1:a advent

första advent idag, noll julkänsla, å jag önskar att det kunde vara juli månad å 25 grader varmt, kunna ligga på playan i bikini å bara chilla i solen å få den där härligt solbruna färgen på hyn=)!
men nu e det inte så! det e 5 grader, grått å trist ute, regnit å emellanåt grymt blåsigt...........

vaknade halv tio idag å kände att huvudet va lite tyngre än vanligt! men det va d värt! grymt kul kväll ute igår! fast fattar inte va som hände med dj:n på morfars som fick ngt ryck..........=)

käkade adventsfrukost med sophie å kollade på nyhetsmorgon vid halv tolv............ å nu e klockan 18.00 å har inte fått i mig mkt mer sen frukosten..............så just nu är en söndagsmiddag borta i 9:an grymt efterlängtad!!!!!!!

trots noll julstämning eller julkänsla så har jag iaf fått upp en stjärna i ena fönstret å röda kulor i andra!

men jag tycker det e hysteri med jul nu! allt ska börja så jäkla tidigt! kan slå vad om att inom tio år så börjar de julpynta i affärer i majmånad!

ser dock framemot att få komma hem till mamma å pappa i jul å kunna fira jul hemma å inte behöva åka iväg....

nej nu ska jag chilla i soffan lite till å drömma mig tillbaka till sommaren på tylösand då brännan fanns på plats å vinerkläderna låg uppe på vinden!




så mkt man vill ist!

trots överlycklig över mitt jobb så känner jag hur gärna jag hellre hade gått på stan idag, sipprat på en latte på espressohouse, köpt ngt gott käk till ikväll, å bara haft det allmänt soft!
men nix ist ska jag ta bussen ut till tylösand SPA, massera en massa kroppar, få ännu mer ont i min träningsvärksskadade kropp, komma hem lagom sent för att inte orka fixa ngt käk-...................
men sen............. jag å fia har ju alltid våra planer efter en dag på jobbet!
änsålänge e det inplanerat lite vin, men det kan ju bli så mkt mer!=)

väldigt soft kväll i går! vi pallra oss bort till idrottshallen å kollade på innebandyn som skulle hålla på halva natten! hur kul som helst å sitta å kolla på alla som tog allt på blodigt allvar!=)

1:a advent i morn..............sjukt fort tiden går! städat som en tok här i morse så i morgon kan jag få upp min julstjärna å mkt möjligt ngt annat juligt!

nej nu e det dags för att packa saker så man klarar eftermiddan ute på ett av sveriges schtekigaste ställe=)!




Du är den jag kunde va!

Helt sjukt vilka känslor man kan få av en låt, å vilka minnen som dyker upp!
la in en massa låtar på media player å helt plötsligt börjar mikael wiehes låt " du är den jag kunde va"...........
denna låt har jag inte hört på väldigt länge! har sina förklarliga själ!
så många år sen nu tsunamin va men det känns ändå fortfarande som det va igår! ett halvår senare.........begravning!
denna låten får en att minnas dej.......... inte många begravningar jag varit på men denna var speciell!
så vid speciella tillfällen är denna låten underbar att lyssna på men samtidigt gör den en otroligt ledsen!


2 avklarade workisar

2 stycken avklarade workshops med underbara hans gunnarson med ett s. gick bra som tur va! men fy fasen va hemskt det e å se sej själv efter ett inspelat tal...................
hade argumentationen idag å det gick oxå toppen! =)

dessutom har vi tre muskottar fått lite fart på skrivandet på hemtentan!

förstår inte vart det kalla å sköna vädret bev av=? vaknade till ett fruktansvärt regn rusk å 10 grader plus..... dessutom va det åter dags för den hederliga halmstad stormen!

idag hade för en gångsskull målaren varit här å gjort ngt! va snäll mot honom å flyttade på det mesta här i lägenheten så det såg verkligen ut som ett bombnedslag i kosovo här, å det gör det väl lite fortfarande för vissa väggar har inte torkat än...........



nu väntar en helt underbar onsdag kväll med bönderna på tv4 å fia brevid mig i soffan!






