sinnessjukt trött

helt otroligt vad vädret kan påverka en! det e äkta halmstadväder igen, dvs storm å pissregn!
blir så otroligt trött av det!=(
det var ju så fint väder i förra veckan, chill i solen i picasso med en sallad i högsta hugg! knappast att man skulle kunna njuta av det idag!
sovit i omgångar hela dagen å ändå e jag inte det minsta pigg! dessutom ska jag iväg å ha ett löp pass kl 18 ikväll, vilket jag dock inte tror kommer komma ngn på med tanke på vädret! men men alla väder e ju ivp väder! eller hur?

varit å hämtat ut första deltentan idag! VG=)! hur glad som helst! får hoppas att nästa som vi antagligen får i nästa vecka har gått minst lika bra=)

fick post i dag från friskvårdsgruppen som kommer hålla i massagekursen jag ska gå! ett helt kompendie å lite papper om var å när vi ska samlas osv!
kommer behöva 10 försöks personer att massera sen efter kursen så jag kan bli diplomerad så e det nån som e sugen så hojta till=)!

nope nu ska jag koka en kanna kaffe å hälla i mig så jag kan få en liten koffeinkick här!



nu så.....

nu måste jag dela med mig av min frustration! på tv4 just nu är det ett program om folk som köper dockor å låtsas att det är riktiga barn! vyxna människor! va fan! psyk eller vaddå?
man kan väl för jävelen inte köpa en docka som vuxen å gå runt å lossas som om den va ens riktiga barn, gå till parken med dockan i en vagn å ha med lossas mjölk! usch! cray people e det enda jag har att säga!
funtade like hell eller vad man nu ska säga! att de dessutom åker från england till USA för att köpa en docka e ju helt sinnes! precis som om det vore en adoption.............
ahhhhhh! sådär nu har jag fått ut lite frustration=) känns bra!


Med kaffet i handen

ny vecka nya möjligheter!=)
sitter här med första koppen kaffe för dagen å det e underbart gott....precis varit ute på promenad med mina älskade tjejer!
sluttampen på denna kursen i skolan nu å idag ska CBAS:en bli klar, sen e det bara ett seminarie kvar på onsdag! sen långledig tills måndag då folkhälsokursen startar!

hade en underbart nice kväll med dophy å fia igår! moe kunde tyvärr inte vara med för hon va i sthlm! men käkade gott å snacka massa skit å kolla greys! kan det bli bättre? nope!

nix nu ska jag ta en lång skön dusch sen e det dags att pallra sej till biblan för slut tuchen på CBAS rapporten! ska dessutom till skolan å hämta ut första deltentan, å paya kåravgiften = rena rama rånet!

                                                                
 <-------- freaks, men helt underbara för det=)

en helt vanlig lördag i halmstad

lördag, fint väder, blåst, muskotnötterna ihopa, inlinesåkande, skoshoppande, lilla svängen i stan...........

kort å gott, en härlig lördagskänsla har spridit sig genom kroppen!=)

va ute å gick med fia först i morse, lång runda upp på galgberget med trappor som heter duga! sen lite ULF rapport skrivande här hemma hos mig! efter mkt diskussioner fram å tillbaka va vi tre kära i varandra igen=).
stängde ner datorn snabbt å sen begav vi oss ut till flygstaden på våra bikar!
skopunkten va vårat mål å det blev även vårt mål! jag hittade två par pjucks å fia ett par! dophy gick tomhänt därifrån!! hon hittade sin lycka i ett underställ på sportoutleten ist!=)
lyckan va total att vi fått spendera lite csn pengar så vi cyklade hemåt igen.......
tänkte på gymmet då........ men kom på att jag aldrig skulle hinna! så gav fia förslaget om en inlines tur å ganska snabbt va vi ute å rullade runt på andersberg utan ngt skottdrama=)
kom hem å hamnade ganska snabbt i soffan av trötthet å somna ett tag!

hade väl snart tänkt ta en lång dusch å sen fixa till ngt käk för att sen vara fit for fight för lilla svängen i stan med bakfia!

imorgon e det åter igen veckans höjdpunkt! söndagsmiddag! min tur å jag har lite plans! dock ingen efterrätt inplanerad ännu! hmmmmmm




åter igen

snart dags att åter igen pallra sej till biblan! denna gång för att skriva en ULF rapport med de två andra muskottarna!=) lovely! dophy har gått å längtat hela veckan den stackarn efter att få komma dit å skriva! Jag å fia hade ju däremot turen att få varit där nån gång förra veckan med! haha! låter som vi e helt frälsta i biblan.... å ja det e vi nog!

