortningar........ det är iaf peter tobbe å martin! men orkar inte förklara varför jag å fia använder oss av dessa förkortningar. iaf varör jag valde rubriken e för att jag å fia fick med oss peter å tobbe på morgon promenad i morse dock inte martin men han fick ändå va med på ett hörn på rubriken!

det va mkt suck å stön i början innan vi pallra oss ut! kvart över 7 ringde klockan i morse å peter la av världens suck men pallra sej upp ganska snart! mäkta impad hörru!=)
klädde på oss å gick ner till fia som stog utanför nians hus å trampa 31! sen gled vi inom tobbe i sjuan som tog fem år å tre evigheter på sej att komma ner! sen kom vi iväg! på en lång runda genom halmstads gator! =)
härligt härligt1 efter ett tag avtog klagandet bakom oss för att sen komma tillbaka igen!
meningar typ som "jag e så hungrig"
"har nån pengar med sig"
"ska bara inom östras å köpa frallor"
men summa sumarium så va det riktigt kul att killarna hängde på å hoppas på att de gör det fler ggr!
som tack för att dom följde med tyckte de dock att jag å fia skulle bjussa på middag! å ja givetvis ska vi göra det snart! vi e mäkta impade av er ju! =) haha!

haft föreläsning med peter idag om tanke & språk! så jävulskt bra e han!  man e helt slut efter en föreläsning med honom för han har så himla mk bra å säga hela tiden...... högran e helt slut å pennan har glött som aldrig förr

nu väntar ett pass med elin! för att sen komma hem å fixa lite käk! möjligtvis lite plugg i kväll sen kanske lite mys med girlsen!

förövrigt så va kvällen på morfars helt underbar igår! what a place! jätte mysigt!



nope! nu får det va nog!
under and in (söderberg, 2007)image71

va hände nu?

fick ett msn meddelande som pluppa upp, å det pluppa upp från en på min lista! detta pluppa sedan vidare till antagligen alla på min lista! what the fuck tänkte jag! va händer nu? å svaret e att jag vet fortfarande inte vad som hände! jäkla knasigt! det va inte mitt fel iaf!

idag har vi haft labb! skit kul! helt trött i hjärnan efteråt! peter å rasmus e grymt bra!=)
efter labben gick jag hem för att plugga å tvätta! gick det bra? svar nej! pluggandet idag har inte resulterat i mkt! jo i ett antal digistivkex, melon, äpple, promenad på en å en halv timme, å nu scones bakning! jag e så DÅLIG!
å nu hamna jag här!
ska snart ta den lilla svängen in i duschen å sen blir det till att chilla upp köket å fixa käk!
ikväll blir det mys med freaky å bitch på morfars! ska bli grymt trevligt! har aldrig satt min for på det placet men ikväll ska det ske! =)
nae nu ska jag plocka ut mina scones ur ugnen.......................
ny dag i morgon med förhoppningsvis mer plugganamma!=)


image70

braindead

jag e helt totaly slutkörd i hjärnan nu! har inte fått in ngt alls idag! å inte haft mkt ork till å läsa heller........... men ändå har man suttit där å bläddrat! =(
tog en promenix själv i morse då fia inte mådde så bra!
jag lyckades med att gå vilse! jättebra ju! men efter lite virrande i ett bostadsområde så hittade jag ut igen å kunde lokalisera mig igen! =)!
gick hem å väckte peter som låg å sov......mkt bra med en mänsklig väckarklocka!  till min fasa när jag tog av skorna hemma hos honom kände jag världens skoskav! it hurts! varför kan nya skor inte va ingångna direkt?
efter nån timme hos peter så pallra jag mig hem å dressade om för bibblan!
har försökt övertala dophy idag att hon ska klippa sig som den frisyen hon lagt ut på bloggen! den kommer hon va klockren i!=) super fin! så jag hoppas på att du vågar nu gumman!
dessutom e jag grymt sugen på att klippa å färga håret nu oxå! han en grym utväxt som heter duga plus att håret e totalt i ostyr nu förtiden! a big HELP e behövligt på den fronten!