snyggare har vi aldrig vatt!
right?






förstörd

jag e helt förstörd idag!
stressen smög sig på som aldrig förr!
blev inte bättre av att det hängde en lapp på dörren kl 7 i morse när jag skulle ut å gå! där stod det att vi ska måla din lägenhet i morn kl 07.00-08.00! kul juh! när vill dom att jag ska hinna plocka ner alla tavlor å flytt apå alla möbler! nix inte en chans att jag hinner det! dessutom e det inte ett dugg mänskligt att de kommer kl 07 på morgonen...... å hur i helvete kan de gå ut med det dagen innan bara! fine om det vatt en vecka innan!

dessutom skynda jag mig hemmifrån idag för att vvs killar skulle komma å fixa mitt niagarafall i toastolen! men när jag kom hem i eftermiddags visade det sig att de inte alls hade vatt här! kul å fortsätta behöva lyssa på värsta vattenfallet 24/7!

en annan sak som jag e otroligt irriterad över är att jag blev pålurad ett nytt abonnemang på telefonen för nån månad sen! å då fick jag i uppgift att portera nummet å avaktivera å ha mig! så idag när jag ytterligare en gång ringde till tele 2 kundtjänst så kunde de inte alls hjlpa mig! hon sa att tyvärr har du nog blivit lurad av phonehouse! jag som hatar alla sånna telefon försäljare å försöker alltid undvika dom men denna gången misslyckades jag!
så hon sa att jag skulle ringa phonehouse å återköpa det nya abonnemanget, men tro fan att där e super lång kö hela dagen! å nu när jag kom hem visade sig att jag tydligen fått en räkning på det nya nummret! hur fan går det till?
har ju inte ens använt det!

dessutom hyperventilerar jag över talet jag ska hålla i morn......... hatar att prata inför andra!
argumentationen vi ska ha p onsdag känner jag mig inte förberedd på.............
hemtentan som vi skulle börja i tid på har vi inte börjat på............
det e snart jul å jag tycker tiden har gått på tok för fort.................

jag skulle bara vilja gräva ner mig i en veckas tid å vakna upp sen utan ngra bekymmer............. känna att stressen inte existerar............... men hur fan ska det gå till?

nej nu ska jag snart dra mig hemmifrån eftersom jag inte vill sova hemma i natt när målgubbarna kommer i morn kl 7 å börjar med sitt tjaffs!
blir dessutom ruskit irriterad om de inte sätter tillbaka grejjer som det ska vara! pallar inte komma hem i en röra å tänka på det i morn!

så nu har jag iaf fått ut lite aggression........... men har betydligt mer inom mig!


jag behöver 1000000 kramar!


helgen som gick

denna helg har susat förbi i en jäkla vänster! fattar inte varför tiden ska gå så fort!
har precis haft söndagsmiddag hos mig! göööööör gott!=)

jag å fia har jobbat hela helgen! ja fast inte idag som tur e! behövde va ledig idag!
jobbade 10 timmar igår! phhuuu! tog på krafetrna men tiden gick ju fort som tur va! inte nådigt för kroppen å massera i 10 h! men men! nu e det oxå gjort!
såg framemot en super mysig lördagkväll å det va precis vad jag fick=)! kunde inte varit bättre!

fått lite plugg gjort idag, plus ett låååångt pass på gymmet! lövely!

sitter nu å försöker bli lite trött men det går sådär!

får väl lägga mig i sängen under min vägg som e helt full med tända stearin ljus å chilla framför andra avenyn!=)


sleep tight

hösten?

vart tog den härliga hösten vägen? de senaste veckorna har dagarna bestått av störtregnskurar, orkanvindar, hagelanfall mm mm! man blir ju helt knäpp på det här!
skulle precis byta om å dra mot gymmet men istället kom värsta regnskuren ivägen så jag får väl lugna mig ett tag! paraflaxet blåste sönder totalt förra veckan ..................

