drömmar

ibland kan verkligen drömmar vara så otroligt verkliga! hade en helt underbar dröm inatt å jag va så lycklig! å när jag vakna va det precis som om det hade hänt på riktigt! jag va helt 100 på att det va sant!
men så va det inte!....... det va bara en dröm!
ibland skulle jag bara villa ligga å sova i all evighet för drömmar e oftast så bra! det e så man vill ha det oftast ju! men det e sällan det blir så i verkligheten! en gång otur i ngt, alltid otur..... eller? e det så? jag hoppas verkligen inte det iaf!
nån gång ska man väl hitta lyckan å turen!
=)

DK

Vaknade tidigt idag å familjen samuelsson drog iväg ganska snabbt till helsingborg! Till & med lillebror F va klar ganska fort efter lite klagande från mamma å suckande från mig=)!
Tog färjan över till helsingör där vi gick  å strosade hela förmiddagen! Mindre kul att vädret va sådär, förfrös mina fötter lite lagom å fingrarna va inte sent efter! Efter att ha vatt inne i var varannan sprit affär å smakat ostar i en stinkande delikatess butik så bestämde vi oss för att dra hem mot sverige igen!
Lagom efter att ha kommit av båten å Tagit oss nästan fram till bilen släppte ett handtag på ett av flaken öl vi köpt...... alla burkar trillade ut som plockepinn typ, å det va bara att springa runt å plocka burkar..... lagom kul. Försökte förklara för min bror å pappa att det e därför man inte ska dricka öl! De e ju ändå bara omskakade.......=) då mumlades det å muttrades det en hel del! lite synd bara att burkarna inte rullade loite längre för då hade de rullat över hamnkanten å blivit fiskmat!

Efter grannlands visit va det dags för nästa ställe! Mamma ville tvunget in till familia som hatas av resten av familjen eftersom det e ett wannabe väla place! men efter ett varv där inne å jag va nöjd å illamående efter min espresso chailatte så drog vi oss hem till the rock igen!
Försökte få lite tid till min hemtenta men det gick sådär eftersom mamma ville ha massage, å snäll som jag e så ställde jag självklart upp! (slapp ju sitta å skriva på hemtentan då)! Fick även lite tillbaka av mamma, å det va dö skönt! Behövdes!

I morgon förmiddag blir det ytterligare kvalitetstid med brossan! Vi tänkte dra in till hbg igen! Väla denna gången eftersom vi inte fick som vi ville idag! Kommer antagligen inte va ensamma där då alla ska ut i mellandagsrean...... men vi får väl trängas lite med resten av skånes befolkning!=)
Eftermiddagen sen kommer bestå av hardwork! eller nja så hard lär det inte va! men ska ner å avverka ngra timmar i simhallen!=) Tiden går så mkt snabbare när man får komma ner å jobba lite!
Snackat med både fia å sophie idag å jag längtar så sjukt mkt efter dom nu! Längtar tills vi e alla i halmstad igen!
Saknar mkt nu, å det e nu man märker att man verkligen trivs där man e!=)
//
under and in!





4 år sen.....

4 snabba år har gått sen tsunamin nu! Tänker på Staffan lite då å då! Jäkla våg................ de hade ju bara åkt dit för att njuta å ha kul......... det gick sådär med det!

helt slut i kropp å själ

Det tar tydligen på krafterna att fira jul, trots att vi inte gjort ngt speciellt!
har varit helt slut idag å somnat i flera omgångar!
fick en massa fint igår å e hur nöjd som helst! hade tydligen varit riktigt snäll=)!

farmor har varit här i dag å käkat! kul å träffa henne igen, va ett bra tag sen!

är verkligen skönt å va hos föräldrarna, men jag känner verkligen att det räcker med ngra dagar! jag behöver ha lite tid för mig själv å bara kunna va ensam, men det går ju inte alls här! skulle igentligen kunna åka hem tidigare än den 2:a! bara det att jag vet inte vad jag ska göra på nyår! men jag kan lika gärna sitta själv på bolmens som att sitta själv i klippan känns det som!
i vilket fall som så löser det sej säkert!
ser iaf framemot lördag nu för då ska vi dra över till helsingör å gå där å strosa lite!=)¨

julafton

så va det julafton igen! detta året har gått så fruktansvärt fort! julstämningen e fortfarande på noll! =(!
men men! det e väl bara att acceptera!
va hemma hos carro i ängelholm igår å mös! käkade mat, snacka massa skit å kollade tv!=) hur gött som helst å bara chilla!

