allt bra annu

har fatt nytt boende nu! det e lite sorgligt att fa byta boende men det gar anda! detta e assa jattefint men vi gillade ju vart karona resort battre!
legat a pressat pa beachen idag a det har tatt som tusan idag.....
bitte ola fia a frida kom assa till oss a solade a badade! hur kul som helst!

snart dags att ga ut a kaka!

stranden

just nu har vi precis kommit fran stranden, gick inom har ett tag for emma ksulle snacka med nan over msn!
ingen rolig som jag kanner ju som e inne pa msn!
idag e det typ den varnaste dagen hitills! riktigt hett! har man nastan legat i vattnet hela  tiden! skooont!
hort att det vatt tsunamivarningar i indonesien! hmmmmm!
sitter ratt over dinopark nu a det ryker som satan dar over!
nae om vi skulle ga upp pa vart delux rum snart! det e saaa fint!
vi vill ju inte flytta dar ifran nu!
165857-14

bytt rum

nu har jag a emma bytat rum pa vart hotell! har fatt ett delux rum nu! det e SUPER fint! vi vill INTE flytta fran det! hur lyxit som helst!
nae nu ska vi kaka!
aa ja jag har kopt svin snygga sandaler igar!

lite sma mulet

idag sa va det lite sma mulet pa eftermiddan pa beachen! regna ngra droppar med men den efter 12 sa sken solen javlar i det!
har fatt lite sma blaser pa handerna!
i morgon e mamma ledig dar hemma a fredde har lov sa jag hoppas de e hemma nan gang undertiden jag e pa natet i morgon sa jag kan snacka med dom! sist va det pappa jag snackade med! a det eett tag sen nu!
ska snart gha till en restaurang dar det jobbar en super snygg kille! hahah! sa olikt mig a emm aatt gora det!  drack lite daligt idag pa stranden sa jag balade i mig vaten nar vi kom hem sa nu e jag super kissig hela tiden! jobbit!
nae maste hitta en toa!
bye165857-24

massage

idag va jag a fick massage pa stranden! lite gott! holl pa att somna! en hel timme holl hon pa a hon gicvk igenom hela kroppen! jag NJOT!
nu ska vi snart a kaka! mums mums! sen e det lite marknad som galler hade vi tankt!
nae nu pallar jag inte soitta har mer! har e typ 50 grader varmt inne a alla data nordar e har! ja jag med ! haha!
have fun!

karon

legat p[ karon beach idag! super vcarmt men sa haaarligt!
i morgon blir det kata!
har pratat med pappa precis! va skont att hora fran de dar hemma!
saknar dom allt! a zlatan som tusan!
nae nu e snart huvet fyrkantigt!

det e cp varmt idag

hot hot hot men saaaa njutbart anda! har legat pa kata beach idag fram till nu typ! gick inom har pa vagen hem till hotellet! klockan e ju lite mer har an hemma, 15.52 for att vara exakt!
alla hjartans dag idag.
emma har vatt a kopt et par nya glasogon ida! svin snygga!
eva fyller ar idag sa vi ska ut a kaka med henne a jansson a typ 10 till! jag a emma har kopt en string bikini till henen! NICE! mest som plojgrej!
nae far val ta a rora sig hemat snart!
ha d sa bra dar hemma allihoppoppa

thailand

det e helt underbart har! forst hade vi osis a fick ett nerganget hotelkl men nu e allt tipptopp!
har vatt pa varldens andra finaste strand idag! freedom beach! kanon fint!
sitter har nu a forsoker ladda ner bilder men det gar segt! far firra nar jag kommer hem istallet! fick ner nan bara!
kanon god mat a mkt billigt har nere! 40 grader typ a det e super harligt! rena rama paradiset!
165857-26

I morgon=)

IMORGON...........................
japp imorgon e det äntligen dags!! 3 långa (kommer nog bli korta, eftersom tiden går fort) veckor! underbart! men jag har ändå inte den rätta känslan ännu!
kommer kanske i mrgon!
va nere å tränade ett sista pass i förmiddes å la  mig i solariet åsså ett tag!
sen så kom jag hem å tänkte att jag får börja packa men då hamnade jag framför datorn istället! visst jag förde över pengar å så på mitt VISA men inte mkt mer! sen kom rebecka inom å snackade ett tag=) å sen kom pappa hem så vi käkade lite! SEN tog jag tag i packningen! har fått ner det mesta nu! bara ngra få grejjer kvar som ska ner i resväskan! hoppas den inte väger allt för mkt men det tror jag inte!
ikväll kommer mormor å morfar upp å käkar med oss! ska träffa emma på knutan innan halv tio för vi ska ta båten 9.30 till helsingör!
nae ska gå ner å kela lit eme zladden nu!
165857-23







snart snart snart

165857-18jag förstår inte riktigt hur tiden har kunnat gå så pass fort sen jag fick veta att jag skulle till thailand! kommer ihåg när emma ringde å frågade om jag fortfarande va sugen! SJÄLVKLART va trodde hon lixom!
nu har det gått typ 3 eller 4 månader sen jag beställde min biljett! fick först stå på kö för att komma med flyget å nu e det bara i morgon kvar sen åker vi på fredag! härligt!
men nu börjar man bli så nervös, kommer jag få med mig allt! vet att det inte gör ngt om man glömmer ngt man kan ju köpa det där! det viktigaste: pass pengar (visa) p-piller (de tre p:na) hotellbekräftelse, biljetter!
sen e det bara å åka! bitte å ola åker samtidigt som oss så vi kommer ha sällskap med dom! kan va rätt bra! två förvirrade som mig å emma så behövs det nog! =) haha!
har vatt å handlat lite som behövdes till fredag idag! men jag glömde tuggomi, måste fixa det tills i morgon! plus att jag ska föra över pengar på konton plus ta ut lite lösa kontanter!
nae om man skulle ta tag i ngt nu.................... men vad?

