tjänster och gentjänster

jag gillar verkligen det där med tjänster å att man sen kan ge tillbaka en tjänst oxå!
efter tre massager igår kände jag mig helt slut i ryggen idag så jag å fia bestämde oss för att byta lite mssager på varandra! så efter att ha tvättat 100 handdukar i princip i morse pallrade jag mig över till nian å satt igång å knåda på fia! därefter fick jag min efterlängtade massage! den gjorde under!=) somnade nästintill -----> bra betyg där fia=)

fick nya papper om bostadsbidrag idag så lika bra å fylla i å skicka in så snart som möjligt så man kan fortsätta få lite extra cash.!




tidsfördriv

Vad ska man hitta på en dag som denna då? Hemtentan e ju klar..... kan i å försig läsa igenom den nån gång till, men det har jag ju en hel vecka på mig att göra! Visst d e super skönt att den e klar men det e så trist när man inte vet vad man ska hitta på!
Har två massager idag tror jag så d känns bra! Två timmar av dagen e fyllda=) hihi! tur att man alltid e rastlös juh

Ska pallra mig iväg till maxi nu snart å fylla min tomma kyl! Ekade sorgset nu å morse när jag var vrålhungrig efter en lång promenad med mina muskottar.

              

sett en massa tjaffs om snö nu i 2 dagar! kan d verkligen stämma? här? hmm tja det får ju visa sej!
nope... maxi kallar.....



resa på G

resa preliminär bokad---------->>>> överlycklig!
egypten 5 mars! helt underbart! jag å fia trotsade stormen mot åre å tillslut blev d klirrat.......=)
synd dock att alla inte kan glädjas åt det! syftar på mamma..... när hon ringde idag å jag berättade det för henne va det första hon sa: jaha ska ni åka dit där å bli magsjuka eller? jag tror jag såg ut som ett stort frågetecken i telefonen! va??????? va mena hon med det lixom! å sen fortsatte hon med: har du råd med det då? kommer du ha pengar sen efter du har vatt där? ja... annars hade jag ju självklart inte åkt! nej att glädjas åt att jag kanske kommer iväg gick tydligen inte! kände inte igen mamma där, sån brukar hon inte va juh! jag hade förväntat mig ngt i stil med: åhh va kul, det ska ni verkligen unna er!
ibland lyckas mamma fortfarande behandla mig som om jag bor hemma! men inse att jag inte gör det längre! snälla! jag har flytt klippan å lever inte som jag gjort innan!

så inget illa menat men jag blev lite besviken trots allt!

va på adecco idag på intervju! så förhoppmningsvis kan jag bli rekryterad till ngt ställe å jobba snart med!=) hade vatt nice med lite extra pengar=)

sovit hur dåligt som helst i natt! åskat å haglat halva natten å detta huset blåste nästintill ner...... ok kanske inte riktigt men det kändes som det iaf! så i natt har jag lite timmar att ta igen känns det som! dock lyckas jag inte bli trött.....




please!!!

en liten sak såhär att börja med bara: snälla alla "forengers" (aliens) håll era ögon i styr. d e inte kul alls att bli uttittad så jag knappt vet vart jag ska bli av............ så tack för det........

suttit på stadsbiblan idag å varit grymt effektiv! =) hemtentan nästintill klar nu, bara en referenslista å en framsida som ska sättas på plats med!
hann även med en del plugg till seminariet som jag tror vi har på onsdag! jag å fia satt å diskutera feminism å jämlikhetsaspekten hur mkt som helst....... fick ut lite aggression där! mest mot alla feminister dock..... hur kan man säga att två personer, man å kvinna, som har sex är det samma som att kvinnan utsätts för våldtäkt? detta var dock radikal feminism men ändå.....
det vi däremot kunde hålla med om var hur det uppmärksammas hurvida idrottsmän å idrottskvinnor viker ut sig........  aldrig har det direkt kritiserats att ljungberg gör reklam för underkläder... snarare stärker det hans roll som fotbollsspelare, men när däremot josefin öqvist vek ut sig i slitz dröjde det inte länge innan reaktionerna kom! inte fan höjdes hon som fotbollsspelare då.....
ganska svårt det här med rättvise principen inom idrotten..... varför kan inte alla vara lika accepterade bara? punkt slut.