va helt slut i går när jag skulle köra hem! men lyckades att inte somna=)!  va uppe 5 på morgonen eftersom jag började jobba 06 i går morse! så jäkla kul å va tillbaka på jobbet! =)

vaknade i morse med zlatan under täcket som låg å pokade på mig i uppmärksamhets protest! så efter lite mys å kel med honom så va det bara att pallra sej ner!

dags nu att va sn'll å hjälpa mamma med julkäket kanske!

godjul alla!

juldeppad

det sas på nyheterna eller nån annanstanns att många kan drabbas av en juldepression................... hmmm... det kan nog stämma! för inför varje jul får jag en konstig känsla i kroppen! jag går å e lite små lessen hela tiden men kan inte sätta fingret på vad det e! känner mig lite juldeppad=(! men varför ska man behöva känna en sån känsla? jag har ju hur många som helst som jag gillar runtomkring mig! (kanske för att jag ska va borta från dem ett tag).... men saken är ju den att de finns ju där ändå! bara att slå en signal lixom! men ändå infinner sej denna märkliga känsla...................

ska försöka sluta å gå runt å grubbla en massa! njuta av att vara hos föräldrarna och bara va!


vad är hem?

Snacka om det med fia för nån dag sen..... vad e hem nu lixom?
När jag ska åka till klippan säger jag ju : jag ska åka hem, men när jag ska åka hit säger jag oxå: jag ska åka hem!
Men hem i klippan e inte hem längre! Det e bara nånstanns man har växt upp å kommer antagligen alltid kallas för hem bara för man har sina föräldrar där..........
Ivilket fall som så e H-stad mitt hem. Älskar denna stad, men nu ska jag "hem" över jul!
Mamma ringde precis å sa att de va på väg! Kände att det va inte helt OK att kånka på massagebänken på tåget=)!
Hemtenta skrivandet igår gick inget vidare........ känner på mig att den inte kommer gå ngt vidare bra=(!
Kvällen igår låg jag i sängen hela kvällen å kolla på film.......... hur skönt som helst! Fick sällskap ett tag men som tyvärr va sjuk å fick dra hemmåt=(!
Kommer sakna alla så sjukt mkt nu över jul......... men tider brukar ju ha tendens att gå fort så jag hoppas att det snart e januari å dags att åka HEM igen=)! Fast nu ska jag "hem" till the rock å njta av julen å familjen lite å framför allt mysa en massa med zlatan!



börjar bra

börjar bra inför att man ska åka hem.............. känner inte alls för det nu om jag ska va helt ärlig, fightades med mamma i telefon igår lite å blev hur besviken som helst på henne efter vad hon sa till mig! hur kan man ens säga en sån sak?
och eftersom hon vet exakt vilka mina svaga punkter är så borde hon ju tänka sej för lite extra innan hon söger en sak för hon vet hur jag reagerar på det! att dessutom inte kunna glädjas åt nån annan verkar svårt!
kul! å tack!
och eftersom vi båda ( mest hon) e ganska så långsinta så har vi inte snackat än...... utan vi bara sa kort hejdå å la på i varandras öron å avbröt vad vi prata om........

fast jag va tvungen att få tag på pappa efter en stund å fråga om hon va på dåligt humör eller ngt...... med tanke på att det gick ut över hennes dotter som bor 8 mil i från..... kunde ju valt nån i huset i klippan annars å tatt ut sin dåliga dag på! men så verkade inte fallet utan det va meningen att jag skulle få det!!!!!

valde iaf att stanna här i halmstad idag oxå! ännu mer för det som hände igår men oxå för att få fart på min förbannade hemtenta i träningslära! det går sådär!
har suttit i 2 timmar nu å bara glott på tangenterna här............... ska det verkligen va så svårt att komma igång?
dessutom har jag ju inget annat att göra för städa gjorde jag igår å tvätta gjorde jag i morse! jag skulle i å försig kunna packa ner kläder..... men jag får nog stå ut med lite plugg till ett tag!

men som sagt så blir det klippan i morn, mindre överexalterad över det just nu! men jag hoppas på att det blir bra hemma i vilket fall som!=)


JULSTÄDNING

Äntligen fått städat hela lägenheten! GRUNDLIGT! såg ju för fasen ut som ett bomnedslag i morse! men nu e här rent å fint!=)=)

har vatt i gymmet hela morgonen å förmiddan med james å gjort en massa övingar! fick massa ny inspiration=)! super kul! men jäklar vad ont jag har mellan skulderbladen nu! körde ganska tungt =)!

har beslutsångest för när jag ska åka hem i helgen! i morn eller på söndag? hmmm! lutar lite åt söndag öfr då kan jag ägna hela dan imorn till hemtentan som vi fått ( som jag dessutom fattar noll av)!

idag åker lovely dophy hem=(, å i morn drar fia!

så ikväll blir d mys med fia! å nu snart blir d mys med dophy!=)

hur ska jag klara mig utan dessa två änglar i jul?




