avslutning!

va avslutning på plask å lek idag!  verkade som ungarna tyckte det va kul med massa lek å stoj å självklart glassen de fick till sist! =) haha!
knappt sovit ngt i natt! har vatt fruktansvärt varmt på rummet å zlatan skulle tvunget ligga ändå intill mig så jag blev ännu varmare! =(
sen när klockan ringde 4.37 så sov jag ju jätte gott men då va det dags å pallra sej till jobbet! =(

somnade som en stock när jag kommit hem! =) skönt.......

i morgon jobbar jag bara emllan 8 å 12.30! hyffsat!=)


LEDIG

wohhooo! det blev skit fint väder idag å jag har vatt helt totaly ledig!
så über härligt!
i morse jätte tidigt hörde jag lång lång borta hur det åskade! klockan va väl typ halv sex eller så! men jag va nog både vaken å sov samtidigt för jag drömmde att det inte blixtrade å då behövde jag inte upp å dra ut ngra sladdar!  berättade det för mamma sen när jag kom ner å hon bara skrattade å menade på att det blixtrade som tusan!

jag som alltid brukar vakna å sätta mig rätt upp i sängen av att det åskar! men inte i morse iaf! =) å rätt skönt va det!
e så skönt att inte zladden heller reagerar på det!

gick en lång runda i eftermiddes ner om simhallen å nya vädgen hem igen! det va hot hot hot! men skönt när det va gjort!

i morgon e det sista o5.30  morgonen........................ WOOOHOOOO


MKT

vatt mkt nu i bveckan så har inte ens haft tid å blogga!
i onsdes jobbade jag till nio sen va jag dödstrött nät jag kom hem så det va rätt upp i sängen!
torsdes jobbade jag till 14 sen på kvällen va jag å mamma å hälsade på ingalll i hennes nya lägenhet i ljungbyhed! jätte fint hade hon! fick jätte god pannkaksrulle som hon bjöd på! =)
sen igår va jag i stan! skulle klippa mig klockan 11 så jag tof tåget in redan 9! gick först i norrahamnen å tittade sen gick jag upp i stan ett tag å tog ut pengar å lite sånt sen va det dags att pallra sej bort till frissan!
först blev jag nöjd, sen va jag inte nöjd........... å sen när jag fick tvättat håret en gång till här hemma å själv fick fixa till det lite så va jag ändå ganska nöjd! jag saknar ngra mörka slingor i luggen! den blekte hon ner helt denna gången! har fått en mörk strimma bak istället!
sen messade emma när jag va klar hos frissan å undrade om jag ville med ut å festa med henne å ngra kompisar! så emma kom å hämtade mig i klippan vid 17 tiden!
beställde pizza å satt å drack hemma hos emma först! sen kom peter å en kompis till honom så drog vi till biljard hallen å sen bahnhof!
bahnhof e jag ju som sagt inget big fan of men jag hade rätt kul ändå!
iaf så va det super kul å träffa emma igen! =)
skulle sovit hos henne igentligen men så kom ju peter å tommy så jag fick skjuts hem av dom=)!
idag har jag mått kasst! ändå drack jag inte så jätte mkt! jag kanske kan skylla på pizzan!? eller..................

jobb i morgon! inte alls upplagd för det=(!
just det ja morsdag i morgon åsså! va å fixade present till mamma idag me fredde! hon får ett fenjal set med duschtvål å bodylotion å ett par björn borg hipsters!

klänning

ieftermiddes va jag med rebecka hos sin sömmerska i krika å kollade på hennes balklänning! shit va fin den va! =) jag e avis för jag vill åsså gå på bal igen! studenttiden va underbar! resten av gymnasie tiden va pest å pina! =(

i morse va det segt att gå upp asså! så trött har jag inte vatt på evigheter! mamma å fredde sa att de kände samma sak! när jag cyklade till jobbet i morse va det super tät dimma å smått duggregn som man blev dyngsur i! =) jippii!

nepp nu kommer snart mamma hem så får väl prata av mig med henne ett tag!

