ytterligare en vecka.....

nu e det fredag igen å veckan går mot sitt slut ännu en gång!
denna veckan har verkligen varit kanon bra hittills!

fotbollsturneringen i onsdags va hur kul som helst! vann tyvärr inte då vi åkte ut i semi men placerade oss högre än ivp 06 iaf!=)=) kvällen sen bestod av en hejdundrandes fest! housie T stod för förfest för att vi sen pallra oss vidare till la kår där stämningen va på topp! längesen jag hade så kul på kåren men det va verkligen en kväll ala top notch. efterfesten avslutades där förfesen börjat då alla dog till höger å vänster! stackars housie, fick inte sova en blund den natten!=(

igår gick man lite i en bubbla hela dan! segheten gjorde sig som mest påmind på vår 4h föreläsning! men men den klara vi oxå av!=)

kvällen igår tillbringades här hos mig då vi invigde det nya programmet private practice! den får ett bra betyg men tacka vet jag greys!?=)

lite mer än en timme kvar till dagens föreläsning nu! sen blir det häng på bibblan för lite plugg! å i kväll blir det så ska det låta hemma hos mia för att sen mysa till det på morfars!

ska gå ner å hämta min tvätt nu som jag hoppas torkat över natten! chansen e  antagligen minimal............

fotbollsturnering

idag e det dags för dagen med stort F! det vill säga fotbollsturneringen............
jag har precis laddat med en tallrik gröt å en avokado! dessutom har jag å fia värmt upp med en morgonpromenix i blåst å regn!=)

får hoppas på en rlig dag med en klar vinst för IVP07! älla?

lagfest ikväll?




what a wonderful day

image100


dagen har vatt helt underbar idag! började med att jag kunde sova hyffsat länge! vakna lite innan 8.00! kryss i taket! sen va d dags för labb med familjen i Q huset!
jag höll på att vinna dart tävlingen men misslyckades i finalen mot däckarn "kungen". å missade vinstskatten som va ett kexchoklad! jag hade ju riktat in mig på det!
efter att vatt hemma å slängt i mig lite mat tog jag dophy å fia en promenix ner i stan då fia va shopping sugen, dophy plugg sugen å jag lämna CV sugen! alla fick uträttat sina behov å vi kunde sen gå hem för att joina grabbarna grus på lite fotbollslattjande! housie T & Jocke va dom ända som va kvar på plan när vi kom så vi hade lite kul ett tag med dom å sen gav vi upp! men ruskit kul va det! med tanke på det helt underbara väder som vatt idag så kunde vi tre tjejer inte med att gå in å sätta oss, så vi kokade kaffe å gick ut å satte oss i gräset å njöt av den tidiga vårsolen å surplade på vårt kaffe! helt totaly underbart skönt!

nu har jag precis avklarat ett spinningpass på hög intensitet=), å sitter nu här å filosoferar lite över en tallrik med räkgratäng!

livet går verkligen vidare å halmstad å allt vad det innebär e helt underbart!
men mest underbart e mina två änglar!!!!

nu väntar en kväll med andravaka hos "kungen" å sen blir det lite plugg hemma hos dophy!




image101

mina två änglar!=)

helgen som gått

har vatt en jättelugn å skön helg med mamma å pappa här! jätteskönt att de kom upp å hälsa på! betydde mkt!=)=)

nu har jag precis haft söndagsmiddag! tjejerna har precis avlägsnat sej!

jag hade fixat räkgratäng å till efterrätt blev det hemmagjordglass med krossad choklad! jättegott faktiskt!=)=)

är hyper trött just nu å funderar skarpt på min säng!

sleep tight å tack för ikväll tjejer!


                    



vi fyra söndagsmiddags brudar i våra rätta JAG

mys med dophy

klockan e 07.46, lördag och jag sitter i dophys soffa nu för att käka frukost med henne! ända sen i torsdags har vi umgåtts 24/7. å det e helt underbart! igår va det frukost hos mig å sen gick vi ner en sväng på stan innan föreläsningen! jag inhandlade ett par jeans som jag blev helt kär i! ska ner å hämta dom idag för de va tvugna att läggas upp då jag inte nådde upp till jeansens längd........
efter stan va det dags för föreläsning om idrottsskador med urban! dophy tyckte han lukta äckligt då han hela tiden rapade inombords!=) haha!
klockan 16.00 va det dags för gym då dophy joinade! hon gillade gymmet så poass mkt att hon funderar på att konvertera över till oss lite mer anständiga! hihi

kvällen igår bestod av spagetti å köttfärssås hemma hos mig, lets dace tittande å sen trotsade vi stormen å gick ner till morfars å drack varsin kaffe å fick en kanelbulle av mannen i baren då han ville bli av med dom!=) självklart tackade vi å tog emot denna kanelbulle i glas med öppna armar!