cocktail middag @ mårtensson

Kvällen började hemma hos fanny där kortleken åkte fram å det skålades till höger å vänster med alla olika regler som skulle följas....... hrrrmmm gick sådär.......
Sen fortsatte kvällen på mårtensson. Där höjdes ljudnivån drastiskt när vi kom in...... ( 15 tjejer säger väl allt).

När väl musiken drog i gång på riktigt drog vi oxå igång på riktigt!=) schalger golvet invanderades å kvällen va fulländad!
Dock kan mårtensson gå å dränka sig lite halvt sådär för så jäkla kul e det inte......... det va sällskapet som gjorde det igår=)!

tack iaf för en top notch kväll!



evigt letande

va nere i stan för en stund sen å skulle leta efter ett linne att ha till min kjol i morn, eller om jag kunde hitta en klänning! vi tjejer i klassen ska ju ha cocktailfest, med käk å allt vad det innebär på mårtenssons i morn!
men icke. jag hittade inte ett dugg nere i stan! kan det va så svårt?
ett svart eller skitvitt (offwhite) linne? tydligen va det jättesvårt!
hittade en super fin klänning på vila! men en helt vanlig S gick inte ens att knäppa! wow tänkte jag lite förbryllat........ inte har väl jag gått upp sådär en 20 kilo på en vecka? å nej det har jag inte! dock fick hon som jobbade förklarat att de va super duper små i storlekarna.......å M va slut..... jaha ! där va det oxå kört!
så nu måste jag leta upp ett linne här hemma! får hoppas på vinst i gardroben!
iaf så fick jag köpt en väska! men jag kan ju knappast gå runt med endast en väska på mig i morn!

efter den lilla stadsturen blev solariet besökt av mig å fia! hade tänkt mig en skön härlig 20 minutare där inne! det blev istället en pain in the as 20 minutare!
hela ryggen å vaderna brann på mig å har typ 1:a gradens brännskador nu!( ok nu ska jag kanske inte överdriva)

annars har väl dagen inte varit allt för ljus......... fick tillbaka två arbeten idag, ett underkänt med fia och ett som vi tre muskottar gjort som va helt utan ngt betyg! jaha tänkte vi där å fatta nada!
jag å fia gick iaf å snacka med weibull men där fick vi inte ut så mkt! han frågade vad vi tyckte vi skulle få för betyg...... hmm e det vår uppgift att bestämma? ja i så fall självklart VG för han tyckte ju arbetet va skit bra skrivit men vi hade använt oss av fel CBAS instrument......

ajja weibull skulle ta sej en funderare å eftersom han hade beslutsångest (precis som mig å fia) , va han tvungen att höra med rasmus hur han skulle göra! han blev nog lite rädd för oss två! vi va lite som två åskmoln när vi kom in till honom men jag tyckte ändå vi skötte oss utomordentligt!=)

tja annars e det väl som vanligt här...... regnet öser ner utanför, motvinden blåser förfullt längs laholmsvägen, å bolmens är gråare än nånsin denna årstiden!=) lovely kort å gott=)!




en höst kväll i oktober

köksbordet e överfullt med böcker, post, tidningar...... you name it! trots detta har vi inte ens tenta period! jo visst en hemtenta som ska skrivas men den känns inte så betungande...................
hur lyckas då ändå röran smyga sig på trots att jag städade igår?
blir knäpp på mig själv! fick åtminstone lite nerskrivet på hemtentan idag på biblan! känns ganska bra!

vill verkligen komma igång med massagen nu......... börja trycka knåda å låta folk njuta av en helkroppsmassage!=)
får väl se när första person lägger sig på min nya fina massagebänk å förhoppningsvis njuter järnet på den=)!