vaknade 5.50 idag! helt nollställd! va fasen ringer klockan för nu?
ahhh just det ja..... clever som jag e hade jag ju bokat tvättid, så det va bara att pallra sej upp! å sen då? jo klockan 06.00 va jag fia å dophy ute å gick! väldigt mörkt men det ljusnade efterhand! dessutom va det trafik ute så vi kände oss inte allt för ensamma!

så nu sitter man här 09.34 å snart varit uppe i 4 timmar redan........... känns bra!€ lååååååååång dag framför sig!=)

nix dags att packa ner dator å stuffs så man snart kan cykla iväg till vår älskade bibliotek!






en fråga!!!!!

jag har en liten fråga bara!
vem ringde på min dörr i natt?
vet inte om jag har drömt eller om det verkligen va nån som ringde på? i vilket fall som så orkade jag tyvärr inte gå upp å öppna för stackarn som stod utanför för jag var för trött! å har jag drömt det hela va drömmen jäkligt verklig å högljudd!


förövrigt så va kvällen igår väldigt lyckad! traffic light på kåren va väl sådär! spanarögonen kom aldrig på riktigt men vi dansade som aldrig förr! å jag tackar björn för den inlevelserika dansen där i slutet!=)

nope! nu ska jag kolla igenom post å slänga mig i soffan sen blir det ut i solen å njuta av höstvärmen!


Traffic light

GASQUE ikväll! trffic light tema på kåren = en kväll med spanar ögon på=)! right fia?
är grymt sugen på fest idag! bara lite trött på att det alltid e samma folk i klassen som ska ta tag å fixa alla saker till gasquen! har en massa som ska fixas innan halv sex ikväll..... men det ska nog lösa sej!

ska iväg till skolan nu snart! ska hålla i prkatik i hallen! kommunikation ska vi ha! ska bli riktigt nice!

precis njötit av en super god frukost nere hos dophy! mmmmmm........ å nyhetsmorgon på! anders va självklart på plats! trots detta lyckades vi hålla maten i munnen!=) haha!

nope nu ska jag fixa å trixa lite här hemma! kanske kolla fram villa kläder man ska ha på sig ikväll.............


måste hålla med!

läste precis i fias blogg------->http://musketoren2.blogg.se/ om hennes nytändning efter ULF:en! å jag kan inte annat än att hålla med! jag har inte kunnat sätta ordet på det innan men efter hennes skrivande så känner jag att ULF:en verkligen bidrog med ngt: ett super glatt humör å massa ny energi i kropp å själ! helt underbart faktiskt! har kommit på mig själv nu sen i fredags att jag ibland går runt å små skrattar för mig själv, just för att jag tänker tillbaka på allt roligt som hände dygnet i skogen!
det va helt underbart idag å se alla människor igen som va med på ULF:en, då speciellt folket som var med i vår grupp!
vi skulle göra en s.k debriefing idag....... hihi det gick ju sådär bra för oss eftersom vi inte hade ngt negativt alls att säga! vilket vi igentligen e väldigt stolta över! dessutom fick vi alla säga ngt om varandra! värmde lite extra när alla tyckte jag var väldigt omtänksam å trygg!=)

har planerat lite inför gaquen idag! tjejerna ska ha hand om ettans killar på gladan! sen sluta upp med de andra i U-lokalen! så på onsdag e det alltså kåren som gäller! traffic light tema med tydligen! så den chansen måste man ju ta!=)
nix nu ska jag mysa till det här hemma i soffan .....kanske ta disken först.......



                                                                 

bloody sunday

en söndag i slapphetens tecken! hur skön å underbar som helst! har legat å myst med nea i soffan halva dan!=) carro å martin skulle köra till småland så nea fick dras med mig!=)
varit ute å gått i det fina höst vädret, kollat idolrepriser, druckit kaffe ute i solen, tränat å helt enkelt bara njötit av att det var en pluggfri söndag!=)
å det bästa kommer ju nu klockan 19! söndagsmiddag! 
sondagsmiddag.blogg.se
titta in på sidan å njut av alla våra härliga recept å även läs om våra helvilda söndagar! vi har helt klart alltid kul iaf=)!







lördag!!!