gick sedan hem å somnade sött i min säng å vaknade kl 07.00 då jag trotsade stormen ytterligare en gång, för att sedan komma hit å äta frulle!

om ni nu undrar varför så tidigt en lördag, så e det för att mina älskade föräldrar plus min underbara lillebror kommer snart å hälsar på! då blir det shopping på stan å ngt käk på nån restaurang!  ska bli jättekul att de kommer! saknar dom jättemkt nu! å hade gärna åkt hem med då hemlängtan knackar lite på dörren varje morgon jag vaknar själv nu! (att närhet kan betyda så mkt så snabbt) .
mamma å pappa stannar tills i morgon=), men fredde skulle nog hem på nån fest ikväll!

nepp nu står frukosten klar å jag å dophy ska avnjuta den med all mysfaktor som befinner sig i hennes soffa, med hennes nyinhandlade kuddar!



image95


fia nu e du saknad!=) ses i morgon!

vinkat av fia, nissan runda, frulle, städ

jäklar va mkt jag har gjort hittills å klockan e bara 12.12! helt otroligt!=)
vaknade 7.20 av ett mess från fia! påminnelse om att jag inte skulle glöma ta med boken hon skulle låna! jag å dophy skulle ju följa å vinka av henne vid bussen i morse eftersom hon ska åka till olso självklart glömde jag ju boken först så det va bara å vända å gå å hämta den igen!
väl när jag å dophy lämnat vår älskade fia vid bussen fortsatte vi en runda runt nissan! hur underbart som helst!
kom under tiden vi gick på att vi lika gärna kunde fortsätta vårt umgänge å gick därför å köpte frallor på östras å gick hem till dophy å fixa gröt kaffe å frallor till frulle! hur gott som helst! satt nog å mös en timme nästan!
efter det pallra jag mig hem för att börja expidition storstädning! å det har hållt på i 2½ h nu! riktigt skönt å rent!"=) nu kan jag nog ta tag i plugget ett tag oxå!

gårdagkvällen hos dophy va super nice! käka sushi för första gången i mitt liv! ruskit gott faktiskt!=) i like!


       


ja ni ser ju själva hur gott det ser ut=)!

nope nu ska jag nog sätta mig ett tag å plugga, skriva ett personligt brev, ändra lite i mitt CV mm!
sen blir det träning med min älskade carro, käk med dophy här, promenad ner till tina å hälsa på å ja säkert ngt till"
jäklar va man har å göra nu asså! otroligt skönt faktiskt!
dessutom längtar jag jättemkt till lördag då la familia kommer på besök!=)


dagarna som gått......

nu rullar det på som bara den! jättemkt att göra i denn akursen men det e bara kul! så länge man inte e uttråkad! bättre å ha saker att göra! så resonerar ju jag ju!
idag har fia vatt på intervju i malmö för espresso house å jag håller alla mina tummar för henne att det ska ha gått vägen! jag vill ju flasha med att ha en kompis som jobbar där!=)
jag å dophy har spenaderat dagen på statsbibblan med högsta fokus (kan diskuteras) på idrottspsykologi!
ok har haft en del fokus på ett å annat mer oxå!
men har vatt en underbar dag hittills! å den kommer antagligen bara å bli bättre! ska nämligen på sushikväll hos dophy nu snart! jag har ju aldrig käkat det så det ska bli grymt spännande!

har även snackat med mamma idag! prata med pappa igår å de kommer hit på lördag! eftersom jag känner mig lite ensam fortfarande (dock inte på dagarna som spenderas i alla  andras sällskap) så hörde jag om mamma ville stanna på lördag till söndag! men hon kom med den brilljanta ideen att alla tre stannar! jätteglad för det!=) har sån saknad efter familjen just nu!

nepp nu ska jag pallra mig bort till mina älskade vänner å ha en super mysig kväll med en massa snack om allt mellan himmel å jord!

känner att snart e jag tillbaka på toppp igen! å det känns lovely!


