Allt e grått

Yes så e det! Allt e så jäkla grått idag!
vädret, regnet, himlen, blåsten, vår föreläsare (gråast av alla), lägenheten, framtiden, min mage............. ja jag kan nog rabbla upp en massa mer!
Men visst finns det ljuspunkter en dag som denna oxå! Solariet va en stor ljuspunkt idag=)! Hur skönt som helst å lägga sej där, men efter ett tag så va det ganska trist å det började klia i hela kroppen på att få röra sej igen!
En annan ljuspunkt va att få komma hem å duscha av sej den äckliga brända hud lukten å sen få käka mat!

Imorgon kommer bli en stor ljuspunkt, ska med sophie å ngra på sats på wellness mässan i gbg! Hur kul som helst!
Å även ett combat pass på sats innan vi åker därifrån ska hinnas med=)
Top notch!

Under and in!



om en vecka.....

Endast en vecka kvar, sedan e jag å fia i egypten å glassar å schteker!=) fy fasen va gött det skabli å komma ifrån detta tråkiga väder en vecka!=)
Brännan åter på plats å bara koppla av en hel vecka på beachen........ vad kan va bättre lixom?

Sista föreläsningen för veckan i morn=)! Sen e man ledig fram till tisdag igen=)
Helgen kommer bli så lugn å skön känner jag! mamma å pappa kommer, å zladden med=)=)=), å har jag tur kommer fredde oxå=)!

Nope nu ska jag lägga mig å min onda rygg i soffan å bara chilla.........


lugnet före.....

Det e så otroligt skönt å va ledig på måndagar! Å speciellt idag efter en tenta helg=)
Ny kurs å nya tag i morn!

Dagen har fördrivits med promenader, polisbesök, sconesbakning, power nap i soffan, köttfärssås lagande å spinning!
Helt OK fördriven dag!=)

Tack Hanna för tipset om det receptfria sömnmedlet! Ska jag verkligen kolla upp! =)=)

Nix nu blir d en kväll i soffan ....


ruskit skönt

Så jäkla skönt att inte ha festat igår!=) dock känner jag mig inte helt 100 utvilad..... legat vaken sen kl 4 i morse! Får fasen va nog snart med dessa sömnproblem asså!
Mamma kanske har IT som ska lösa detta! haha hon går alltid på alla sånna här nymodigheter som kommer, å nu hade hon tydligen köpt en SPIKMATTA! Jag bara VA? Har du gått å köpt en spikmatta?
Japp det hade hon iaf, å det skulel tydligen va bra för cirkulationen, magproblem, sömnproblem, folk som har problem med bäcken etc.
Så nästa helg när de kommer hit på besök skulle de ta med denna matta så jag får testa den=)!
Kanske ska köpa en sån å sova på ist om nätterna! Vore kanske ngt!

Tentade igår! KÄndes riktigt bra, så jag hoppas att det visar sej i resultatet sen med!=)
Dagen sedan spenderades med en fika på fribergs med sophie, träning med cissi, å en kväll med cissi på GT, med god mat å melodifestival=) Hur soft som helst!

Så skönt att inte ha ngt alls att göra idag! Ska verkligen bara chilla å ta d lugnt!=)


chill out!


ännu mer NOT OK

Vad som ännu mer inte e Ok med att man e sömnlös om nätterna e att kroppen säger ifrån efter ett tag!
som i natt då! låg å kunde inte sova alls å rabblade en massa tenta plugg i hjärnan! åsså kände jag bara hur otroligt illa jag började må! så ngra timmar spenderades inne på toa med huvudet i toastolen! Nu får d va nog asså!
sömn piller nästa!
hoppas bara innerligt att jag kan sova i natt innan tentan i morn!

i morn blir det en lugn å skön dag efter tentan! blir ingen fest i gbg, utan en hemma myskväll!=)

inte OK

Ngt som absolut inte är OK e att jag vaknade kvart i fem i morse å va sjuuuukt pigg! kunde inte somna om! å jag visste att fia skulle tvätta klockan sex! så när klockan äntligen slog 06.00 så knappade jag in fia på mobilen å ringde å väckte henne i hennes skönhets sömn å fråga om hon börjart tvätta än! Hon va nog mäkta förvånad att jag ringde då! Iaf, så dumma som vi e så va vi ute å gick strax efter kl 06 i morse!
Å konstigt nog efter att ha vatt vaken sen kl 4.45 så e jag inte ett dugg trött, men kan ju hoppas på att jahg somna gott ikväll=)!
men för att hypa till mig ytterligare så kommer jag nu dra å spinna=)


