en kortis hem

en snabbis hem till klippan "the rock" e planerad i helgen! pappa ringde i veckan å saknade mig=) blev så glad då så jag genast bestämde mig för att åka hem till mina päron i klippan å min älskade lille zibbie!=)
men stanna hemma länge? nope blir bara fredag till söndag! kan ju icke missa en söndagsmiddag med girlsen! hihi!
mamma å pappa hade redan planerat in parkfesten på fredag så blir att jag hänger på där! kan va kul å träffa lite klippan folk igen=)

haft en helt underbar dag idag! först morgon promenix med fia!=) sen va jag å testa nautilus gym med cajsa! helt kanon bra gym å överväger nu att gå över där helt! betyder ju jättemkt att kunna träna gratis......... maskiner å allt va TOP NOTCH!
cred cred!
efter ett svettigt pass drog jag fia å cajsa ut till tylö å bättra på brännan ytterligare! dennis kom å gjorde oss girls sällskap å även anton dör upp efter ett tag!
hem en snabbis sen iväg igen mot brottet för att simma ett tag med fia! lovely dag med mkt åkande fram å tillbaka! =) men det e ju så vi gillart! right?

nope nu kallar sängen för en natt med skönhets sömn om vår mcdreamy! för en käll med greys anathomy satt helt rätt ikväll! å bättre slut kunde vi icke fått!!

mcdreamy here i come!



tylösand.............

äntligen va man tillbaka på tylösands sanddynor idag!=) det va längesen sist! för längesen!
haft en helt underbar dag därute med fia å elin å 45 miljoner andra människor! ruskit varmt både i luft å vatten....
e mäkta stolt över fia som badade! om man nu kan kalla det bada! jo det kan man! =) hihi!
va kvar så vi märkte lite av afterbeachen men den kom inte igång riktigt strax efter 4 när vi drog!
stack hem å duschade av fötterna från massa sand sen begav jag å fia oss till maxi (is the shit) å shoppade lite! är ju jag som har söndagsmiddan i morgon å va tvungen att inhandla diverse grejjer till det!

ikväll är det inflyttningsfest hos allas våran lotta! ska upp där ett tag sen blir det ner i sängen å vårda cp förkylningen som inte vill ge sig!=(

tomorrow: tylöbeach, söndagsmiddag å mys med girlsen=)


     





e d sommar så e d

ännu en dag med massa sol sol sol! östra intogs av mig å dophy idag med! hett som tusan..... vattnet blir bara varmare å varmare! förkylningen e även den på topp=( men det kan kvitta nu när vädret e bra!=)
kilade hem lite tidigt idag för att dophy ska åka hem till ystad så vi sa att vi chillar här ute på gräsmattan ett tag ist! så nu ska snart den invaderas av oss !

super nice kväll igår ute i söndrum hos tåjbåj! 20 åringen him self! massa gott käk å trevligt folk!
drog oss hem runt 12 snåret!
vaknade sen upp lite efter 3 i natt av ett jäkla liv utanför! nån som hade blivit slagen å sparkad i fäjset! massa snack å skrik å uppgörande där ute, men lyckades till sist somna i från det=) phuuu!

hoppas på en soft å lugn kväll nu!=)=) känns som det kan behövas!


nope ut i solen igen med ett stort glas juice


sommaren e tillbaka =)

äntligen...... sommaren e här igen. vad vi har väntat nu! men idag vaknade man till strålande solsken!=) KAN INTE BLI BÄTTRE!!!! i vilket fall som så drog jag å dophy på oss våra gympapjucks å gick en runda upp om galgberget! hem å slängde i oss frukost för att sedan kunna bänka oss på östrastranden kl 9.00!
just då va det inte så mkt folk! men sen....... jäklar va folket radade ner där! men det va nice!

ikväll väntar en 20 års fest hemma hos tåjbåj med grillning å dricka i bästa sällskapet man kan ha!=)

tomorrow? BEACH!