                                                                                                                                      

lycka i vardagen

för att hitta lycka i vardagen just nu behöver jag inte anstränga mig så mkt!  alla runt omkring e helt underbara, snälla, fantastiska, uppiggande ja va mer ska jag skriva! ni betyder jättemkt!

hela denna veckan har jag varit helt isolerad på bibblan å det e tur det, för där har man tankarna på andra ställen.... all fokus har legat på psykologin........... har inte behövt vara hemma så mkt vilken har varit jätteskönt. det e här hemma som alla tankar kommer igång igen! varför blev det som det blev?

skrev psykologitentan igår å faktiskt så kändes det bra! men kanske inte ska hoppas allt för mkt! dagen sen bestod av träning å sen pallra jag fia å dophy oss ner till stan å kika rundor! träffade tina på mq som vi sen gick å fika med! satt på espresso jättelänge å det va så mysigt! snacka om allt mellan himmel å jord! kvällen sen bestod av soppa hemma hos dophy, å melodifestival! efter det begav vi oss ner i stan till gastons där resten av kvällen tillbringades. va en toppen kväll trots man inte va på ngt direkt fest humör!
allt avslutades sen hemma hos bocaj med lite skit snack å vattenkasting!=)

ska väl försöka sysselsätta mig med ngt nu!

                       




......................

alla kan inte ha tur i kärlek å jag inser nu att jag kanske e en av dom! däremot har jag en massa tur i vänskap å det e jag så glad för!
men fortfarande fanns det så mkt jag ville få sagt igår å jag kunde inte få ut det!
jag ville verkligen berätta hur mkt det här har betytt för mig, hur otroligt snäll du har varit, hur mkt jag tycker om dej, hur mkt jag har litat på dej. Det finns ingen som har varit så snäl mot mig å det har fått mig att inse att jag kanske kan börja lita lite smått på killar igen! alla kanske inte e så farliga!
jag vet att det hade vatt skönt å få sagt det face to face, då kanske allt hade släppt men ist så höll jag det inom mig å allt släppte när jag kom hem ist..............men vem fanns här? ingen!

en stor kram från mamma hade inte suttit fel nu!

känslor

ibland blir jag nästan rädd för mig själv! hur kan man ha känslor av att ngt ska hända och det verkligen g´ör det med?
har haft sånna känslor många gånger förr, då d stämmt, å även igår va min känsla RÄTT!
kan ju inte säga att jag blev chockad å jag vet inte om jag blev lessen................eftrersom det fanns inom mig sen innan . (fast jo lessen blev jag nog, innerst inne).

har som vanligt svårt att visa mina känslor! fattar inte varför det ska va så svårt! det är ju bara ord som ska komma ut, men jag har verkligen jättesvårt för det! håller det hellre inom mig å går å grubblar. å ja jag vet att det e fel men det e så jag funkar, fram till jag kommer på att det här mår jag inte bra av å då släpper allt!
men just nu håller jag det inom mig ett tag till tror jag! vet att det finns folk runt om mig här som jag kan snacka med å jag lovar er att jag kommer prata å kanske visa känslor...............
men det finns en jag verkligen skulle vilja säga allt jag känner å tycker till, men allt bara klumpar sej å jag får inte fram ett ljud! sitter där tyst ist å tänker allt jag skulle vilja säga å det låter så bra men jag kan bara inte få fram det!

"alla klickar inte"

3 rätters

igår va det trerätters på menyn hemma hos martin D (pcdtmmmm). förätten stod anna danås å hennes oskar för. parmaskinka men vitlöksfyllning ruccolasallad å rostade solroskärnor.
varmrätten stod tobbe martin å ida för: den bestod av risotto med spenat å fläskfile.
å efterrätten stod jag fia å peter för: passions å mango mousse med krossad mörk choklad och passionsfrukt.
allt som allt : JÄTTEGOTT!
längesen jag åt ngt så lyxit!
kvällen va hellyckad å snacket va igång hela kvällen, från feminism till politik..... många hade så bra åsikter men kände min oinsatta sida så la mig inte i nånstanns!

jaha plugg`? nae....... fick gjort ganska mkt i förmiddes men nu så e jag rätt sliten å trött på boken....... orkar verkligen inte.....
ikväll  d melodifestival å sen e det titanic som gäller med grabbarna grus som så gärna ville se den filmen.......


en å annan kladdklump

igår va det gaygala på hög nivå hos dophy! det bjöds på både det ena å det tredje i form av melon, mango, the, morotskaka, kladdklumpar å diverse annat!
summa sumarum: KLOCKREN KVÄLL!!!!!
blev en snabbvisit upp till boysen a la nothing åxå! där jocke hade bytts ut mot housie T, å en viss tåjboy lös med sin frånvaro!

dagen idag ser ut som följer:
1. föreläsning
2. maxi handling
3. träna
4. tre rätters middag
5. hmmmm det vet jag inte

ringde hem till min älskade mamma innan å snacka! saknar dom där hemma lite nu!=) min bror har jag inte träffat sen i julas! hoppas på besök snart!=)=)=)


nope dags för lite käk sen skolan!



image83

gasque

igår hade vi vår "bättre sent än aldrig" gasque för våra älskade tvåor! det blev en kväll med mkt öl sprit å vin, å lite naket här å där å en massa fina dikter å sånger från alla hörn å kanter!
kvällen kan summeras som: LYCKAD!!!!!!!


idag har man däremot inte fått mkt gjort! satt på bibblan ett tag! men blev det mest en massa snack.....
nu sitter jag å laddar inför en kväll på gymmet å sen blir det en helkväll med bögar hemma hos sophie! =) i like!