drabbades även av detta hemska väder igår kväll när våra killar i ettan hade fixat ihopa tackgasquen för oss tjejer! kl 17 skulle vi samlas på stora torg i värsta orkan vinden............ mindre kul väder men en otroligt bra gasque=) hur kul kväll som helst! dock ingen kår för min del! så trött på det! inte bra å förstöra en bra kväll med att avsluta på kåren=) hihi! istället kallade en skön säng på mig=)!

vaknade upp pigg som aldrig förr i morse å pallra mig ut å gick med dophy!
sen hinkade vi i oss en kanna kaffe för att sen gå på seminarie! hur simpelt som helst men en otroligt lam lärare!
men inte ska man klaga för det!

nej bättre lycka denna gången kanske men att lyckas ta sej utanför dörren i hus 17!



retorik

igår hade jag min första föreläsning nånsin om retorik! skit intressant! å hasse va en klippa!=)grymt härlig gubbe som va halvt senil å tappa bort sig själv hela tiden under tre timmars föreläsning.........
i vilketfall som så tog han upp mkt som man aldrig har tänkt på!

nästa vecka ska vi ha en workshop på denna föreläsningen då vi ska hålla ett informerande tal i 3 minuter! va ska man hinna informera om på 3 minuter lixom?
har suttit å grämt mig över detta nu i 24 tmmar typ men dophy kom på den geniala idén till mig!
"tjejer som inte syns på gymmet". så det tror jag att det blir! varför det inte e så accepterat att vi tjejer gymmar lixom? alla går inte på aerobicspass å kollar sig i speglen hela tiden så att frisyren ligger rätt...... ta inte illa upp ni som gör det!  nä men det finns de som gillar att svettas lyfta skrot å för en gångs skull inte känna sig så jäkla tjejig!
mmm det kan jag nog snacka om1 =)


snart dags för en föreläsning till med hasse..... idag om argumentation! kan nog bli minst lika intressant!=) efter den e det snabbt hem å fixa till sig inför kvällens tackgasque som ettorna fixat till oss!
kan nog bli lyckat! dock lockar inte kåren ikväll alls! så frågan e om det inte bara blir U-lokalen å sen pallra sej hemåt!
ajja kvällen får avgöra!
en kanna kaffe nu sen så e man på topp!=)




ser ljust ut=)

flyter på bra nu! tylösand spa ringde innan idag å ville ha mig till helgen igen=)! helt underbart med jobb! sitter klockrent med dom pengarna med tanke på egypten sen i mars!  så i helgen blir det både fredag å lördag igen ute i lyxkorridorerna på hotellet=)! lööövely!

helt underbar kv'äll igår! först söndagsmiddag hos sophie med super god mat! hon hade till å med bakat en massa småkakor som vi fick=)! duktigt värre! ensam mamma söker slogs på strax efter käket va intaget å vi satt helt apatiska alla 4 framför det som vanligt! hihi!
sen pallra jag mig bort till eddy efter favvo programmet å hoppa ner i hans soffa å hade det hur mysigt som helst!

börjat på vår eximinationsuppgift idag vi tre muskottar! kommit på ett klockrent ämne att skriva om å det kommer nog flyta på ganska bra känns det som=)!


varför?

kul att vakna i morse....totalt jäkla genom förkyld..................huvudet tungt som en tio kilos vattenmelon å ögonen rödsprängda som om jag druckit tio liter hembränt..... ok att jag å fia å maggan drack vin igår men två glas lixom!

har iaf fått lite luft då jag va tvungen att gå å handla lite käk till frukost å fått i mig mat med! tänkte ta en lång skönt dusch nu mer förhoppningar att piggna till lite! är ju en dag på "jobbet" idag med!
börjar 14 men tror jag ska åka ut tidigare eftersom bussen va ganska sent på det igår! blir så stressit annars å ställa i ordning rummet jag ska va i! kan lika gärna ta en promenad ute i tylösand innan!=)

i vilketfall som så va det super kul att jobba! behandlingarna löpte av varandra som aldrig förr å tiden bara sprang iväg! helt plötsligt va klockan redan 19 å det va dags att åka hem igen!