     

bakis ???


det här med att bli bakis dagen efter har jag aldrig haft ngt problem med förr!
alltid har jag nått som en prinsessa dagen efter å nästintill längtat efter en stor god frukost!
men sen jag kom över 20 sträcket har det bara gått utför! söndagarna e för jävliga nu förtiden när man vatt ute å festat loss på lördagen!
tanken på att ens öppna kylskåpet finns inte där!
gårdagen va en sån dag!
under hela dagen fick jag i mig 4 tuggor på en macka som va torr som sahara öknen, tre jordnötter å ett halvt äpple! ganska bra gjort!=(

dessutom va det jag som skulle ha söndagsmiddan på kvällen viket gjorde mig lite nervös! hur fasen skulle jag kunna laga ngt käk........... men det gick rätt bra å när klockan närmade sig 19 så smög sig hungern på! så mat fick jag till slut i mig! men efyter ngra tuggor sa det stopp!

ajja! det va värt att må som man gjorde för vilken jäkla top notch kväll vi hade!=)

nu e det dags för ny kurs! träningslära!


13 dec!!!

Innebär Lucia dag! mmmm kul att de fick översätta luca morgon för att det va från skåne! Va e det för ngt lixom? Som om sveriges befolkning inte skulle fatta vad de sa då? Eller? E vi så kassa på att prata?????? Märkligt!

Va ute på Långpromenad runt Nissan med fia i morse! Hur mörkt som helst! Men hur skönt som helst med!
Dumma som vi e så går vi ju så klart upp klockan 7 en lördag morgon när vi inte har ngt att göra igentligen........ Men d e döööö skönt!

Sen blev det frukost nere hos sophie med ännu mer lucia kikande!
=)

Idol final igår! Kevin was the shit tydligen!

Nu: stan, alkoholinhandling inför kvällen, strumpbyxinhandling.................. sen..... tja får väl se vart kvällen bär oss.........






varför e magkänslan fel nu?





hitta julkänslan!

ikväll e det dags för första julmyset! det blir en repris på förra årets julmys som vi då hade hemma i sofias gamla lägenhet........ dock bakades det en massa då av oss tre tappra själar, mig fia å mr wallentin! denna gång blir det i wallentins crib ute i söndrum med hans kära familia!
blir dock inte så mkt bak på oss utan ist tacoskäk (hemskt juligt). men för att förhöja julkänslan så har jag å fia varit å köpt saft glögg (eftersom vi gillar den mest) åsså ska vi käka pepparkakor å snacka en massa skit antar jag!=) det e ju det vi e bra på!
så efter ikväll kanske man kan hoppas på en liten julkänsla inom sej!=)

jag å¨fia lyxade till det idag å utbytade massage idag! det va helt underbart! behövde verkligen det!=) dessutom testa vi oljan jag köpte! kanon bra å dessutom luktade den lovely!=)

i morgon e det ytterligare en dag off! blir tvättning, långpromenix, ev fika med cissi å sen får vi se vad resten av dagen bjussar på!
nej nu e det dags att pallra sej ner till österskans för att ta bussen ut mot TYLÖ/söndrum!






ALLT I ETT

Jag är: arg, frustrerad, ledsen, irriterad, förbannad, besviken...................... yes allt detta på samma gång!
dagen som började ganska bra..........(mobilen hängde sej å stängdes av, hittade inte PIN koderna å fick ringa å be om PUK kod för att kunna öppna den) men efter det va allt ganska bra!
Sen kom eftermiddan..... å mr brö ringde..... han va arg! han sa att vi hade fått komplettering på seminariet vi blev utslängda från för en vecka sen!
asså bengt tjellander finns inte! hur fan e gubben funtad? vi va ju förberedda på det där seminariet å ändå säger han att vi e underkända utan att ens fått bevisa att vi kan saken!
kul avslut på detta året i skolan juh! hoppas vi kan komma fram till ngt i morn när vi ska snacka i hopa oss ytterligare en gång.................
ska försöka lugna ner mig lite nu, vet dock inte hur men ngt ska jag väl komma på!




en dag utan ngt!