kvavt som tusan

idag har det vatt ruskit kvavt ute! va jätte fint å solit fram till 15! sen kom molnen å värmen e kvar!
här på ovanvåningen e det lidligt!

haha igår när fredde fyllde år fick mamma ett broderi som ska broderas av sin mosetr på skoj bara för ingen av dom gillar att sy! å det va inte det lilla broderiet! men jag har gett mig fan på att jag ska klara av att sy det! så jag har börjat på det nu å sen får vi se hur lång tid det tar å om jag pallar göra hela!

börjar åtta i morgon bitti! å sen ska jag med rebecka till hennes sömmerska å kika på hennes balklänning!


freddes dag

idag fyller brossan 17! när daniel frågade i fredes hur gammal han blev va jag tvungen att tänka efter! jag ser han fortfarande som en liten 12 åring som springer runt med fippe å fjantar runder!=) haha!
han fick en umbro väska av mig!
har haft hela släkten här i eftermiddes på fika! har vatt hur soligt å fint som helst idag! körde taktiskt å tog en axelbandslös klänning så jag kunde sitta å sola ryggen hela eftermiddan! haha! sällan jag tänker så! hade jag fått så hade jag suttit i bikini i en solstol! men det kanske inte e så trevligt för de andra som va här! =)

va hos lille igår å spelade sällskapsspel! började med att spela true or false! det kom jag sist i!
sen när det va avklarat gick vi över till ett annat som hette malarky! det gick inte mkt bättre! men jag kom inte sist iaf=)!
hade spelat klart vid kvart över ett i natt tror jag å då va man så gott som död så då pallrade jag mig hem å somnade som en stock i min säng=)!

165857-25

hederligt spel

ikväll blir det en hederlig sällskapsspels kväll hos lille! spelade när vi va här för ett tag sen å det va ju kanon kul! hade inte spelat spel på evigheter innan dess!
så får väl se vad det blir för ngt ikväll!=)
ska alldeles strax grilla! mamma hade köpt nypotatis igår! det kan man bara inte gå miste om! =) nypotatis = sommar.

ska bada zlatan efter vi har käkat hade jag tänkt! han e super skitig sen e det dags för nya droppar i nacken i morgon! änsålänge verkar de effektiva för han har inte haft ngn fästing än=)!

det va såå trist

igår va det verkligen ingen höjdare å jobba! inte mkt folk å en lång dag! =(
både jag å daniel gick där å klagade i kapp!! men tillsist tog ju dagen slut å det va dags att cykla hem!
på min nya cykel! =)! så fin så fin!
men vsist det hade vatt gött å ha ngra växlar till för där e bara tre! =( lite skillnad å gå från 24 till 3! =( men men! man vänjer sej nog!

vatt ute å gått i ösregn precis! blev lagom dränkt!

ikea å väla

idag har jag å carro vatt på ikea å väla å strosat runder! det va MKT folk ute idag! hade tänkt att käka på ikea men kön ringlade ut från restaurangen så det va inte å tänka på bara!
va inne å kollade ikeas förslags lägenheter å de va såååå jäkla fina! blev sååå sugen på att flytta å ha det precis så som det va där! =)mysigt värre! =)

vi begav oss in till väla istället å käkade där, inte mindre folk där heller! folk slogs om platser på resaturangtorget! sen efter vi käkat gick vi en runda där inne å kikade! ´
kul å titta på allt förvirrande folk=)!

va precis inne på en rolig sida som kunde räkna ut ens ålder! jag skulle bli 103 år! fy för tusan asså! det e inte illa!

grillat ikväll! blev flinta stek! ruggit gott!

jobba i morgon! det känns SÅDÄR! känns osm det inte kommer va så jätte mkt folk i simhallen!

bebis på hälsning

städade i morse från halv sex som vanligt om onsdarna sen när vi va klara å kom ut i p-rummet va tina å hälsade på med sin lille adam! hanhar nog växt ngra centimeter till å gått upp typ 5 kg ( nä men 1 kanske) sen vi va å hälsade på tina för 3 veckor sen!
det blev sån pinsam tystnad när hon kom! tycker inte om det! hon va ju jätte glad för hon kom å visade upp adam kan inte alla då bara va trevliga å prata med henne! nä då satt alla helt knäpp tysta å bara åt!
bara för att vissa har ngt emot tina behöver de ju inte visa det så öppet! =(hatar sånt!