                              

fått ngt gjort

idag så fick vi gjort mkt på¨bibblan å saker å ting börjar faktsikt så smått klarna! iaf så kändes det så idag! kan ju kännas annorlunda i morn dock!
men i morgon kan vi dränka våra sorger för ett tag å slå klackarna i taket för i morgon e det vår efterlängtade tack gasque som tatt år (nästan) å dar å fixa! har dick varit lite småklabb men det ska nog lösas!

kört combat ikväll! så satans kul... helt hypad efteråt!=)=)=)=)=)=)

käkat hur mkt mat som helst ikväll (mammas gryta va grymt god, sjuuukt gooooo) å e stucked nu! å magen värker i alla håll å kanter!

nope snart dags för sängen tror jag! hypandet börjar lägga sej å tröttheten knackar på dörren!

glöm dina bekymmer, i morgon kommer nya

den e väldigt sann den där meningen som kommer i slutet av varje andra avenyn program! varför gå å älta bekymmer när man ändå vet att nya kommer i morgon! släpp bekymmerna å va istället inställd på att nya kommer att dyka upp i morgon! svårt att göra men så e det nog faktiskt!
att försöka leva i nuet e svårt, hela tiden går man å tänker på framtidens problem eller probelem som va igår!
men varför? lev i nuet!

va hände?

igår kväll va en kväll som ja va ska man säga? börja med att jag mådde as kasst! å sluta med att fia mådde askasst!

börja med att jag inte fick i mig ngt käk på kvällen! så ganska snabbt bestämde jag mig för att jag inte skulle dricka!
pallra oss bort till elin först på lite förfest innan brös inflyttningsfest där vi va vid halv åtta! stämningenm va på topp där, men vi kunde inte stanna så länge vi musketörer! vi skulle vidare på tjejkväll hos sophies kompis nettan! trevlig som tusan förövrigt......... där va hur nice som helst men fortfarande så mådde jag inte helt prima! å fia hade ju vatt magsjuk innan i veckan! så jag tänkte väl en luten tanke där då å då! men det kändes lite bättre i mellan åt! men när jag sen snegla åt fias håll så såg jag hur hon  blev blekare å blekare å hon sa allt mindre! tänkte att det här e inte likt min fia! å det va det inte heller! efter ett tag sa hon bara att nä nu måste jag be om ursäkt men jag mår så illa så jag måste nog gå! å eftersom jag inte heller mådde klockers så hängde jag på!

så mellan halv 7 å tio han vi med tre fester! inte illa alls asså!=)=)

fia har kört lastbil hela natten å min mage har vatt halvt eller helt fucked up! haha!

idag har dagen fördrivits med att plugga lite, ute å gå å vatt oi stan å fikat med peter å tobbe å fia!
nu i kväll har det vatt söndagsmiddag hos moa! hyper gott förövrigt-! typ ngn tacogratäng! =) mumsit!!!
sitter å snackar med men käre bror på msn nu å ska snart bege mig bort till min peter!

i morgon e det stenhård plugg vecka igen som gäller! ska skriva klart labbrapporten i morgon hade vi tänkt oss! ska börja dagen med frulle hos dophy! sen e det även gasque möte! å spinning på hög nivå igen! wiiihaaa!


lördag

ojoj va duktig jag vatt hitills! eller ja lite iaf! har städat grundligt här hemma! ¨å stte mig ett tag å plugga! ( 10 min) sen palla jag inte mer!
jag orkar verkligen inte tat tag i skiten! men måste ju! rött e jag nu oxå! att städa tog kol på en!

idag e det inflyttningsfest som gäller hos allas vår brö! sen e det vidare på en tjej fest hos dophys kompis nettan! men jag känner inte rktigt för utgång ikväll! får väl se hur det blir med den saken!

va på middag hos carro igår! hur nice som helst! fick köttfäspaj..... så jäkla gott! å sen käka vi kladdkaka å glass! det satt inte fel det heller!

hela dagen igår annars ägnades åt att sitta å skriva på vår labbrapport! kom faktiskt ganska långt! bara lite kvar! sen va vi å hämta våra folkhälso hemtentor! fixad å klar å klarad! happy! så nu kan man lägga det bakom sej! inte fel inte fel!

nae nu ska jag försöka piggna till lite här hemma! sen blir det en sväng till gymmet med bitch!