ska ha nya behandlingar idag.......... lite små nervös men får läsa in lite om dom nu på förmiddan!

nix duschen skriker efter mig!


introducerad för tylöbeach SPA

nu har jag å fia varit ute i tylösand på SPA:t å fått en introduktion på lite specialbehandlingar! herrejävlar va fint där va ute! kom in i ngt trance kändes det som å bara gick omkring å njööööt där ute!=)
ska jobba i morn å på lördag å det ska bli så jäkla kul!
dock fick jag reda på att min första kund jag ska ha i morn e gravid! hmmmmm hoppas det går bra!

precis druckit en välbehövlig kopp kaffe å nu ska jag slänga mig i soffan å kolla i en tidning innan det e dags för träning


ojoj

shit va det finns mkt på tv på "lågfrekvent" tid. har haft tv:n på hela förmiddan nu å har suttit å asgarvat åt det ena programmet till det andra!=)

va ute på långpromenix i morse med dophy! frulle inhandlades å sen hamna vi i hennes soffa å käka ett tag! sen fick båda bråttom då jag skulle tvätta å hon till skolan å plugga!  tvätten e nu klar å det doftar underbart gott här i hela lägenheten=)!

snackade med tylösand SPA igår å ska dit på introduktion i morgon med fia! sen jobba där både fredag å lördag! så jäkla kul! fast sticker inte under stolen med att jag e lite nervös! !!!!!

snart dags för pedagogikens första föreläsning! sport management...... kan nog bli intressant!



vädret e tillbaka

så va det vanliga, hederliga, tråkiga, gråa å trista vädret tillbaka i strawtown.......
vaknade av ett mess i morse som sa: jag pallar inte gå när det regnar.....=) hihi! det va fia! jag va ändå så trött så det va skönt att bara väda sej om i sängen å fortsätta blunda ett tag!
sen smög rastlösheten sig på...... å jag va tvungen att gå upp! pallrade mig ner med lite frukost till sophie å satt å kolla nyhetsmorgon med henne! mkt mysigt!
ringde fia precis å¨hörde om vi skulle trotsa vädret så nu blir det så! måste komma ut i luften nu känner jag!

dagen idag består annars av...... nada! absolut ingenting att göra idag! inte ens en tvätttid fanns över till mig=(!
hmmm ajja jag får väl hitta på ngt!

nope dags att dra sig ut i regnet!



helgen som gick.........

va hemma i klippan i helgen å som vanligt rann tiden iväg! inte en sekund över till ngt som inte va planerat!
va i stan först i fredes å klippte å färga håret..... mamma å jag rännde lite i stan.... mamma glömde bilnycklarna i passagerardörren å där satt de halva dan..... fika på E.S...........sjukhus besök hos en kompis till mig å mamma.........
sen kom vi hem tilll pappa å zladden, tacosen ställdes på bordet å sen intogs idol i soffan.

lördagen bestod av KALAS för hela slanten...... först hemma hos malcolm som va hemma från växjö å sen hemma hos mormor å morfar., som båda fyllde år men mormor jämnt! så mkt tårta hit å dit å massa god mat!

söndagen drog vi upp till halmstad ganska tidigt! ett kort stop på eurostop för snabb shopping, sen drog vi ner i stan å käka på blue thai!

resten av eftermiddagen tillbringades hemma i eddys soffa framför sex and the city the movie!
därefter en helkväll med moe and soe på söndagsmiddan..... mkt gott! kolla in sondagsmiddag.blogg.se!

börjat ny kurs idag! pedagogik........... kan tala för sig själv! men jag ska försöka å inte va för negativ!

annars har det dragit in värsta stormen här i h-stad idag! nästintill blåst bort!





tjoffat, dammsugat, torkat, dansat, slängt, röjt......

jäklar vad jag legat i nu i ngra timmar! städat järnet här i min lilla lägenhet nu på förmiddagen! helt underbart när allt e på plats igen men det kommer gå ngra timmar bara nu väl å sen när jag vaknar i morn bitti så e allt i en ända mess igen=)!