Helgen som försvann

Gadhhh va fort denna helgen har gått! Jag minns bara att jag satte foten på tylösand SPA kl 8.50 i går morse å heöt plötsligt e det söndagkv'll å snart dags för söndagsmiddag hos lilla moe! Shit!
Vart tog alla timmar vägen?
De 10 timmarna igår på jobbet bara sprang i väg...... det va nog dubbelrummet som gjorde sitt till! Va hur kul som helst å jobba med fia hela dagen bland alla kära å nyförälskade par! Men vi hade lite aggression inom oss ett tag tror jag bestämt=) hihi!
Kom till jobbet lite innan nio idag med, så det va bara att förbereda rummet igen! va i dubbelrum med fia igen, som tyvärr inte alls mådde bra idag den lilla stackarn! Inte bra alls med paprika tydligen!=(

Men va bara halv dag i dag! skönt...... så när jag kom hem blev det snabbt i hop slängt ngt käk sen så bröjade dammsugningen av läggan!

Nu väntar jag bara på sista maskinen tvätt sen så ska jag över till hus 15 å Moe för mat!=)

Tentavecka........here i come!  :-/




En dag att fördriva

Imorgon e dagen som e årets mest överskattade dag! Alla hjärtans dag!
Varför kan man inte bara visa kärlek till varandra alla dagar om året!? Nix pix, det e tydligen denna dag då man ska köpa blommor å choklad hit å dit, å man ska bjuda på restaurang eller bio eller ngt annat som man aldrig gör annars!

Så därför tackade jag ja till att jobba en hel helg ute på SPA:t nu i helgen! CLEVER AS som jag e! Vad tänkte jag med där? Alla som e sådär super duper jätte kära å förälskade kommer ju va där på behandlingar! Å dessutom ska jag va i ett dubbelrum å kommer därför ta del av hur kära de e i varann!
MEN.... Jag kommer jobba med min lilla älsklings fia å vi kommer ha sånna abstinensbesvär efter 10 h i morn.........
hihi! Men vi får stå ut i hop!
På söndag då det inte e nån Hjärte dag längre så slog jag till å jobbade endast halvdag! Varför tänkte jag inte tvärtom egentligen?

Nix nu ska jag sluta klaga på en stackars dag som inte kan rå för det själv men ajja.........
Idag däremot e det en "dödensdag", om man får kalla den så! Fredag den 13:e! Big big otur asså!
Hmmm vad jag vet så änsålänge (peppar peppar ta i trä) så har inget hänt! Men det e ju ett antal timmar kvar!

Har hunnit med extremt mkt idag iaf! Vaknade halv 7 å stack ut å sprang, va på bibblan 8 för plugg, handla lite behövligt på maxi, hem å somnade en 20 minuter på soffan å nu sitter jag här å filosoferar å käkar pepparkakor!

Snart dags för entre på gymmet, sen hem å käka å kolla TV! En lugn å skön kväll, välbehövlig..............

Nix ha en bra hjärtdag ni som ska fira med nära å kära, å ni andra som skippar det precis som jag får oxå ha en utomordentligt  bra dag=)=)



Maxi is the shit!

Haha, fick ett samtal igår kl 21.15 om jag vill följa med å handla på maxi! Nu tänkte jag, jajja oki då har ju ändå inget bättre för mig än att ligga i soffan å slö kolla lip stick jungle! Så jag följde med min vapendragare dophy till maxi precis innan stängning! Å det va verkligen bästa shoppingtiden att va där! Typ hela affären för sig själv=)! Dessutom fick man med sig allt å Extremt mkt mer hem än vad man skulle! Typiskt!

Varit ute på en kortis runda med lovely fia nu i morse å nu taggar jag mig för en förmiddagsföreläsning med lilla Gunvi!=)
Efter det blir det en eftermiddag med förhoppningsvis en del plugg gjort!

Hihi, igår morse när jag å Fia va ute å gick så gjorde vi en fältundersökning! Eller , ja vi kallar det för det!
Iaf så när vi kom till andersberg fick jag en idee! Vi ska räkna hur många svenskar vi möter! Fia skrattade till lite, men vi skrattade ännu mer när vi kom ut från området! 4 STYCKEN! På hela sträckan! 4 svenskar, å resten av annan ras!
ganska kul faktiskt!

Nix nu ska jag packa ner mina böcker å lite käk å sen bika iväg till skolan!


