DET E ÖVER NU!!




Nu e nollningen över! herreguuuuud va intensivt det ´har varit, men jäklar va kul vi haft!
man har verkligen fått testa sina gränser för vad man pallar med. 10 dagar med dålig mat, dålig sömn å näst intill ingen träning!
nollorna har varit helt underbara! massa egna initiativ å väldigt hjälpsamma!=)
avslutade det hela igår med världens fest på finsittningen!
mår som man förtjänar idag dock! men d e d värt!








dags å ta nya tag nu inför i morgon! skola igen! skulle dock behövt vila i 3 veckor nu! helt totaly slut!


 


this is it.....

ja d skulle man kunna säga! det är nu det börjar! ca 1 timme kvar till overaller åker på.......... å då e det tio dagar i anonymitet! kan d bli bättre?
precis fixat massa musik nere hos dophy, sjungt, diggat, dansat, skrikit!
chill på soffan ett tag nu sen en dusch sen så........
party party


snart snart snart

äntligen, snart kör äntligen nollningen igång! riktigt nära nu! det e detta man gått å väntat på i ett helt år nu! och nu är det endast två dagar kvar! kommer nog verkligen ha en toppen vecka framför oss!  sen hoppas jag å ett lika bra år som har varit nu! men visst e det så, man kan väl bara förbättra....eller?
hade iaf möte igår inför torsdag å det mesta verkar klaffa! eller tja vi får hoppas på det ju iaf! alla verkar vara heltaggade på det!

ska snart till kåren å sätta etiketter på alla bot flaskor!roligare kan man nog ha men man får vara snäll å ställa upp!!
resten av dagen då? får tiden avgöra!=)


ONT

nu pallar jag på allvar inte mer! nått proffs vem som helst! SNÄLLA! ta tag i min mage som aldrig kan bli bra!
det kvittar ju vad jag äter så har jag pain a la bama efteråt! snart vågar jag inte äta längre!
ikväll har jag så ont så jag  gråter!=(! det e inte värt å ha d så!
jag vill kunna käka normalt å inte tänka att nej d här kan jag nog inte äta för tänk om jag får kramp anfall sen!
jag orkar inte mer!

söndagsmiddan hos moa va sååå god! men tji efteråt fick man iaf!
så nån, läkare, homopat, magkirurg(om det nu kallas så), anyone! help me!


besök=)

idag fick jag besök av mina gamla gymnasieklassisar, helena å conny! shit va kul det va! inte sett dom på läääääänge å inte pratat heller för den delen på ett bra tag!
har suttit nere på espressohouse å snackat en massa å bara umgåtts! hur nice som helst!
ni e saknade=)!

snart dags för denna veckans söndagsmiddag!=) veckans höjdpunkt så att säga! hihi!
funderar på att dra en sväng till maxi å få inhandlat lite småsaker som försvinner snabbt ur kylen! =(((!


en fredag i chillets tecken

ojoj va mysit vi hade det igår kväll! hela fredagen va i å försig helt OK! började med en lång morgon promenix med dophy som va ovanligtpigg kl 7!=) hihi! hem å tvättade klart alla kläder som va i behov av lite tvättmedel.
drog sen till la gym med bakfia där allt gick i tysthetens tecken! vågade ju knappt andad där inne så ngn chans till att stöna å ta i lite fanns icke på denna jord!
fredagen avlöpte med en sväng på maxi där det inhandlades grejjer till kvällen plus det veckliga smakprovet som vi alltid är på=)! va hur gott som helst igår! ( gratis e ju gott som sagt, synd bara att portionerna inte e större).

pallrade oss sen ner i stan för att kolla på lite beachvolley! satt å schtekte på läktaren i hettan........... nice!
hann med två matcher sen kurrade magen för mkt!

kvällen sen då! ja den kunde verkligen inte blivit bättre!
sophie å fia kom hit å vi plockade fram frukt ost å kex å poppa popcorn å smuttade på vin! en kväll med dom man gillar bäst! va kan gå fel? nada!
vi skrattade en massa, grät en massa, å snackade en massa! gråten? självklart greys anathomy=)! ojoj va bra det va! hihi! ett tag va inte ett öga torrt här! hihi!

somnafde sen gott å vaknade upp 6.50 för att pallra sej ut med fia! frukosten e precis uppäten å snart blir det stan en sväng sen chillas nog solen upp i brygga idag känns det som! strålande sol just nu iaf!=)



kedjebrev???!!!!!!

fick ett märkligt kedje brev idag av min kära dophy! det fick mig att tänka till lite! såhär stod det:



Allt medan vi blir äldre, lär vi oss att vissa personer som vi trodde att aldrig skulle strunta i oss, helt säkert gör just det en dag.
Ditt hjärta kommer att brista, troligen mer än en gång och det blir svårare för varje gång.
Även du själv kommer att ha sönder hjärtan - kom då ihåg hur det kändes när ditt eget gick i bitar.
Du kommer att gräla med din bästa vän. Du kommer att söka tröst hos en ny älskare, på grund av vad den förra låtit dig gå igenom.
Du kommer att gråta över att tiden går för snabbt och med tiden kommer du att förlora någon du älskar.
Så, ta för många foton, skratta för mycket och älska som om du aldrig blivit sårad, för om du så bara grubblar i 60 sekunder, är det en minut av för evigt förlorad lycka.
Hitta en pojke som säger att du är vacker och inte att du är bra, som ringer upp dig även om du slängt på luren, som stannar uppe bara för att se dig sova.
Vänta på pojken som kysser dig i pannan, som har lust att visa upp dig för hela världen om du så bara var iklädd en säck och som håller din hand inför sina vänner.
Vänta på honom som regelbundet påminner dig om hur mycket han älskar dig och om vilken tur han har som får vara med dig.
Vänta på honom som säger till alla sina vänner: ' Det är hon... ' Om du har öppnat detta mejl, är du tvungen att skicka det vidare till de flickor du känner...
Om du inte skickar det tillbaka till mig, tar jag för givet att du inte ser mig som din vän.
Skicka det vidare och inom 5 minuter kommer ditt Livs Kärlek att ringa dig eller skicka ett meddelande. Ikväll, vid midnatt, kommer din Stora Kärlek att inse att han älskar dig


jag tror inte det minsta på kedjebrev å inte på detta heller, men dock har det förbannat massa sanning i sig!  allt grubbel man haft genom sitt liv hittills är kanske evigt förlorad lycka! allt tvek man haft, allt man ångrat att man aldrig sagt osv! så jäkla trött på mig själv att jag aldrig kan få ut vad jag igentligen tycker å tänker! det bara knyter sej å så säger jag ngt helt annat som jag inte alls skulle sagt! varför?




liten som-..........

idag känner jag mig ytte pytte liten! som en myra ungefär! va på nautilus! börjar tveka nu! vill jag det här? vill jag va där? e det min grej? fan fan fan!

pallar inte mer om det just nu iaf!

måndag idag igen! världens tråkigaste dag va igår! den va bra fram till ca 12.30 sen va den körd! regnet pissade ute som aldrig förr, tiden gick långsamt, å det va halv orkan ute!
dock förgylldes vardagen igen när det va dags för våran söndagsmiddag! det va hur gott som helst!
paj at dophys! jag som inte äter kyckling fick en specialare å den va döööö gooo!=)

ojoj nu har dophy värsta discot nere hos sej! det sjungs å dansas å spelas allmänt jättehögt! kanske ska klaga ? hihi näää!


nae nu ska jag gräva ner mig nånstanns (på gymmet som vanligt när jag mår såhär) å komma på bättre tankar om mig
själv!

nervös like hell

phuuu i morgon ska jag å köra mitt pass för irene på nautilus å jag e hyper nervös like ever before!
sitter här å vet inte riktigt vart jag ska ta vägen! det e askasst väder å jag kan igentligen bara hålla på med passet hur mkt jag vill med det e bara d att kunna komma loss med det oxå! plus att min mage e helt totaly slutkörd! phuuu! pain i magmusklerna nu! men men jag får väl trilskas lite till med dom!

har pissat ner ute idag från scratch! alltså sen jag fällde upp mina trötta ögonlock i morse.......... blåser gör det med å mer deppad kan man inte bli över sånt här väder! usch usch usch!

vad som förgyller vardagen (helgen) en sån här dag e dock att det åter e dags för söndagsmiddag i kväll! woohooo!
nere hos dophy!=) fick veta att det va kycklingpaj men att dophy va snäll å söt å skulle göra en grönsakspaj till mig ist! hihi inte lätt när man inte käkar kyckling!

nej nu ska jag försöka bli vän med magen här igen å köra lite lite till!



magkänsla=)

magkänslan brukar jag kunna lita rätt bra på! både om det känns bra eller dåligt! känns bra nu=)!
det som känns mindre bra är att magen fuckar för det mesta nu! har haft ont väldigt ofta nu efter minsta lilla jag käkat!=(
pallar inte det! e så otroligt trist! käkat lasagne nu, å hann inte mer än börja käka förrän det började krampa! KUL JUH!
nog om min mage!