hade plask å lek sen med martina! ungarna va som vanligt hur uppspelta som helst!

i morgon e det kristi himmelfärd å jag e leeeeedig! men oturligt nog jobbar jag på fredag ända till 2000!=(
men helgen e jag ledig=)=)=)!
fredde fyller år på söndag!

nepp ska koka mig en kopp kaffe nu!

bye!

duktig

fick ett spratt efter jag å zladden vatt ute å gått i morse å började städa! till å med torkat golven som jag bara gör ibland när jag känner för det! e sååå jäkla trist!  men det blev så tjusigt!
sen kollade jag anna phil som pappa splat in till mig å passade på att stryka lite tvätt samtidigt! på mammas minimala strykbräda som trillar så fort man lägger ett par jean på den (typ)
anna pihl e skit bra! såå spännande nu=)!

ledig idag=)=)=)=)=)=)=)!  får se vad man tar sej till!

17.00

snart snart ska jag bege mig till jobbet!
börjar 17! 4 h! känns lönt!
va ute å gick i en timme i morse med zlatan! superskönt väder men nu blåser det ju som tusan ute=(!
jag HATAR att cykla i motvind!

snart ny vecka

snart söndagen åsså slut!
rebecka kunde inte hänga med å simma idag så jag stack ner å tränade istället! kom på att jag va sugen på att basta så jag tänkte att då kan jag ju lika gärna träna med! så så blev det! =)

jag har svin ont på min hand precis vid tummen! brände sönder mig där förra helgen mär jag skulle poppa popcorn å fick grytlocket på handen! så nu varar såret enormt å gör allmänt ont! varför lyckas man med sånt?

jobb i morgon igen!

drömmar

ibland skulle jag vilja tyda drömmarna man drömmer om nätterna! har drömt mkt om samma person nu............... hmmm!
inatt va vi i thailand iaf å anden å sussi va åsså där! men det såg inte ut som det gör i thailand uten det liknade en båt hamn som den i köpenhamn! dessutom bodde vi i baracker! knepigt! i vilket fall som så va det en rätt rolig dröm å jag ville inte vakna i morse! =)

kollade eurovision igår! inget bra alls! the ark va sten bra! men alla andra va kanon dåliga!
kollade ett tag på röstningen sen blev jag sur när alla öststater fick alla poäng så jag gick å la mig!
sverige kom nog rätt långt ner på listan iaf!=( synd!

funderar på att dra ner å simma eller träna idag! får se va det blir!


eurovision

jaha då blir det väl att checka schlager ikväll!

hade vatt bra om man kunde spola fram på vanlig tv för jag vill bara se ola salos the ark å sen röstningen!

idag blev det kanon väder i eftermiddes! jag slängde mig ut i en solstol å låg där ett bra tag! sen molnade det igen å nu regnar det!=(

blev aldrig att vi stack till bitte å ola! emma sa att hon inte fått tag på dom! så det får bli en annan dag!" =)
så längesen man träffade dom nu! =(

ikväll stod jag för maten! det blev:
räkgratäng med  ris å sallad å melon!
 det blev riktigt gott!
sällan jag lagar mat men när jag väl gör det så blir det bra! =)=)

väla!!

drog ut till väla idag !!!
på MQ hade de schlager rea med 20%! =) jag hittade ett resår skärp, (behöver inte låna rebeckas längre!)
sen på stadium hittade jag en anorak! som jag blev total förälskad i! en BRUN! min älsklingsfärg å allt!
hmm sen blev det en rund ain på tasty house där det blev nötter å torkas frukt i överflöd=)! mums mums!

sen körde vi till harald nyborg! det fanns ingen bike jag gillade så vi körde hem!

stack ner å tränade sen! sen kom jag hem till hamburgare med bröd! =) gott gott!

nu ska jag snart käka rabarberpaj!

