lördag.......

LÖrdag förmiddag.......hmm va händer idag då?
tja tylösand ringde, men att ringa samma dag bara ngra timmar innan jobb gillar jag inte å då blir jag ist lack! Både jag å fia skyllde på studier! hihi! Vaddå studier lixom, vi har ju typ nada att göra! men men! har man en utgånbg planerad ikväll med louie å sara så kan man icke jobba ända tills kl 19! går bara inte!

Har nu på morgonen vatt ute på promenix med fia. lotta å dophy, sen hem å käka frulle, men det va lite trist å fick kli i hela kroppen så va tvungen att ta fram dammsugaren! fattar inte vad det e för städstimm jag e inne i! men visst d e ju super skönt å ha rent hela tiden! jag tror det va för att vi snacka om hur vissa killar (å även tjejer) e med hygien å städning! Finns det ngt värre än att komma hem till ngn som har: hår i hela vasken, folk som inte stänger ner toalocken, å ännu värre folk som har bajsränder i toastolen? uäck!

Ikväll e det som sagt inplanerat en förfest å utgång med två lovely tjejer i 3:an!=) känns som det kommer bli en klockren kväll ute i goda vänners sällskap=)=)=)! Problemet med kvällen dock:Vad tusan ska jag ha på mig?



lyckorus

För första gången på väldigt länge kände jag ett grymt lyckorus idag! På ett spinningpass! hihi! knäppt men helt underbart! Bara satt å log å den nye instruktören va grymt bra! Musiken va lövely å jag tror elin håller med om att det va ett jäkligt bra pass!=) efter 60 min kände jag att jag lätt hade kunnat hålla på 60 min till! så därför pallrade jag å elin oss upp till gymmet å körde slut på oss totalt!=)

varit ledig idag å har faktiskt fått en hel del plugg gjort idag! jag å fia har verkligen varit super duktiga å svarat på alla saker inför seminariet på tisdag i princip=) dessutom vatt på apoteket å hämtat ut nya piller, fixat lånetelefon till dophy, pratat med mamma å även en kosrtis med sofie i kuala lumpur men det va en grym kortis! bara för att mamma ringde å störde!=(
men vi får snacka mer en annan dag=)!

nope nu väntar en chill kväll framför tv:n!



vår, sommar, sensommar..........

Nu e jag ruggit trött på allt grått väder som existerar! Känns som våren å sommaren ligger så jäkla långt bort! Men förhoppningsvis kommer tiden rulla på precis som den gjorde förra året!
I vilket fall som så komer jag å fia få uppleva lite schtekig sol en vecka i mars som vi antagligen kommer leva lääääänge på sen under våren här!
Snart bara en månad kvar...... sen ligger vi på stranden å tar åt oss så mkt solstrålar det bara går=)!

Men tills dess får vi nöja oss med detta gråa sverige, som inte tycks bli mkt ljusare än på ett tag...........

Snart dags för veckans första föreläsning........ känns sådär...... men det e bara å bita ihop å le lite extra mot föreläsaren som e lika kass på att föreläsa som jag e på att göra en bakåtvolt......



Ryck!

Hur kan jag bli så fast vid bakning? har typ aldrig barkat ett bröd i hela mitt liv, men efter att ha bakat mitt första igår så va d bara å fortsätta idag=) Har hållt på i köket sen kl 11 i princip å nu e jag klar å njuter av mina bakverk!=)
Blev morotsbullar å ett rågbröd=) delicious!
Dessutom i allt bakande har jag hunnit städa av hela lägenheten från tak till golv i princip, skurat å haft mig!
Även hunnit med å tvätta, va ute å gå med fia, käka frulle med sophie å maxi en sväng! Ja jäklar va man hunnit med mkt en söndag! Inte ofta! =)

hade en super mysig kväll nere på gastons igår med sophie! gick ner å tog ett glas vin å satt å snacka en massa skit! Sen slöt två söta tjejer till upp, cajsa å elin! Va grymt trött igår kväll så pallra mig hem vid ett tiden!
Fick nattlig snabb visit av mr tåjbåj å satt å snacka ett tag innan han skulle agera svart taxi till sin mates!  Jag hoppa ner i sängen å fick sovit ngra timmar iaf! Fick faktiskt ett godnatt te av sophie igår=)! Tusen tusen tack=) Hoppas det kan hjälpa mig så gott det går med lite mer sömn=)! Hade vatt rätt skönt å få sova en hel natt snart faktiskt!

Nepp nu ska jag frysa in mina bröd å frallor å slänga mig i soffan !