har varit så otroligt seg i hela kroppen idag! sovit dåligt i å för sig de senaste nätterna å tränat hyffsat hårt så kan ju va därför! chillat i soffan hela eftermiddagen framför O.S invigningen! jag å fia satt bara å gapade hela tiden...... den va ett stycke för sig själv kan man ju säga!=)
men när inmarchen började för alla länder tröttnade vi snabbt! sverige skulle inte gå in förrän 185 land eller va det va! så vi snöra på oss inlinesen å drog oss ut å gled en runda! hur nice som helst!

fredagkväll igen! lugn, slapp å skön kväll hoppas jag på!=)




baby we were born to run

med brucan på högsta volym kan jag inget annat än njuta! klockrena texter å en top notch röst!=)

dock njöt vi inte så mkt på stranden den korta tid vi va där idag!=( invasion av getingar.... usch! fick snällt ta våra saker igen å rulla hem på våra inlnes! hade varit i hallen innan å kört igenom mitt pass! gick jättebra! så kul=)!
tack för ni ställde upp tjejer!=)

kom hem här! somna till på soffan! vaknade å gjorde mig en islatte! precis åkt ner genom strupen........ kanske fixa ngt käk till i kväll så slipper man det sen! åhh va jag längtar tills pengarna kommer så man kan köpa upp sej på en massa mat å inte bara ägg å tonfisk å pasta! hihi! för så ser det ut nu på ett ungefär!





va hände?

big question!       VAD HÄNDE MED VÄDRET?????
vad hände med nästintill 30 graders värme å sol, dagar på tylösand, östrastranden å brottet, grill kvällar, you name it!
igår regna det som aldrig förr å idag verkar det inte bli mkt bättre! dessutom e halmstad back in business med en jäkla massa stormande så håret lägger sig fel hela tiden! jag gillar det INTE.

vad som dock va till fördel igår va att overallen e på börjad å blir jättefin!=) passet hann jag gå igenom igår å tänkte gå igenom det lite idag med! fick handlat upp mig på lite käk som ska vara månaden ut nu va det tänkt med tanke på att kontot gapar efter cash! =( tuna tuna tuna resten av månaden typ!

nope dags att sätta fart med denna dag oxå!







                          

back!!!!=)

                                         None                                                                                          



hemma i mitt älskade halmstad igen! men det har varit helt underbart att vara hemma i klippan i helgen! har varit väldigt avkopplande hemma hos mamma å pappa!=)
synd bara att fredde inte va hemma!
kom tillbaka här vid 17 tiden idag! fick cray anfall å började städa direkt när jag kom innanför dörren här så nu e det rent å fint å inte ngra frön här inne som blåser in hela tiden när man har fönster öppna! eller "bös" som dophy kallar dom! det där ordet vet jag inte vart hon fått från för jag har inte en susning vad det betyder! hihi!

precis varit på söndagsmiddag hos fia! va bara vi två idag! dophy är i köpenhamn med sin riktiga familj!=) hihi! ja å moa e kvar i sthlm!
förövrigt så blev det hamburgare å det va hur gott som helst! kolla in :www.sondagsmiddag.blogg.se!
sen så fortsatte vi med lite greys marathon! åhjåhj va fast vi e där! vår mcdreamy! hihi!
kan man drömma sig bort till sin mcdreamy i natt tro?

nu väntar en ny vecka med massa påhitt! morgondagen borde kanske bestå av lite pass träning, sy på overallen, träna, å bara njuta av livet!

under and in!
joe

klippan is not the shit

att det inte e! =) haha! det märkte jag igår på klippan festen som va i parken! vilka pack där va asså! tur man har flyttat härifrån! fast visst det e ju kul å sitta å kolla på folk! men e glad att jag kommit härifrån nu=)!
halmstad is the shit!

idag har dagen bestått av ett tungt huvud å lite sol ute! fika med farmor på altanen å kel med zladden!=)
har precis ringt till lillebror som e i bulgarien med ett gäng polare å snackat med honom! shit va konstigt det känns att han blivit så stor!!! men men även dom småttingarna växer ju upp!
längtar lite till han kommer upp å hälsar på mej! make town with litlte brother!

snart dags för käk! mamma har gjort pajer!=) sen blir det back to strawtown i morn igen!=) hem till mina lovely ones!

on my way

sådär en snabbis här å få ner lite skit! för ska snart dra mig mot stationen för att åka till the rock i helgen! fast först en sväng inom skepparkroken hos mormor å morfar i deras sommarstuga i inta lite sol å bad!=)

top notch kväll i går! sista fiesta å vi hade såååååå kul! shake some ass!
först en kväll ute på bolmens med en massa vin å super härligt folk sen taxi med anton ut till tylö beach ..................