nae nu ska jag å köra ett pass combat sen blir det hem till psykboken å chilla upp den i brygga å drömma sig bort i den härliga världen!
wiiihaaa


om man ändå vatt kvar i åre=)


image69

återfinns på bibblan!

oxå va vi tillbaka på bibblan igen! lovely! eller? njae! kunde vatt bättre! har suttit där hela dan idag! kom hem precis! bara suttit å matat en massa text! jag e helt totaly slutkörd i hjärnsystemet! å om frågan kommer om ngt har gått in i mina hjärnceller så e nog svaret ett givet fett NEJ!!!!
va å lånade elins anteckningar igår från föreläsningarna vi missade i åre! d va inte lite text! =(
men det ska nog kunna pluggas in! nån gång där framöver!
får chilla med boken regelbundet...................
nope nu väntas lite tid på gymmet sen blir det hem till ngt käk å sen får man se vart kvällen leder en!



la familia

sitter här hemma å väntar på att mamma pappa å zladden ska komma! =) de lär nog dyka upp vilken sekund som helst!=) funny bunny!
saknar min ibbe nu ngt så fruktaniskt!

igår blev det pluggdiggidigg (lite iaf), träning å umgänge med dophy å bitch!
jag å bitch chilla först upp stans bästa godisaffär å sen tog vi lilla svängen hem till freaky där vi kollade film å mös allmänt i hennes nyinskaffade soffa!=)=)

va hyper trött igår kväll med så gick hem ganska tidigt å somna som en stock i min säng å sov till klockan ringde kavrt över 7! då va det dags för söndagspromenix med bitch!
det va ett jäkla blåsande å regnande under hela tiden så vi va lite blöta när vi kom hem! men det trotsar vi såklart!

nope nu ska jag se till så allt e top notch här hemma tills la familia kommer!=)=)=)

multa bene!


image68

den lilla svängen å chillar upp bloggen!

sådär! åre 08 e avklarat! FFFFAAAAAANTASTISKT kul har vi haft!
skidåkning va kanon kul! å alla har bara chillat runder å haft det allmänt bra!
det har blivit den lilla svängen i backen först sen har voi chillat upp afterskin ruskit bra! därefter hem å fixat käk å sen knäckt cider öl å vin därefter den lilla svängen ut på äventyr på kvällarna!
det har vatt en helt underbar vecka uppe i fjällen.......... vi har fått se både det ena å det andra å även det tredje! (snoppar).
bocaj tar priset som veckans heting! han har legat på topp hela tiden! jag är impad!
tommy har träffat sina goa tjejer
däckarn har kört partytricks
brysch har daskat i bordet
lotta har partat som aldrig förr
dophy har lattjat som aldrig förr i backen
bitch har chillat upp bastun med mig om kvällarna!

denna resan går inte å sammanfatta snabbt men i vilket fall som har den vatt heöt totaly underbar!
brrrr va vi har ägt!
chillat upp alla i brygga å tatt den lilla svängen vart vi än skullat!
vi har helt enkelt jobbat på bra!


tack alla för en helt underbar resa!
IVP har rockat fett i åre!!!!

Åre................

and im so fucking nervous............................
men.................. det ska nog gå bra trots allt!

har vatt i hallen på kåren nu å spelat lite rundbadminton med min älskade klass!=) vi va inte så många dock men hade grymt kul!

har börjat packa lite smått nu! hur fan ska jag få plats e ju min fråga? ähhh får väl trycka, pusha å knöka lite så ska det nog funka!

satt å kolla på nyhetsmorgon i morse! de varnar nu för en ny "gudrun"! lite små scary med tanke på att den ska komma in i morgon, å vi åker ju i morgon! ojoj va lilla mamma där hemma kommer va nervös.......

ser verkligen framemot kvällen då peter lovat mig massage!=) sitter nog inte helt fel så här innan åre!=)

jag å fia har vatt å köpt alla ingredienser nu till vår middag vi ska ha på onsdag! nae om man skulle sätta sej ner i den hemska psykologi boken ett tag å koka sej en kopp kaffe till det! JA JÄTTE BRA IDEE!