Dålig sömn

Eftersom jag på sistone sovit på tok för dåligt har jag bestämt mig för att göra som vår kära föreläsare i retorik sa..... nämligen lägga ett block brevid sängen å skriva ner alla tankar jag har i huvudet när jag ska sova! tror det e allt som jag ligger å klurar å funderar å trixar med som gör att jag inte kan sova!
började med det i går kväll å i natt kanske jag har sovit lite mer iaf!=)
men nätterna börjar ta ut sin rätt nu! så otroligt trött mitt på dagen nu så d finns inte! somna iaf ett tag nu i eftermiddags å det va lövely!

hade vårt seminarie med bengan i förmiddags som vi blev utslängda från för ett tag sen innnan jul! det gick utmärkt idag! han visa inga sura miner å vi va glada å snackade på som tusan om ledarskap! så nu e den kursen fulländad iaf=)! skönt det!

ser framemot en riktig myskväll nu med mina älsklingar!=) är i behov av det nu!


När kommer man bli den som e DEN?

Hur kommer det sig att man alltid ska vara den som:
träffar ngn, faller som en fura, blir lite smått förälskad, går å längtar efter att få träffa personen med stort H, hittar på jättemysiga saker........ å sen händer det inte mer....... e det meningen att resten av mitt liv ska se ut så eller? för så har det fan sett ut det senaste decenniet känns det som!

men som jag å dophy snacka om så e vi kanske inte som alla andra! vi utger oss inte för att spela ngt jäkla spel på krogen å lossas som att vi har en annan personlighet, vi e oss själva, inte så jäkla lös släppta som många kan va på krogen, vi e ärliga, å har en jäkla massa känslor inom oss som är av värde! vi e inte ngt som man bara har kul med ett tag för att sen byta till sig ngt annat!funkar inte så........

bara att gratulera alla som tror de har killarna virade runt sitt finger, men igentligen så e det nog tyvärr så att killarna har er lindade runt sitt finger.......

detta e lite av allt som jag har legat å klurat på under min totalt sömnlösa natt..... inte sovit nån timme alls utan bara legat å tänkt å tänkt å tänkt å försökt komma på en massa lösningar på alla problem! tyvärr satte jag mig inte vid datorn i natt å skrev ner allt för jag kom på en massa som jag inte längre minns!

...........................................................................................................................................................................................................................

men vad jag vet e iaf att jag måste sluta å tänka så mkt, acceptera att det finns killar från hell å det finns killar från heaven.....
de som e från heaven blir man tyvärr oftast bara kompis med.................eller så rinner det ut i sanden...............

men vem vet........ en dag kanske den från heaven står där igen eller så finns det en ny från heaven=)

nae nu måste jag sluta! hihi!
men nu fick jag iaf nerskrivet lite om mina analyser..........men va fasen.... va spelar det för roll om man varken har tur i spel eller kärlek.... jag har tur i vänskap=) å det e jag grymt glad över=)!


                      
       

vilken dag!

kunde vi gjort ngt bättre? svar nej!
bestämde oss i förra veckan för att vi skulle ladda krafter i gbg idag! å det gjorde vi verkligen! men vi e nog ganska eniga om att vi e dödströtta nu!=) efter att sprungit ut å in i alla gbgs affärer ( i princip).... men jäklar vad vi fyndat.......
dessutom har vi avverkat både frukost och lunch i en av sveriges härligaste städer!
lunchen blev en efterlängtad sushi lunch...... lärde mig nästan att käka med pinnar! hihi!

kan lova att soffan e grymt skön nu att softa i! fötterna värker som tusan men va gör det!=)

i morn börjar våra inriktningar på IVP! kanske man kan få upp ögonen ännu mer på vad den här utbildningen ger=)







Det gick nog....

Tror tentan gick hyffsat bra faktiskt! kändes så iaf! vad som gick desto bättre var tenta festen igår! fy fasen vilken fest d blev! längesen jag hade så kul=)! årets fest å det e bara januari lixom!
haha!
så för att inte gå in på ngt så summa summarum av kvällen: TOP NOTCH!
nu e det dags för söndagsmiddag nere hos älskade dophy!=)


sista inmatning

for fuck sake......................... nu e jag så trött på allt plugg! allt bara rörs runt i hjärnan!!! men nu e det bara å hoppas att det går vägen i morn!!!!
blir en kväll nu med lets dance där man får se hur deras myotatic strechreflex sätts in.... hur deras stabilitet är i danserna, hur deras balans är, både den statiska å dynamiska, hur deras spänst är i deras dödslyft........  har de tränat plymetrictraining? hihi! helt körd på allt plugg nu!=)
i vilket fall som så kan man hoppas på att dansarna ikväll har nått sin overload å sin supercompensation=) då kommer de lyckas!