          

söndag igen

Så va det åter söndag! =)! Bästa dagen i veckan nu förtiden då söndagsmiddagen ligger å väntar kl 19 på kvällen! hihi!
Igår va det faktiskt riktigt kul å va tillbaka på jobbet! Fick va i dubbelrum med en annan tjej å det funkade toppen bra! Tiden bara flög iväg å kunderna va hur söta som helst! Va mest par man får in i dubblerummet, men visst ibland va d lite väl mkt kärlek där! hihi! Men det e väl bara för man e avis!
Hur kommer det bli nästa helg då lixom när det e alla hjärtansdag med! Jag å fia ska ev jobba 10h då med så då lär vi va helt förstörda när vi kommer hem av alla kära par som kommer å gullar med varann! Men..... man får va glad att det går bra för andra!=) haha!

Kvällen igår spenderades hemma i fias soffa, framför melodifestivalen såklart!
Caroline af ugglas låt va så jäkla bra! Blev helt chockad att hon fått ner så mkt innehåll i en låt! Annars va det ett kasst startfält!

Idag har jag redan hunnit med att städa av hela lägenheten å vatt ute å gått en långis med fia! INget alls på schemat idag....... förutom ikväll då!



JOBB

Snart dags för mig att ta bussen ut till tylösand för en eftermiddags jobb!
Förbereder mig mentalt å har gjort det hela förmiddan nu! hihi! va ju ett tag sen man va där sist nu! Men det ska nog gå bra!
E skönt att jag slapp de nya behandlingarna vi fick visade i onsdags för de va lite krångliga å jag har inte haft tid att plugga in dom!
Men i vilket fall som så hoppas jag eftermiddan går fort å att klockan slår 19 snabbt!

Ska göra en stor smoothie nu å får hoppas på att jag kan hålla mig mätt utan att magen kommer kurra för mkt under behandlingarna....... inte så kul när magen skriker när man masserar en kund! hihi! men det får de ta!

ikväll blir det en soff kväll med melodifestivalen på högsta volym! hihi!

chill out!

e det rimligt.......

Är det rimligt att ringa på som en jubelidiot på min dörr kl 3 på natten? vaknade i natt av att ngn ( dennis möjligtvis) ringde på dörren å eftersom jag sov ganska skönt där i min varma säng så blev jag livrädd å satte mig rakt upp i sängen å va genast hur pigg som helst! Dock kom jag på att det e kåren onsdagsnatt å det e säkert ngn som jävlas! Men hela min natt förstördes! TACK! En aning svårt att somna sen.................

Snö ute nu!=/! inte det minsta kul!  Ska dra till skolan nu för lite statistik med hansi! Wohoooo!


Kul det här!

Tyckte ett tag att min kära mage va duktig å höll sig i chack..... men nu har IBS besvären kommit tillbaka som aldrig förr! Så trött på det! På en vecka nu har jag i princip inte fått behålla nån mat alls i magen! KUL! Å går man till nån jävla doktor så får man bara höra: nej tyvärr vi kan inte göra ngt! NAHE!

Är helt totalt slut idag! Kroppen e matt som aldrig förr å jag vill bara sova!=((((
Fast.... jag ska på utbildning ute i tylösand så nån vila lär det inte bli! Men men...... får bli en lugn kväll hemma sen iaf! Skönt att vi slutar där ute redan kl 18!=)

Nej ska ta en dusch nu.......

Nu får d va nog!

Nu e jag grymt jävla irriterad på vår pissföreläsare som inte kan ett skit! ursäkta mig men det kan hon verkligen inte! Inte ett enda vettigt ord har kommit ur hennes käft på 3 veckors föreläsningar!
Seminariet idag va som en piss i missisippi! Jag fick inte ut ett skit av det å Stackars Maria kunde inte svara på frågor vi ställde till henne! Eller jag kanske inte ens kan säga stackars...... eller jo, för hon e i princip rädd för sig själv å kan inte ett dugg........... grrrrrr.
detta e högskola för jävulen! Ta in kompetenta lärare...........

så nu fick jag ut lite aggression här iaf!

För övrigt så skiner solen å jag sitter inne i min 28:a kvadratare å trånar! Varför gör jag det igentligen? Kan ju lika gärna gå ut å njuta av lite solstrålar=)!


vårigt?

Det e helt underbart väder ute! Vaknade igår efter en natt ute på stan av att solen sipprade in i lägenheten mellan persiennerna......... lövely!
Fast de e grymt kallt ute! Men vad gör det? Solen skiner för en gångsskull=)=)=).
Va min tur att ha söndagsmiddag igår! Blev Grönsakspaj ------>
sondagsmiddag.blogg.se 

Jaha idag då? Ledig..... lite plugg kanske inför seminariet i morn, ähh jag lägger mig i soffan ist å checkar nyhetsmorgon=)