förhoppningar om att få ngt gjort

så trött på att det aldrig kan bli ngt gjort här hemma när man bestämmer sej för att plugga! alltid hittar man en massa annat kul att göra! till å med städa funkar hur bra som helst när det står plugg med feta bokstäver på schemat!
å när man väl städat klart..... ja självklart hittar man en tvätt tid då oxå!  OMÖJLIGT!

så idag blir det biblan nästa! med förhoppning om att inget annat lockar där=)!

diplomerad massör

kursen och utbildningen e klar! hur skönt som helst! och inom snar framtid e jag diplomerad! har bara en hemtenta å 10 massager att göra sen så!=) helt underbart!
gick hur bra som helst igår på det praktiska provet! både på mig å fia hade hon svårt att hitta ngra fel! så det e ju alltid positivt!=)

va ute å gick i morse med mina två andra muskottar! killer dark ute men va gör det? när vi kom hem bjöd dophy oss på sitt nybakade bröd som va underbart gott! skulle till å med kunna säga att det va så gott att det ****** i mun! (bakfia, 2007)

precis hunnit städa av hela lägenheten här å nu väntar tvätt stugan! samtidigt har jag ju planer på att ta tag i min hemtenta i folkhälsan! får se hur det går med det! men har ju iaf ett mål!

men som sagt..... 10 valfria till massage? har redan ngra men ngra till skadar ju inte!

under and in// yoyo


vad har hänt med vädret?

grått, trist, blåsigt, regnigt, blött, kallt............................ ska jag fortsätta?  så jäkla trist väder hela tiden nu här i strawtown tycker jag!
tänk om man kunde stuckit iväg till ngt varmt ställe å bara chilla i en solstol å få tillbaka solbrännan på kroppen! det hade vatt så härligt!=) men så e inte fallet nu!

sista dagen på massagekursen idag sen så e jag klar=)! känns riktigt nice! ska bli hur kul som helst!

funderar på att få ngt gjort här nu å sen pallra mig till gymmet!



det går bra nu......

massagekursen flyter på å det gör visst allt annat oxå! wonderful=)

haft två intensiva dagar hittiills men har vekrligen varit hur bra som helst! lite slut i fingrar, händer, armar, ben å kropp men vad gör det? livet leker ju för det*!=)

söndag kväll å bara ngra minuter kvar till vår underbara söndagsmiddag.... lööövly! hos moa denna gång! alltid lika spännande vad hon ska laga till oss!

nix dags att klä på sej ngra kläder å smita över till hus 15!


ensam igen

nu har mamma å zlatan åkt hem! har varit såå skönt att ha dom här ngra dagar! men lika skönt e det å bli lämnad själv igen=)
hade kickoff fest här på bolmens igår! hur nice som helst! massa vin, kex, ost å annat gott innan vi drog oss bort till kåren för att få käk!  hel lyckad kväll med andra ord!

lite smått trött idag med tanke på att föreläsningen började kl 9 idag! gunvi va oxå trött å körde en snabb föreläsning.......... hon kan, vet å känner till oss utantill nu känns det som=)!

jag ser verkligen framemot denna helgen! massagekurs............  har längtat efter att gå denna nu hur länge som helst!
tacksam över att mamma bidrog med pengar till en massagebänk=), känns lite onödigt att gå kursen utan att ha en bänk!

nix nu kallar snart galgberget



ideetorka

sitte rlite med hemtentan just för att komma igång men det går fan inget vidare! trots att det e en ganska enkel uppgift så känns den trots allt väldigt flummig!=(
brrr säger jag bara! men jag ska väl kunna komma igång snart hoppas jag!
har ju got om tid iaf! men hade varit skönt att få ett flyt i den direkt!
fick iaf en bok i dag jag beställt till seminariet! känns hur onödigt som helst just nu att jag beställde den! alla seminarier flyter ju ändå utanför ämnet å allt går ut på vad man själv tycker!!!!!!
ajja nu unnade jag iaf adlibris med 227 spänn!
känns nice!