so long suckers..... ses

dagen efter

idag e det årets första dagen efter dag , efter kåren då asså! men jag känner mig inte så mkt dagen efter, trots 2 delade vinare med bitch! jag mår prima rent ut sagt!=) känns lovely!
blev förfest hos tobey mguire igår! mkt trevligt! därefter begav vi oss mot la kår! blev en lyckad kväll med lagom mkt folk å bra folk!
tillslut med jag så trött ¨å däckarn kom med ideen att gå hem! men tappade bort dom så traskade hem själv å hämta cykeln här å sen cykla jag vidare hem till min peter....... väl där ringde däckarn å fråga var jag va! haha! =)  men vi kom hem båda två säkert iaf! =) bra där......

peter skulle på föreläsning kl nio idag så det blev upp hyffsat tidigt, men det va skönt, kunde ju legat kvar där om jag velat men kul å ligga där själv ju! nae! så jag gick hem å fixade till en rejäl frulle! sen vid 11 hade bitch åxå vaknat till liv, dock inte vår älskade dophy som sov så sött! bitch å jag pallra oss ut den lilla svängen innan föreläsning a la hjärna nervsystem börja!
där höll jag dock på att döööööö! å det gjorde jag med sen när vi fick se första filmen! i andra gick jag å bitch! mkt bra gjort! dophy hade avvikit sen innan! hihi!

snart e det dags för träning! ett pass med elin står på schemat! spännande!
ikväll blir det mat med bitch! vi ska göra pestopasta å medelhavsbröd! kan det bli bättre? nope skulle inte tro det va!

nae lite mat nu innan träning å sen e man fit for fight igen!


hjärna å nervsystem

mmmm det kommer dagens föreläsning handla om ! sitter å läser om det nu i den FETA psykologiboken som inte e å leka med! å nu va jag tvungen att ta en liten pause! det e hyper tunna sidor (typ biblesidor), å kanon mkt text! FETMA BRA ju! =(((( not! å inte nog med det, det står ju på engelska eller amrikanska som björn uttalade det! trodde han skämta först när han sa det men han trodde nog att det heter amrikanska=)! haha!

det e big storm här i halmstad idag tycker jag! va ute å gick i morse å jag vet inte hur många gånger kepsen höll på att flyga av! plus att vi kämpa oss fram i motvinden! va rätt gött att gå mot andra hållet sen!

ikväll lyder planerna "la kår"! lite vin å sen lär kvällen va fulländad! maybe!

nope en kopp kaffe nu å sen e man fit for fight igen!

bye mcsuckers!

ibbe is the shit

ibbe tog hem the shit igår på idrottsgalan! BRA DÄR!
min tv var dock inte vad jag ville att den skulle va! svt 1 sabbade totaly igår! men men! fick väl se en del iaf!

nu e det snart dags för U.M! sen blir det bibblan ett tag å läsa lite psykologi!

dags å tvätta idag med! sen blir det combat!

nae gott folk!


Mcuppdatering!!!!
det har blivit lite fel såg jag på en av kommentarerna i dophys blogg, en viss tåj tror att vi e mcdonaldsfan! jag ska dock förklara här att vi e Mcdreamy fan! mcdonalds kan slänga sej i väggen! mcdreamy kan slänga sej i sängen!=)

nu sitter jag hemma hos fia å har druckit en kopp kaffe med henne, å ätit min scone som jag hade med mig till bibblan där jag inte satt så länge! va¨på U.M först, där de va helt totaly övertrevliga fick mitt recept på mcppiller, å drog inom apoteket å hämta ut dom! sen till bibblan å öppnade min mcpsyk bok! =) tur att jag lånat en annan psykbok av mamma som man kan kompletera med som e på svenska........

nu e det ännu närmare åre åxå! shit va nervös jag e!=(((((( måste packa nån dag med! men om jag känner mig själv kommer jag göra det på lördag innan vi drar till gbg!
ohh nu ska jag snart hem å börja tvätta! skulle behöva dammsuga oxå men det får nog va till en annan dag! eller tja det lär väl bli efter åre!