lördag.....helg.....fest? njae men chilla ner till bulls uteservering å mysa med girlsen! aldrig fel!
idag har jag å fia varit grymt effektiva! skrivit klart vår CBAS uppgift på biblan! endast referenslistan kvar nu!=) känns topnotch måste jag säga! bra teamwork där fia! tror vi två täcker alla roller  tillsammans som vi gick igenom med rasmus i början av socialpsykologin!
resten av tiden i eftermiddags tillbringade jag på gymmet med allt annat härligt folk!  fick kört igenom kroppen rätt ordentligt å förväntar mig en grym träningsvärk i framsida lår i morn!
snacka precis med carro oxå! ska va hundvakt till nea i morn! nice! ngn att umgås med hela dagen lång=)
nix nu ska jag fixa till mig så jag e fit for fight för lilla svängen på stan!=)




ett dygn i skogen

Efter ett dygn i hallädska skogen måste jag medge att jag e ganska så trött!
trots att jag sov helt underbart gott i natt under himmlen! kanske tack vare den underbara gruppen jag hamna i!
ULF:en började i torsdags kl 9! kom ut i skogen ca 10! Väl där blev vi indelade i ca 1 lag!
Vår lilla basgrupp som endast bestod av de tre musketörerna hamnade med ett härligt gäng ekonomare! Totalt ett gäng på 9 personer!
Fick ett papper med stationer vi skulle ta oss runt till, en väska med div. utrustning å en karta! så det var bara att börja traska runt.................. 11 stationer på ca 6,5 timmar klarades av! humöret va på topp hela tiden!
när väl stationerna var avklarade fick vi reda på var vår förläggning var så det var bara att bära dit all packning å börja bygga ngt slaggs vindskydd med hjälp av skogens material!  fick till det tjusigaste boendet på hela förläggningen=) å när mörkret kom fick vi äntligen mat! 10kg rå fisk plus rå potatis skulle tillagas!  detta blev underbart gott! kan inte bli annat när man inte käkat på 13 timmar=)!

senare hittades dock lyckan på vägen....... 3 paket grillkorv med bröd, mjölkchoklad, mentos och små tetra pack med juice! lyckan var total igen i lägret!=)=) knaprade i oss det goda under kvällen innan alla börja somna till höger å vänster!
turades om att sitta eldvakt hela natten lång å med tur lyckades vi hålla elden vid liv hela natten=)!
upp klockan 06 i morse å började röjja undan allt det fina vi byggt upp!  å sen va det dags för ytterligare lek!
efter en kort uppsamling med lite diskussion å så fick vi åka hem igen till civilisationen!
men jäklar vilket dygn! hur kul som helst! dock tror jag inte alla haft lika kul som vi tre musketörer hade det!
tack till en helt underbar grupp............ ses på debriefingen på måndag!=)

hemma i lägenheten på bolmens nu igen å tvättar för fullt! allt luktar grillad korv.......usch!
somnade en timme i soffan förut men blev väkt av mamma som ringde! va dock helt väck när jag snacka med henne så jag vet inte riktigt vad jag har sagt eller vad hon har sagt! hmmmm.... får ringa upp henne sen å höra! hihi!
fredag idag.... å inte många knop kommer göras! mkt möjligt att jag drar å tränar ett tag! men det e bara för att jag e så dum som jag e! =)
sen hem å käka middag=)! plockade fram ngn matlåda mamma hade med sig förra helgen, tror det var chiliconcarne! sitter nog inte helt fel i kväll!
ohh just de ja! inte nådiga myggbett man fått i pannan! kul! kilar inte lite heller juh!

nix, tuck under (persbrandt)


det kommer bli tomt

det gick precis upp för mig att man måste börja leva i nuet! inte skjuta allt till framtiden eller titta tillbaka på saker! lev nu! annars kan det nog gå lite knasit!
gick upp för mig precis att ngra av klassens mest underbara personer kommer lämna oss!
inte alls kul!
två av dom har redan dragit utan å säga hejdå verkar det som!
sa precis hejdå å kramade om anton som drar i morgon, sen drar lucas på torsdag! inte alls kul.............
lucas å anton, ni kommer vara grymt saknade!

      

en lördag i halmstad

Tja den kunde nog inte ha blivit bättre! Först besök av älskade mamma, pappa, fredrik å zlatan.
Chillade runt en massa i stan å njöt av solens strålar som värmde på oss! Lite shopping för oss alla tror jag det blev! Själv hittade jag en jacka som jag e grymt nöjd med! Ibland lyckas man verkligen med att fynda!=)
Gick hem till mig efter staden å gjorde i ordning en kanon god middag! LÖvbiffspanna med nudlar! kan det bli bättre? no way!  SJälvklart skulle mamma till maxi å kolla! Förstår inte nöjet med att gå där alltid men det e nån slags princip sak hon har att hon alltid ska dit när hon e här.
Satte oss å drack kaffe å snacka en massa innan de begav sej hemmåt igen mot lilla klippan!
Fick en massa matrester av mamma att frysa in! så nu har jag mat igen att käka! =) inte mkt alls man behöver laga! jäkla lyx man har!