165857-32 

gadhh va jag längtar tillbaka till thailand nu! =) långa sköna dagar på kata beach

allt gick emot oss

städade i morse på herrsidan som vanligt i hopa med lina! kändes som allt ville klabba å gå emot osso idag! å idag va vi tvugna å bli klara i tid eftersom båda skulle ha plask å lek!
började med att de blå golven va super oljiga så voi stod å skurade dom tills vi nästan svimmade.......... sen blev det stopp i ena vasken men som tu va så rann det undan sakta men säkert! när vi va klara i förrummet så slockande alla lampor i hela duschrummet å slog vi till strömbrytaren slog den i från direkt eller så funkade det i två minuter å sen blev det mörkt igen! bara hos oss! =) kul! så det va bara å skummat ner allt å slopa av så gott det gick å va vi såg sen kunde vi inte göra så mkt mer trots att vi hade kvar saker att göra!

som tur va så gick plask å leken bra så vår otur fortsatte inte! ok ungarna va ju inte direkt jätte lugna å de lyssnar ju inte SÅ jä'tte bra! men det e vi vana vid!

va iaf väldigt skönt att komma hem klockan 12 idag! =) somna i soffan efter vi käkat idag igen! men det va ju inte så konstigt med tanke på att man vatt uppe tidigt!

jobb mellan 8 å 15 i morgon! sen hoppas jag innerligt på att jag e ledig på fredag! sa jag förra veckan med å då blev jag inte det!  men måste ut på väla på fredag!

folktomt

det va totalt onödigt att jobba idag! knappt nått folk alls! inger kom å fattade hur lite vi hade å göra så hon sa att vi kunde gå hem när vi va klara! s en timme tidigare kunde vi masa oss hem! SKÖNT!

fick en massa nya tider att jobba idag! =) har hur mkt som helst nu! känns bra=)!  kul å inte bara gå hemma å inte ha ngt å göra! fast visst nu när det e fint väder vill man ju gärna nyttja solen lite! men men det kommer väl fler chanser till det med! =)
ska ut å glassa lite i solen nu tänkte jag!

blev som jag trodde

blev precis som jag trodde! lena hade migrän idag å jag fick hoppa in å jobba!  sen va det snabbt som tusan hem å slänga sej i solen å njuta! =)
har vatt helt underbart väder idag ju!=)
tyvärr ska man jobba hela helgen! =( känns sådär! hade gjort allt för att va ledig i helgen!
finns inget att göra ikväll!, inget bra på tv! började kolla på en film men den va sådär, så som vanligt hamnade jag här!

ska snart ut å gå en liten runda med zladden!

ringt å fixat tid på solid hair, fick den 25 maj! =) böev så sugen nu när martina hade vatt inne hos therese! skit snygg i håret va hon ju! =)=)


kvälls ledig

började klockan åtta i morse så nu e det såååå härligt att va ledig! slutade redan halv ett idag! rena rama lyxen by the way! =)

hade simskola med lina idag! inger e sjuk ( kors i taket)

när jag kom hem drog jag ut en solstol å ngra kuddar till little dog sen låg vi där å njöt i ngra timmar!

drog ner å tränade sen............. mkt skönt! =) kom in två killar som verkade en aning mysko! de trodde nog de va ngt!  tänk om man bara hade kunnat plocka ner två sånna på jorden! =)

jag hoppas just nu på att jag e ledig i morgon, sen e det jobb hela helgen! kunde ju vatt bättre med tanke på vilket väder det e nu!
lovely!

165857-21

1 maj

det har vatt helt underbart att va ledig idag! =) trots att jag inte gjort så mkt så att bara kunna va hemma en hel dag! det har inte hänt på länge!

va nere hos farmor i eftermiddes å snackade å fikade lite!  hennes undulat snackade som tusan! han pratade ju på riktigt! han sa "kom då" flera ggr med farmors röst! skit kul å höra!

i morgon behöver jag inte upp tidigt! ska jobba för andrea istället på kvällen så jag slipper morgon städet=)! woohoo!

image25