vatt å lunchat med lovely carro idag=) myspys så in i på hello!=) så skönt å ta en timmes plugg pause!

nu e jag grymt sugen på att dra å träna....... få ut lite aggression på gymmet över tentan å lite annat!

nope nu blir det en stund till här på bibblan sen hem för träning=)!

som svar till dej strellan så gick jag massage kurs nu i höstas som jag själv bekostade! kostade 2200 tror jag! detta va ngt som friskvårdsgruppen kom å höll å man fick anmäla sig till den! tillhör ingen kurs på ivp!



att blogga om???

ibland e d dösvårt att komma på ngt att blogga om! men fia tyckte jag skulle skriva om min hårfärg! men eftersom den e så äckligt dassig just nu med en kopparfärgad slinga i luggen som e så grymt urfärgad så d finns inte så skiter jag i det faktiskt! hoppas ist på att solresan till egypten kommer bleka ner det totalt=))=)=)=)

sitter på bibblan nu å försöker få lite effektivtplugg gjort! gått bra fram tills nu........... för nu e det lunch å allt vad det innebär! så nu gäller det att snart ställa om sej för lika effektivt plugg i eftermiddag!

torsdag nu å två dagar kvar till tenta! vill bara ha d gjort! hade lika gärna kunnat tenta i morn... halva helgen blir ju förstörd när man tentar en lördag! men i vilket fall som så väntar en efterlängtad fest på lördag hemma hos brögubben! känns som fyllan kommer slå på ordentligt nu, men det e vi värda=)

nej nu ska jag återgå till böckerna, dränka mina sorger me en kopp äckligt termoskaffe å bara vänta på att denna dagen ska innehålla ngt positivt som kan få mig att le å se ljust på framtiden=)!!!

// den som väntar på ngt gott....... väntar altid för länge..................=(


att plugga......

det kan va ett problem ibland när man sitter hemma å försöker få ngt gjort! jag e mästare (mästarinna) på att göra allt annat än att plugga! städa, tvätta, sitta å filosofera, läsa allt annat än d jag ska, käka upp allt i kylen, skafferiet.... tja allt! därför e det inte bra att jag sitter hemma har jag kommit underfund med!
satt i Q hela förmiddan å det funkade hur bra som helst, sen hade vi föreläsning å sen gick vi hem för å plugga ist för att fortsätta i Q! dumt gjort! det resulterade i: ett halvt paket digistivekex, halvt paket riskakor, en chailatte, ett äpple, halv påse jordnötter, lite städning.... å antagligen så slank det ner ngt kex till=)

sen va d dags för sats core puls som jag hade fått ett gratis träningspass på av fia i julklapp! asgött pass!=)
så där blev det en pause i allt såkallat plugg.

sen kom jag hem igen, duscha, käka å satte mig i soffan för å kolla på andra avenyn! dunderbra start måste jag säga! bocaj nästa tisdag sitter vi bänkade hemma hos dej=).
sen va det då dags för lite plugg till...... detta resulterade i ett halvt paket pepparkakor........ så nu har jag bestämt mig..... jag ska skita i plugget för idag å hoppa ner i sängen ist!

i morgon blir d Q för hårdplugg...................


knäpp

ahh det e ju super intressant men måste det hållas på engelska? tänk va mkt mer man hade förstått om det vatt på svenska! snackar förstås om james parkers träningslära lektioner på svengelska!=)
men det e väl bara att bita i det sura äpplet å le lite extra å låssas som om man fattar allt.........

nej för att få ett avbrott i detta dystra plugg liv ska jag spejsa till det med att gå å göra min favoritsyssla för tillfället: träna!=)

idag kommer dophy=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)


underskattat att sova ut?

tydligen tyckte kroppen det! ville inget hellre än att sova läääänge idag! låg å kolla på world trade center i går kväll men somna i från det nån gång vid halv 12! ställde inget alarm å hoppades på att mina ögon skulle slå upp nån gång efter nio! ICKE! klockan 07.21 vaknade jag å va hur pigg som helst! tvingade mig kvar i sängen en halvtimme till men va lönlöst att kunna omna om igen! så tänkte att nahe då kan jag lika gärna slå två flugor i en smäll=)! stack ut å sprang ist vilket va hur skönt som helst..... helt tomt överallt vilket inte e så konstigt! e väl inte många fler än jag som skulle få för sig att dra ut å springa en söndagsmorgon kl 07.45!=)
vad som e ännu skönare nu, e att jag kan sitta å njuta av kaffet i soffan å kolla på nyhetsmorgon=)!
fick precis reda på att det e 11 veckor kvar till sommartid!=) kan väl inte ta så lång tid? eller?