mcpsyk igång

efter att börjat på ytterligare en av boxarna på greys har vi nu börjat att mc:a allt vi säger!
så idag började vår mcpsyk! det vill säga psykologin! helt ok! va en intressant föreläsning idag! allmän introduktion till psykologi!
stressa hem sen vid fyra för snart e det spinning å jag va ju tvungen att få ngt i magen!
å nu hade jag lite time over så då tänkte jag klämm ain en blogg oxå!
ska packa ner min pjucks nu å sen bege mig bort till la kårgym!
idrottsgalan ikväll!
u.m i morgon!


sunday bloody sunday

ytterligare en söndag i halmstad! vaknade upp i morse 07.50! tog på mig mina kläder å begav mig ut på en promenix med mp3:an i öronen!!
Kom hem efter nån timme å fixade en god frulle med te!
sen började jag städa å ha mig!!! sen plinga det till på msn! peter som hade ngra saker på hjärtat!
undra om vi skulle hitta på ngt! så det kommer snart bli en tur ut till tylösand!
därefter ploppade sophie upp på msn! å undra om jag kom å drack kaffe med henne! väl här ( ebefinner mig här nu) kom vi på att vi behövde handla! å därför drog vi till maxi is the shit å inhandlade våra söndagsvaror!
å nu hamna vi här hos dophy igen!
väntar nu på att peter ska höra av sej om tylösand!

igår va det en toppen kväll! va hemma hos sophie å åt med henne först! efter det så drog vi ner till cajsa i stan å satt å snacka jättelänge, drack te å käka grönsaker med dippa å lite annat smått å gott!

sen drog vi ner på stan! satte oss på gastons å snacka ännu mer! jag hade bestämt mig sen innan att jag inte skulle ut så när vissa av oss drog vidare till mårtenssons så va vi vissa som drog hem!
somna som en stock när jag v'l kom hem! =) jätteskönt! vaknade inte ens av peters mess i natt!

nope nu ska jag å dophy avnjuta en soja latte!

ikväll e det middag hos mig! pallar inte göra ngt seriöst så det blir pannkakor av den nyttiga matoden med fiberhavregryn å fullkornsmjöl med keso till å lite grönsaker!
tro inte att vi e på svältkurs! e bara allmänt j'ättefattig! det e då man får dra till med sånna måltider!





saturday

vakna med världens träningsvärk i morse! men pallra mig upp å bort til bitch för en lång lördags promenix!
kom hem å tog en lång å skön frukost!
sen.... ner på stan med dophy å fia! hitta ett par joggingskor för nästan inga pengar alls! sen efter en sabbis där nere pallara vi oss hem till mig! för å kolla på en lånad film av däckarn! avnjöt ca tusen koppar kaffe, scones, banan å ananas! sen massa skitsnack!
efter de hade gått kom jag på den briljanta ideen att om jag springer en runda kanske det känns bättre i benen! ut på en hyffsat lång runda, kommer hem med världens värk i knäskålarna! inte konstigt med tanke på att jag bara sprang på asfalt! men men! nu har jag precis snackat med J.O om allt möjligt=)! å knaprat på digistive!
ikväll bär det hem till cajsa! kvällen kommer nog bli sådär härligt soft hoppas jag på!
ska ta en låååång dusch nu tror jag! för att sen gå hem å äta i hop med dophy!

bitch har ju andra planer ikväll!



en helg ledigt

eximinations seminariet e avklarat å hemtentan e inlämnad! denna helgen går i ledighetens tecken! skönt!
men då kommer man till frågan..... va ska jag då göra? men det kommer nog inte bli så svårt!
vi kommer nog på ngt mkt bra precis som vanligt!

vakna i morse hos peter! somna om igen å vaknade med ett ryck! visst ja jag skulle ju ringa fia la bitch! så efter att ringt henne tatt en lång varm dusch å ätit så bar det iväg till eurostop......... där inhandlades det en massa varor av det ena å den tredje!
innan cyklarna satte fart hem igen blev det ett stop på espressohouse med! å en soja latte slank ner! mums.......