igår kväll va ngra av tjejerna i klassen hemma hos hanna å mia å fika! hanna ska lämna oss å dra sej tillbaka till götet!
=( inte alls kul! men gött att vi har nära till varann=)
grymt goda kanelbullar va bakade av hannabanana iaf..... det gillades! hihi!

idag har jag två massager att se framemot! känns bra! kan snart skicka in de 10 som skulle va på "prov".
ska ta mamma å pappa i helgen med hade jag tänkt, ska hem till "the rock" i morn!
känner igentligen inte att jag e redo för att åka hem (trots att jag inte vatt hemma på flera månader) men mormor fyller jämt å jag saknar en viss hårig liten hund hemma på kastanjevägen=)!



avklarad

folkhälsokursen med vår älskade gunvi e över! hade vårt sista eximinations seminarie idag.....hur soft som helst, och det verka som hon gilla mitt arbete! så får hoppas på det med sen när hon läser det=)
nästa kurs börjar nästa onsdag! så nu kan man chilla järnet fram tills dess! dock e det pedagogiken som börjar och jag fasar som tusan inför den! men det ska nog oxå klaras av!

känt mig lite halvkass nu i två dar, halsen har gjort ont å huvet har vatt extremt tungt! så fick mig en tankeställare innan då jag tänkte dratt å träna nu med tanke på vad som hade drabbat en av mina kusiner där hemma! så nej träning

det går bra nu!=)

livet går av bara farten just nu! fick hjälp igår att hitta min hemtenta..... LYCKA!  tusen tusen tack!

så nu e det helt klirrad....... hoppas jag iaf!=)

sitter på bibblan nu å fick helt plötsligt ett samtal! det va SPA:t i tylösand som jag skcikat in mitt CV till! de behövde mig som massör..... nu på lördag! jag som ska hem! typiskt!
men i vilket fall som skulle hon höra av sej igen då d va i behov av massörer på helger, vilket jag verkligen vill=) helt over happy just nu!!!!

väntar på fia just nu så vi kan klirra hemtentan till massagen........

det som inte får hända........

.................. händer................................
NOOOO hur lyckas man! vi snacka om det i morse när vi va ute å gick! att tänk om hela hemtentan bara försvinner, nu när det e färdigskriven å allt!
sätter mig på bibblan å e super nöjd över min nerskrivna hemtenta och ska bara ändra ngra småsaker............. spara det sista! yes äntligen klar! men va händer??????????? USB minnet får ett ryck å allt e försvunnet........... e det möjligt? hur kan det bli så? arbetet finns ingenstanns på hela datorn! bara en liten inledning som jag sparat på hårddisken.............
har slitit mitt hår många gånger idag å bett till gudarna att det ska ligga nånstanns i datorn men icke!
så idag har det handlat om panikskrivning a la bama................ jag som va sååååå nöjd, å så glad att jag hade varit klar ganska så länge med tentan! oxå bara försvinner den! sitter just nu å försöker få ner en utvärdering och en reflektion på den nya tentan som jag skrivit idag! som tur var så har man kvar ganska mkt i huvudet vad man skrivit men just alla små formuleringar som man kom på tidigare finns inte längre....... alla top notch kommentarer e väck...........
men förhoppningsvis har jag en hemtenta som jag e nöjd med när jag går till seminariet på onsdag förmiddag......
dags att återgå till skrivandet denna måndagskväll!





 


att laga soppa eller att vakumexplodera soppa?

hmm tja summa summarum e det inte alltid så lätt att göra en helt random soppa!!! tydligen kan det gå rent åt helvete oxå! dvs så det slutar med att man har soppa all over i köket.... väggar, stolar, gardiner, kläder, skåp, böcker........ you name it!

kör ALDRIG varm soppa i en blender....... använd stavmixer=)! så sen behöver vi inte gå in på det så mkt mer! men kul va det iaf!

har sannerat å haft mig hela förmiddagen nu! men nu e här rent med en viss tutch av kantarell! =) i like!

nope down town med dophy å fia nu! kaffe ute i solen kan inte sitta mer rätt=)

ses ev i dimman ikväll!