kusiner på besök!!

onsdag förmiddag.... vädret hade de lovat skulle va på topp från å med idag! men va gör alla moln på himmlen? ok att det e varmt ute men vart e solen?
får helt enkelt hoppas på att den strålar som aldrig förr i morgon bitti när man slår upp ögonen!
idag kommer tre av mina kusiner å hälsar på! snart dags att gå å möta dom på stationen!=)
får se vad vi hittar på men hur kul som helst att de kommer hit över dan!
har sovit hur dåligt som helst inatt! lika illa som natten innan dess!=(
för trött för att somna antar jag!
nix dags att pallra sej till stationen!



försvinna eller?

nae det verkar dåligt med det! e trött på springet här i trappan nu! verkar inte som att de bryr sig om att polisen e här med jämna mellanrum! vilket jävla ställe man har flyttat till då!
nae ut med packet å låt det bli som innan! =) bäst för alla så!

.............................................................................................................................................................................................................

tisdag idag! halsont, dålig sömn, trött, men ändå så soft!
trodde ju på en topp dag idag med beach å alles men så blev det inte! får hålla tummarna till senare i veckan=)
blir soffan en stund nu med snabba cash å ett stort glas nyponsoppa! (studentens bästa dryck) enligt mig!hihi!

chill out!


cray people

nu börjar jag undra! var kommer allt cray folk ifrån? haaaaa?????????
med tanke på vad som hände i helgen här med!
i vilket fall som har det rört sej enormt mkt konstigt folk i hus 17 nu.............. scary!
va e de ute efter å vem e det som hyr ut till dom? iaf antar jag att de hyr in sig här.......
nääääää usch säger jag bara!

rain rain rain

klockan e 10.30 å mkt har redan hunnits med! vaknade av radions stämma kl 7.15! sovit som en stock, dock med öronproppar i öronen med tanke på festen inne hos grannen!=)  men när jag väl somnade så somna jag verkligen! tror inte ngt hade väckt mig i natt faktiskt! så slut va jag!

pallrade mig ut i lätt regn å gick min promenix längs östra stranden.......... mkt skönt, men lite ensamt! inga av mina vapendragare med mig i morse ju=(!
kom en en timme senare å njöt av frukost i min ensamhet! lite väl ensamt nu när mamma å pappa vatt här ngra dar! vande sig vid att ngn mer va här men det e grymt skönt å va själv igen! kollade lite på nyhetsmorgon sen körde jag igenom mitt ABS pass! tänkte köra det nu lite varje dag så jag kommer in rätt i åttorna=)!
efter det va det dags för lite städning av lägenheten! nytt överkast  sängen slängdes på. ( för tidig födelsedags present av mamma å pappa).

sitter här nu å väntar på att regnet ska lugna ner sig lite så jag kan ta mig till gymmet....... men det ser inte ut som det vill det än=(!
resten av dagen då? chill inomhus med snabba cash som ska börjas på!

ikväll blir det håkan med ett helt gäng å grillning innan! får verkligen hóppas att det slutar regna tills dess!

i morgon då? LÖRDAG = FEST!


snart.....

snart snart snart bloir jag själv igen i min lilla egen lägenhet! mamma å pappa har varit här nu sen i lördags å åker hem i morgon! har varit jättekul å jättemysigt men det e lite väl litet för å bo såhär inpå varandra! jag e ganska bra på att reta mig på saker hela tiden! trots att jag inte vill det igentligen så gör jag det!
man kan inte riktigt leva som man gör annars!
men men! nrga dar funkar det!=)

har varit ute i grötvik å solat, eurostop å flygstaden har besökts, staden har vi strosat i å så vidare! idag har mormor å morfar oxå vatt här! de skulle komma upp å kolla i lägenheten plus att de skulle hämta hem zlatan! vilket jag inte riktigt förstår! han kunde väl stannat! eller? nae!