söndag idag vilket innebär SÖNDAGSMIDDAG! första för i år! shit va gott det ska bli! blir hos fia ikväll!
sondagsmiddag.blogg.se 


Lördag morgon

Ok ni får tycka att jag å fia e totalt blown away som går upp kl 07 en lördag! men....... dett agjorde vi för att kunna tvätta å ha det klart lagom till tio för att sen kunna ta tag i vårt älskade plugg! å eftersom det e lördag spacar vi upp det hela med att plugga på espresso house med en god kopp kaffe! lite roligare det än att sitta på bibblan! sen hur mkt som blir gjort e ju en annan femma! blir väl som vanligt att vi sitter å kolar på folk å analyserar dom ist!

kvällen igår va hur soft som helst! en kväll hemma hos fia med moa å thorin å lets dance!
helgen existerar inte längre känns det som! tack vare denna helvetes tenta period! men det ska väl komma ngt gott ut detta med till sist! hoppas jag iaf!

kom in å snacka om "ärlighet" igår!  ngt som verkligen uppskattas! hatar att gå runt å leva i en tro om ngt........ å sen att allt bara rinner ut i sanden för att folk inte kan vara raka å ärliga!

nej nu ska jag ner å hämta upp min sista maskin tvätt sen blir det en lång dusch innan stan!




snö?

kändes det lönt eller? nu lixom*? nej nu vill jag bara att vintern ska försvinna å att det ska bli vår eller helst sommar! 25 grader varmt, glassa ut på tylösand, grillkvällar, snyggsolbränna, solblekt hår ja you name it!
snöar dock som aldrig förr ute så det känns rätt långt ifrån med sommar nu! men tiden går ju fort så snart kanske man står där i juli månad i linne å shorts=)!

nix dags för att ta sig ut i snöovädret för ännu en föreläsning å gruppövning med maley!


sönderpluggad

stressen har verkligen tagit ut sin rätt på min kropp nu! stressat som tusan sen jag kom tillbaka till halmstad för att få den där helvetes hemtentan klar! slut tampen nu fram till klockan nio i morn bitti.............
känner mig helt förstörd! knappt fått i mig ngn vettig mat sen i fredags å energin e nere på 0........
ngt drastiskt måste ske snart! kommer nog gå ganska så mkt utför annars......... vet ju hur snabbt det kan gå!
det värsta e att det kommer bli hård plugg efter i morn med då en salstenta ligger om lite mer än en vecka=(
kul liv det här............
å grejjen e att det har verkligen gått för långt när man till å med drömmer om sin hemtenta...... så såg min natt ut iaf=) kul!

ajja 5 mars ska jag iaf kunna slappna av=)! egypten å värme......... lövely!

nix dags att åter hypnotisera sig in i words underbara värld och fortsätta skriva på träningsprogrammen!



home sweet H

sitter nu i min älskade lägenhet på bolmens!=) lovely att vara tillbaka! extra glad e jag att jag hann träffa sophie med innan hon drog sin kos till smålands djupa skogar för sitt yoga camp!=)
har strosat runder nere i stan hela eftermiddan!  fyndade inne på stadium, annars hitta jag nada!

nu ska jag bara njuta av att va hemma igen! å slänga mig i soffan å chilla!=)



2009

återigen nytt år! måste lära sej skriva en 9:a på slutet nu ist för en 8:a! bekymmer..................
kvällen igår va lugn! blev lite av en bojkottning! men det funkade det med! nyår e lite av en överskattad kväll då alla har panik om de inte har ngt att göra...... det va bara skönt å ta det lugnt! käka gott med föräldrarna å deras gäster å bara sitta å snacka! dela en rödvinare med pappa som va hur god som helst! ( kryss i taket att jag drack rött).

tänkte (bara tänkte) att jag skulle ta tag lite i hemtentan idag! men jag känner på mig redan nu att min karraktär e för dålig för det! solariet nere i simhallen lockar mer! =) hihi!


nej nu ska jag chilla ner å mysa lite extra med zlatan, njuta av första dagen på det nya året, packa mina saker för hemfärd i morn, ev ta tag i hemtentan, sola mig brunare, käka resterna från igår...................................

Gott nytt år!