kallt igen ute

nu har det blivit super kallt igen ute! va fem minus i morse när jag cyklade ner till jobbet!
gjorde ont i halsen när man kom fram!
hade simskola idag igen å det va mäkta kallt i hallen idag med! fast man höll värmen lite bättre än sist ändå! höll på med livbojjarna så man fick hjälpa till mkt!
när jag kom hem va jag super hungrig å blev super glad när jag såg att där va en tallrik med hemmagjord pytt i panna! jag hatar köpt på påse men mammas egna e kanon god=)!
sen så satte jag mig å läste tidningen ett tag sen kom jag på att jag MÅSTE börja ta tag i min packning men det slutade med att jag stack å tränade istället! så nu så har jag bara i morgon å på torsdag kvar! plus att jag måste köpa kontantkort, batterier till min MP3:a, plus lite annat smått å gått!
måste åsså komma ihåg å sätta över pengar på mitt visa mort så jag har så jag klarar mig plus ta ut ngra kontanter!
jobb i morgon med! va i vattnet igen efter städningen! möte åsså i morgon så det e gött å slippa städa full tid! =)!

kvällen på B-hof

det va verkligen ett upplyft bahnhof hade fått! super renoverat å det va verkligen nattklubbskänsla! stort plus! va hemma hos j.o innan å förfestade, sen drog vi in till ängelholm vid 11 tiden!
det va 1.5 år sen jag va på bahnhof sist å då va där en massa äckliga bratz men nu va där en massa bönder tyckte jag! men det kanske e deras nya stil......... hmmmm!
men i vilket fall som så va kvällen rätt lyckad!
dagen efter mådde jag uruselt, trots att jag inte drack mkt å jag va inte full! så det måste ha vatt ngt annat! jag kunde knappt få ner nån mat alls, så tillsist bestämde jag mig för att gå å lägga mig, klockan 6 på kvällen! somnade gott å sov till halv åtta i morse så det va nog sömn jag behövde!
idag har jag vatt å fixat biljetter till båt å tåg på fredag å den dagen vi kommer hem! bra pris faktsikt! tillskillnad om man skulle tatt tåget över bron, då hade det blivit svindyrt!
i morgon e det jobb som gäller! i vattnet hela dagen å jag som e förkyld! KUL!
måste ta tag i packningen åsså snart! går bara å skjuter det framför mig hela tiden å jag e super rädd just nu för att jag ska glömma en massa viktiga grejjer! å jag börjar inse nu hur mkt jag kommer sakna zlatan........ tre veckor å länge! 165857-13

bahnhof

utgång ikväll=)! ska verkligen bli hur kul som helst! va så längesen man va poå bahnhof! kanske träffar lite nytt folk med, det e oftast alltid samma på tivvan så!
har vatt nere å solat nu i eftermiddes! höll på att somna precis innna allt släktes ner! då hade man bara velat stoppa i en polett till! får väl börja rota i gardroben snart så man hittar
ngt att ta på sej ikväll!
igår kom mina å mammas beställda grejjer från yves rocher, jag fick tre stycken grisrosa necesärer på köpet! mkt vackra! =)
nae om man skulle ta sej en dusch snart!
165857-20


beroende

jag tror jag e beroende av att blogga! så fort jag inte har vatt hemma på ngra dar eller inte haft tillgång till dator så måste jag sätta på den å blogga!
andra e beroende av alkohol, socker, mat mm men jag har ett blogg beroende!
tror dock att mitt beroende e lite av den mildare graden!
har vatt ute å gått två långa runder idag! va nere på banken nu i eftermiddes å satte in lite pengar åsså hämtade jag ut ett paket på ica kvantum! mamma skulle å träna så jag tog zlatan med mig ner i byn så gick vi hem sen! synd bara att det började regna!
idag har jag börjat plocka fram kläder till resan å stryka dom! inte alls mkt kläder faktiskt å då har jag inte ens sorterat bort än! skönt! för jag ska inte asa på en massa har jag bestämt mig för!
imorgon blir det B-hof å det ska bli riktigt kul! ( e lite anti mot det stället, men nu har man ju inte vatt där på ett tag)!
ikväll e det HJÄLP igen! kanon program det asså=)!

tränat

va nere å tränade i morse! flitigt värre! solade mig lite åsså! får börja grunda lite nu!
håller på å fixa mat nu till mig å pappa!  sen e det dags att sticka å jobba!
som det ser ut nu e jag ledig hela helgen=)! lovely! imorgon ska jag ner p banken å sätta in en massa mynt som jag har samlat på mig här hemma! lördag blir det b-hof å söndag blir det middag hos mormor å morfar! jag ville ha stuvade makaroner, men det känns som om jag inte kommer få det=(! det e ju ingen söndags middag direkt!
nae får sticka å kolla pärorna så de inte kokar över!