En helt vanlig tråkig tisdag! inget att göra idag, inte ens ngt plugg! va gör man då? jo självklart börjar man dagen med långpromenad med fia, hem å tar en dusch, slänger på sig kläder, å sen cyklar man till espressohouse med fia å dophy för frukost!=) kan inte bli bättre ju!
satt där hur länge som helst å snacka å käka...... efter det blev det en massa butik besök! alltid lika farligt! funkar inte att gå i stan utan att köpa ngt asså! men jag övertalar mig själv att jag e värd det! då går det rätt bra ändå=)! hihi!

kom hem igen nån gång vid halv ett å då va städhumöret på topp så d va bara att börja! så nu e det jäkligt rent å fint här!=)
inte illa att till å med ha fått torkat golvet här=)!
men nu då?  hmmm soffan med en tidning kanske!=)

prata med mamma innan idag! saknar dom där hemma lite nu! ska bli lite skönt ä'ndå att komma hem i jul! trots att jag igentligen inte tycker att julen borde komma än!
framförallt saknar jag min lilla kille där hemma=)


Poster presentation

Snart dags för att avsluta denna kursen med! 7,5 poäng bara springer iväg alltså!
ska iväg till skolan nu snart å ha en presentation om vårt projektarbete, sen e det bara hem å skriva klart det med! hade varit riktigt skönt att bli klar med det idag! sånnafall ledig i typ en vecka till nästa kurs börjar! =) hade varir riktigt skönt! vet dock inte vad jag ska göra om det blir så..... men kan ju alltid hoppas på jobb då=)!
har iaf fått in en kund på onsdag kväll för massage!

helgen som gått har varit lööövely som vanligt! jobb i fredags, idol med fia på kvällen, julklappsinhandling hela lördagen i stan! hittade en hel del som tur va!=) slipper julstressen runt den 21:e då=)!
kvällen sen blev en super mysig kväll hemma hos eddy då vi fixade hur gott käk som helst! lätt det godaste på länge.....

igår va det åter dags för söndagsmiddag! hemma hos moe denna gång! luktade saffran långt ut i korridoren när jag kom upp på 5:e våningen i 17:on! å moe överraskade oss igen...... saffranslasagne! =) hur gott som helst!

nix nu kommer mina två andra muskottar så nu e det dags för lite mer serious grejjer här!



får man göra så?

GUBBJÄVEL rent utsagt! idag kunde jag inte hålla tyst! det bara brann inom mig! jag va tvungen att öppna munnen å bli lite lite lite små arg!
seminariet som alla va förberedda på ställer gubbhelvetet in för han inte anser att vi följt instruktionerna! VA?
kom igen!
vi hade kunnat snacka på hur mkt som helst om socialt ledarkap! med eller utan nedskrivna svar!
så vitt va jag vet så betyder reflektera att man ska tänka över, inte skriva ner svar!
i vilket fall som fick alla underkänt på seminariet utom två för att de hade lite anteckningar med sej! vi fick alltså inte en chans att visa va vi kunde! hur inkompetent får man vara som lärare? är det rimligt? å dessutom är han en pedagogiklärare! grymt pedagogikst gjort måste jag säga! att ens kunna sjunka så lågt å betee sig som en barnunge........
vi betalar för att gå på högskolan å för att lära oss ngt! hur i helvete kan han då komma å säga att ni är underkända utan ens att ha lyssnat på att vi faktikst kan vår sak?
nix bengt tjellander ta dej i röven å gå å spola ner dej nånstanns!

nu ska jag till gymmet å få ut ännu mer ilska!


favoriter!!!

             


Gårdagen spenderades ca 24/7 med dessa två!=) å aldrig kan ngt gå fel då!
tenta skrivande som flöt på som tusan å massa bra pauser med ett antal skrattanfall!
avslutade plugget på eftermiddan med att se på step up 2! sophie å sofia va helt saliga efteråt.........

självklart kunde vi inte slita oss ifrån varandra på kvällen så därför slöts vio samman igen för att se det sista två avsnitten på säsong 3 i greys anathomy! grymt sugna nu på säsong 4!

idag väntar ytterligare en dag med skrivande! ska börja på postern idag! hmm får hoppas på lika mkt flyt idag!




give a little bit

livet handlar om att ge å ta! så e det bara!
jag e nog varken bra på det ena eller andra!
att ta från ngn kan jag absolut inte med! då får de ta från mig ist! men det kallar jag ändå inte för att ge! för då stjäl de ist från mig!
att ge skulle jag vilja va så mkt bättre på! å då menar jag inte att ge bort presenter å annat tjaffs!
jag skulle vilja kunna öppna mig mer å säga till folk vad jag verkligen tycker å känner! men när jag väl ska göra det så knyter sej ngt inom mig! inte för att jag e rädd för ngt eller så....... jag skulle inte kalla mig känslokall eller så! för det finns så mkt inom mig som vill komma ut!
iaf så e jag kär upp över öronen nu å d känns helt underbart... 



så även om jag e bra på att säga till andra vad de ska säga till folk när de kommer å ber om råd så säger jag som jag helst av allt skulle vilja kunna göra........ =)