ikväll ska vi gå ner å käka på börje olssons skafferi! gott gott!

i morgon kommer även fia hem efter sin karlstad tripp!
å efter fredag så e vi återigen själva! de tre musketörerna!=)=)

skulle igentligen vilja dra å träna nu men kom på att gymmet stängde 3 idag! så va ska jag göra nu? mamma å pappa har parkerat sig i min soffa! no place över för mig!
jag skulle bara vilja sätta på olidligt hög musik å bara börja plocka här inne nu! men jag får vänta ytterligare 24 h!
sen så=) 


                                           
                 

nice dag på östra

har varit helt underbart väder idag!=) solen har strålat från en klarblå himmel ( nästintill iaf) å jag å dophy har legat hela dagen på östra stranden å pressat å haft det allmänt gött! hade igentligen bestämt oss för tylö eller grötvik men orken att ta oss dit idag fanns tydligen inte i våra ben! så inlinesen tog oss till östra ist!

sitter nu här i lägenheten med en kopp the med mjölk i å njuter av ledigheten! snart dags att dra sig mot maxi för att inhandla lite till kvällens grillande med tobbe, dophy, brö å ev ngra till!
ngt gym pallar jag inte med idag! får va luet snäll mot kroppen å låta den vila lite! möjligtvis gå igenom lite av mitt pass efter maxi shopping!=)

i morgon står det vin på schemat! vinkväll med dophy å lite käk=)! sånt kan aldrig sitta fel!
sen kommer mamma å pappa på lördag kväll nån gång å stannar ett tag....

nej dags att ta sista slurken av theet här å sen bege sej mot maxi ( is the shit)


its raining men

herrejävlar vad det har regnat idag å klockan e bara tio! shit pomfritt....... vi va idag 4 tappra själar som skulle ut å gå kl 7!
lotta e nyinflyttad här å ville hänka på å dophy va oxå på idag! till en början va det bara lite duggregn! det övergick väldigt snabbt till pissregn!
dophy vände på klacken å sprang hem igen! vi andra tre trotsade regnet å begav oss bort mot andersberg dvs horrundan blev det idag!=)

när vi kom hem en timme senare va vi som tre dränkta hundar!=( upp i lägenheten å koka en god kopp te å skrapa i hopa vad jag hade til frukost! knäckemackor e lite trist nu! måste köpa bröd!
sen fick jag rycket! städat som en galning här å nu e här sååååå rent å fint inne!riktigt skönt att ha det gjort!

idag åker fia bröderberg hem till karlstad för en veckas helpension hos sin mor! tomt kommer det bli!=(
men en vecka går fort!!! det har det gjort hittills ju i sommar!
nepp ska klä på mig nu å följa fia till bussen å säga hejdå till henne!

resten av dagen då? tja det får tiden visa!



sommarlov på nytt

idag e det åter dags för att få sommarlov...... min sommarkurs slutar idag! om ca 5 minuter e det dags att bege sig till skolan för ett sista eximinations seminarie! får hoppas att det går bra å att vi får bra betyg på vår hemtenta vi skrev!=)

resten av sommaren då? tja det kan bara tiden visa!
hoppas självklart på fint väder å massa roliga saker!  nej nu kommer fia så nu e det dags att visa vad vi kan!=)



back on track

tillbax i halmstad nu! blev till å med uppmött på stationen av mina älskade musketörer! ni betyder verkligen allt för mig girls! våra munnar gick i ett fram till la bolme där vi skilldes åt för en kort stund!
bara ngn timme senare skulle vi ses igen för våran tradiionella söndagsmiddag! denna gång hemma hos sofia!
det va så underbart gott! till  med lilla rödvinsflarran åkte fram!=) tusen tack fia för en underbart god middag!