vatt hemma nu ett tag å fått i mig lite käk, skrivit ut bostadsbidragsblankett, å fixat lite här hemma!
snart bär det ut på en promenad å sen lite inhandling på netto oxå!

i kväll e det åter dags för vårt traditionella box pass! i like!

förövrigt kan jag ju glädja alla med sophies otroligt braiga blogg för dagen! what a booob problem! haha! i like!





eximinations seminarie

nu e det 45 minuter kvar tills vi ska börja vårt seminarie! å jag har fortfarande inte en susning om vad det e jag ska säga! bra där johanna!
men tror å hoppas alla andra e lika förvirrade som jag!  nope nu kom sophie! bye so long

hallelujah

med tanke på två helt underbart fina bloggar från mina två själsfränder här i halmstad måste jag ju oxå säga att det finns inget bättre än er två!
sofia å sophie! NI två e helt underbara! två sånna energiknippen med världens godaste hjärtan får man leta efter!tänk vilket 2008 vi kommer få i hopa!=)=)! ser framemot att tillbringa det med er.
man skulle kunna sammanfatta er två med låten hallelujah! för lika mkt som jag ryser av glädje när jag hör den! lika mkt ryser jag av glädje när jag hör er å ser er!

i like you two a lot!

image67

tidsfördriv

just nu sitter jag ju bara på bibblan för att tidsfördriva! känner mig jätteklar! å det känns bra!
va ute med bitch i morse igen å gick! snackade åre packlista....å den måste ju skrivas ner med snart så man inte glömmer hälften här i halmstad..............
sen bar det av till bibblan igen du för att möta upp freaky! som satt å plugga frenetiskt! ( NOT)
blev mest en massa snack om plugget å popp å bio så klart! haha nä skämt å sido! men vi har mest snackat en massa skit idag med!
sen klockan halv ett typ joinade musketör nr 2 oxå å då blev det lunch! idag blev det så lyxit som vörtbröd med köttbullar! jag e så dålig! hahaha!

ska på föreläsning idag klockan tre! dessutom ska min vg tenta hämtas ut! =) wiiiihaaaa!

i morgon e det oxå föreläsning dock redan kl 9 men det e skönt sen efter det blir det möte om nollningen till sommaren vilket ska bli skit kul!
vi tre girls har ju planer! =) woohoo!
kommer ju äga hela nollningen 08!

ska även unna oss en fika i morgon kväll på stan! anna i la familia ska ju sluta så ska ner å fika med henne!

nope nu e det snart dags att bege sej hemåt innan dagens föreläsning........................
skulle ju för jävelen behöva städa med men när ska det hinnas?
föreläsning till 18! därefter hem å ev byta om för träning sen hem igen! käka med sophie som behöver värma sin mat i min mikro ( för hon inte har nån själv) sen kommer bitch halv nio efter sin andra vaka å då blir det ju greys marathon!


nae give it up your schmack!!!!



image66

åter på bibblan

då va jag åter på stats bibblan för lite plugg! eller ja mkt plugg har det ju inte blivit hittils! mest en massa skut snack om allt möjligt som vi måste gå igenom alltid!=)
men det känns som jag e klar! men vill ha med lite mer reflektion........... får se om jag får in det!
har vatt inne å kollat biljetter till gbg nu inför åre! får nog tag på ngra riiiiktigt billiga! kanon bra=)!

ikväll e det åter dags för spinning pass! finally!

nae nu får jag väl ta tag i skrivarglöden igen! om den infinner sej.............


själv igen!

nu har päronen å bror åkt hem! de drog efter vi käkat middag i hop vid två tiden!
det e nu i efterhand man uppskattar dom så himla mkt! =) nu har man ändå sett dom varje dag under julen! å vant sig vid det! nu e det på egna ben igen! mat ska fixas! tvätt ska tvättas, lägenheten ska städas, det ska handlas mm mm mm ! men det e ju så jag gillar det!