Resten av eftermiddagen sen bestod av chillande i soffan å ett desperat försök i att få min mage att bli bra som fuckade upp å loss totalt igår! värsta jag varit med om på länge!

Kvällen sen bestod av lottas 23 års firande! alla slöt samman runt åtta uppe på takvåningen i hus 17 för att fira som aldrig förr! jäklar vilken kväll det blev! hur kul som helst!
kvällen slutade på morfars där det va hur nice som helst! det stället står verkligen högt i rankning på stans bästa ställe just nu!=) i like!
att där dessutom hänger så otroligt härligt folk gör ju inte saken sämre!=)

stället stängde ner två å då pallrade vi oss till kebabkungen å fick i oss käk som inte hade hunnits med innan på kvällen! sen va det bara till å gå hem! vissa då barfota! (hhrrrmmm dophy hrrrmmm).... inte en kotte som ville låna ut ett par platta skor till stackarn som hade så ont i sina fötter!

nu e det snart dags för veckans höjdpunkt! SÖNDAGSMIDDAG! så jag hänvisar er att kolla in även den bloggen sen!: sondagsmiddag.blogg.se

nope dags att pallra sej ner till våning två!




äntligen

e så glad att mamma å pappa å fredrik kommer i morgon! extra glad om lillkillen oxå e med (zladden)! ska bli riktigt skönt med lite tid med familjen! jag behöver det nu!=)
känns fortfarande ibland som att jag bara vill lägga mig ner i sängen å "dö" för ett tag!  sova bort 2-3 månader å vakna upp å inte känna ngra bekymmer!
ska pallra mig i vägg till la school nu för föreläsning med björn! aggression idag skulel det handla om! kan ju inte bli bättre!=)
efter det bär det av till biblan för lite plugg å lite CBAS skrivning!
kvällen då??????? kan bara visa sej efter hand!

nix dags att pallra mig ner till dophy!




rubbad

jag känner mig delvis rubbad, osynlig, orespekterad, tråkig, lessen, uttråkad, liten...............etc.
borde inte känna det med tanke på alla man har runt omkring sej här! men jag tror på moa lite där när hösten närmar sig! man får en liten deprission å går in i väggen! å jag känner att jag e delvis på väg in i den väggen nu!
=(
jag brukar gilla hösten, eller ja jag gillar hösten! men just nu känns det så konstigt! jag känner mig helt vilsen! LOST!

jag behöver en stor kram..... en inbjudande, varm, härlig, personlig å stor kram!



                                                                              

deppad

igentligen borde jag kanske inte va det men nu e jag det! deppad like hell! eller deppad kanske e fel ord! jag e nedstämd!
fick reda på att många av klassens härligaste killar kommer hoppa av IVP nu! å redan har det hoppat en hel del under sommaren!
ok att man ska göra det som känns rätt för en! å känns det fel  här så e det ju bara å gå vidare! synd  bara att man trivs så bra med alla som drar........ ajja vi andra får hålla stämningen på topp i klassen ändå! ska göra ett gott försök iaf!
ni kommer vara grymt saknade.....
ska chilla ner i sängen nu! hoppas på att kunna somna trots allt jäkla liv utanför!

sweet dreams....................




stressen smyger sig på!

skolan började igår! skönt att komma igång men jag känner genast hur stressen kommer å knackar på dörren!
mkt som ska klaras av i denna kursen å dessutom lägga på ett bra tempo direkt verkar va att prioritera!
hopefully slutar allting gott!=)
fixat å trixat lite idag med CBAS uppgiften plus att börjat läsa i böcker hit å dit om socialpsykologi! intressant som tusan men orka.............=) hihi lat efter sommaren märker man nu!

förövrigt fyller allas våran dophy år idag å det firades med frukost här hos mig i morse med paket utdelning å massa skratt å snack!
firandet fortsätter ikväll at dophys med paj!=) mums!

börjar ha pass på kårgymmet idag! löp pass, hoppas på lite folk oxå! känns dick som de andra passen komer dra mer folk! men men! kul ska det bli! östra stranden bär det av åt idag iaf!

nix dags att återgå till psykologins värld med all gruppdynamik å diverse termer å shit!

Stort CONGRATS till dophy!