känns underbart skönt å va tillbaka här igen! å nu e vi alla tre här!=) dophy kom i går å stannar nu resten av sommaren hon med! å snart kommer väl resten av bolmens borna tillbaka! ( hoppas vi på) så det blir lite mer ös här! vi kan ju inte hela tiden hålla igång här! då kommer vi nog gå in i väggen! hihi!

målet denna veckan som kommer är iaf att gå på eximinations seminariet på tisdag! sen e det sommarlov på riktigt! ett annat mål denna vecka e att gå ner till skomakaren å klacka om mina thaisandaler som gått sönder lite! eller tja lite mer än lite! klacken e ju helt av! hihi!

helgen hemma i klipan har varit lyckad förövrigt! dock höll zladden på att bli uppäten av en rotweiler som han inte gilla! men det e en annan historia som kunde slutat illa!
rebeckas 20 års fest va top notch! hur kul som helst! mkt vin å mkt snurrande i bollen när jag kom hem på natten för att få min skönhets sömn! detta resulterade i att jag somnade 4! å vaknade kl 8.30 av att grannen höll på med högtryckstvätten! jag höll på att krevera å va millimeter från att rent av fråga om han va heöt jävla dum i hövve som höll på med det där en söndagsmorgon kl 8.30 när normala människor sover efter att ha festat halva natten! men jag bärgade mig! zlatan kom upp å mös med mig ist! å sen kom jkag ner som ett åskmoln till mamma å pappa ist å skällde å gormade lite för mig själv för att de skulle tycka lite synd om mig!  å det gjorde dom....... lite iaf!

nej nu ska jag försöka hålla mig vaken lite till, sen bär det ut på morgonpromenix i morn as usual!




klippan

varit ute hela dagen lång å schtekt i solen nu! i mammas å pappas trädgård! helt underbart skönt! solen tar som tusan nu å brännan börjar sättta sig igen=)! lovely!
¨
igår kväll va jag å carro nere å fika på ngt nytt ställe i klippan! hur nice som helst!  å gott kaffe hade dom=)!
va kul å träffa carro igen med=)!

ikväll har mamma å pappa bjudit hit ngra vänner till dom så blir väl att jag sitter å tjötar med dom! längesen jag såg dom så!
i morgon bär det av på 20 års fest hos lovely becks! =) hihi! ska bli hur kul som helst! frågan e bara den vanliga: va fan ska man ha på sej? alltid samma problem! men det löser sej!

nix ska chilla lite i soffan med zladden nu sen blir det duschen!


None

the rock!

imorgon bär det av till the rock (klippan) för en helg där!
mamma sakna mig å ville att jag skulle stanna längre än söndag men nån måtta får det va!=) hihi
ska hem för att älskade kusin rebecka fyller hela 20 år! shit vad alla bara bli stora runtomkring en!
har verkligen saknat rebecka jättemkt å ska bli sååå kul å träffa henne igen!
hoppas verkligen hon kan pricka in en helg snart å komma hit!=)
om det e ngn jag verkligen vill ska komma hit å hälsa på så e det du rebecka=)=)=)=)=)!du e verkligen den jag saknat mest av alla där hemma!

ska även träffa carro som e hemma i klippan nu över sommaren! inte sett henne sen hon va i turky juh!
å snart kommer hon inte bo kvar här i h-stad längre=(! ytterligare en som ska känna på sambo livet!

har varit på möte med irene idag på nautilus! å nu har jag ett klart ABS-program å köra i höst=)! känns jättebra å kul ska de bli! va så skönt att hon va nöjd med det jag hade! kände mig lite stressad ett tag i början av veckan! längtar riktigt mkt nu till jag får köra det!=)
dessutom har vi återigen kunnat njuta av toppen väder så nu e jag å fia back in buisness med våra brännor! krävs inte så lång tid nu å få tillbaka det!=) känns top notch!

i morgon har vi vårt nästsista moment på sommarkursen! seminarie! sen blir det tåget hem till mamma, pappa, fredde å lovely zlatan!!