idag har det vatt en halv dag ute på stenalyckan å eurostop=)! hittade ett par jeans, ett underställ, en bh å två par strumpor!

sen blev det till gymmet i eftermiddes med la bitch! å nu sitter jag här å avnjuter en varm kopp te med smak av champagne! det ni!

i kväll blir det bort till sophie! käka vår traditionella söndags middag! men ikväll blir det varma mackor om man nu kan kalla det middag! got ska d bli iaf!

usch jag skulle behöva städa här hemma men har ingen ork till det!

i morgon blir d åter till vår älskade stadsbibbla......... slutspurten på hemtentan nu denna veckan!


tillbax

jag e back in town! WIIIHAAA!!
har la familia med mig! men de ska hem i morn! idag har vi vatt i stan å strosat........hittade inget spec! sen drog jag å brossan å träna på gymmet ett tag! å i kväll har vi vatt å käkat på en mongolisk restaurang nere i stan!

kl 21.00 va jag å dophy å mötte bitch på stationen! det va tur att vi va här å kunde hjälpa den stackars tösen hem med sina grejjer för det va inte lite packning hon hade med sej! =)=
vandringen hem gick v'äl sådär! efter att ha tappat packning ett antal ggr å halkat på rena rama isbanan som e ute så kom vi hem till sist ändå!=)=)
så skönt att ha sina tjejer i närheten igen=)=)=)=)=)!!!!

i morgon blir det en sväng till eurostop sen blir det middag med girlsen som vanligt en söndag kväll! =)

livet e fulländat igen!



image63

image64

image65

en dag kvar i klippan

nu e det bara typ sådär 20 timmar kvar till jag e på plats upp ei halmstad! wiiihaaa!
som vanligt jobba jag när dophy hade ringt på min telefon! =( hihi! sällan vi ringer varann när vi jobbar! jag brukar ju alltid lyckas pricka in dina jobbtider med=) hihi! vi e nog tvilling själar trots allt du å jag!

har gått segt på jobbbet idag! inte mkt folk i simhallen men dock va vi ur många som jobba! ett tag va vi en badvakt per besökare! inte klokt!

nu e jag snart klar med min hemtenta tror jag! lite finslip kvar ( om man orkar)! har inte lagt ner så jättemkt energi på den faktiskt! inte haft nån ork till det!

nepp nu ska jag koka mige n kopp varm choklad! får inte upp värmen! det e storm å snorkallt ute ju!



sex........

nej inte sex som ni tror nu! eller som jag tror att ni tror! fattar ni? iaf så det sex jag menar e att jag började jobba klockan sex i morse! å jag va faktiskt hyffsat pigg när klockan ringde 5.12! gick ju faktiskt å la mig redan 19.50 igår kväll! va helt totaly död då! men har sovit helt underbart gott i natt trots att jag hatar min provisoriska bäddsoffa som säng! sen e inte skön!

i vilket fall som så gick det bra å städa i morse! tiden rann på som bara den! sen segade den till sig lite efter 11! jobba till 14! slängde mig i solen ett tag å sen hem å käka!
kom i väg å träna i kväll ett bra tag å sen hem igen! skulle satt mig med hemtentan ett tag men så blev inte fallet!

ist ringde rebecka å tjöta ett tag! å sen hamna jag här!=)=)

nu e det bara en hel torsdag kvar å lite mer än en halv fredag kvar tills jag e i halmstad igen! great!

snacka med dophy innan idag! så kul =)=)
å har kollat tenta resultatet! självklart rockade vi tre musketörer fett på tentan! =) wiiiihhaaa

nej nu väntar min hårda, osköna, kalla, knarriga, fula bäddsoffa!

GOTT NYTT ÅR

då va det åter nytt år! 2008....................................... å allt vad det kommer innebära!=)
ser framemot ett toppen år!
kom precis till klippan igen efter en natt i halmstad! sen blir det upp igen på fredag kväll efter jobbet! yes!

nope nu e det snart käk! sen blir det bara lite slappt tv tittande å sen sängen! ska upp å jobba 06 i morgon! wiiihaaa!


gott nytt år på er alla!