är totaly hyper trist väder idag! rain rain rain..................... men det e trotsallt väldigt mysigt att sitta inne då!
fattas ju dock bara nån att mysa med en dag som denna!

nix nu ska jag göra en hallon mango paj till mig å mamma!



ngra dagar i mammas sällskap

denna vecka kommer spenderas ngra dagar med mamma å zlatan. väldigt skönt att hon kommer hit faktiskt!=) dock kommer hon va mest i laholm å jobba men iaf! kvällarna får jag ju ha med henne! å zlatan kommer jaf få ha för mig själv hela tiden=) helt underbart att få sova med denna lilla varelse igen! som jag har saknat det!




betalt in massage kursen idag.... så efter helgen å efter måndag å tisdag e det dags  att köra igång med massagerna! =) ska bli riktigt kul! så alla som e sugna på en massage! säg till!!!
så nu har jag iaf sålt ut mig här!
=)=)

nope, time to say goooodbye


P.S I love YOU

fick låna denna omtalade film av dophy igår! eller tja omtalad å omtalad, jag har inte hört så mkt om den men alla andra har snackat om den hit å dit ett tag nu!
så efter att ha knepat å knopat lite med en början på en eventuell hemtenta så bestämde jag mig för att slänga mig i soffan för att kolla på film!
P.S I love you......................
summa sumarum: GRYMT BRA!
romantisk like hell, rolig som få och sorglig rakt igenom! blev lite kär i själva filmen!=)


// P.S I love YOU

detta eviga letande

ÄR VERKLIGEN I BEHOV AV ATT KLIPPA MIG! å dessutom färga håret! blir rädd varje gång jag ser mig i speglen! totalt avfärgad i håret å ett hår som lever sitt eget liv.........
'suttit halva eftermiddan här nu för att hitta den perfekta frisyren men utan resultat! dock hitta jag en massa balla frisyrer...... jag vet precis hur jag vill ha det men kan inte hitta nån bild nånstanns!
kan jag hänvisa till min förra frisyr fast i längre version?
jag vill ha tillbaka mitt blonda rufs som man bara behövde slänga i lite vax i .............


hittade dock lite bilder här på nätet som jag kan lägga in här juh










<<----- ballast av de alla=)


 här e nog en liten tutch av hur jag vill ha det igen iaf=)


gaaaadh nix nu e det dags å mys amed moe! promenix nu å sen massa mat å tv tittande i hennes sällskap!

lovely


inhandling

fredag å kände att idag behövde jag inte göra så särskillt mkt, så jag å dophy beslutade oss för att gå en lång promenad i morse å sen chilla ner i stan å titta runt!
detta "titta runt" ledde till: volym pulver till håret, plattång, mössa, te, kjol, å ett snabbt besök i hästaffären (som jag igentligen inte ville gå in i ) för att köpa små hårsnoddar!

hann även med en fika på vårt älskade espressohouse å en massa skoaffärer besöktes dock utan att finna lyckan i ett par svarta stövlar till sophie!

precis varit på gymmet  å nu väntar en kväll med idol, godis å lovely sällskap!=)=) kan man ha en bättre fredag?
nope!

fia den lilla loppan e hemma i soliga karlstad så en bättre fredag skulle väl va om även hon va här! men hon har säkert det top notch hemma hos mamma som fyller år idag=)!!


                                                        

horoskop

horoskop kan ofta får en att bli lycklig........ dvs om det står en massa positiva saker men det kan oxå få en att känna precis tvärtemot! jag e en person som har väldigt lätt för att tro på horoskop! det har lixom stämmt in så bra såååå många gånger!
satt precis å läste metros horoskop för vågen! inte så jätte glädje höjande! å när jag kollade i det kinsiska som oxå finns med där så vet jag inte riktigt hur jag skulle tolka det!
så jag va tvungen att gå in på en sida här på nätet å kolla vad det horoskopet sa........ inte heller så jättetydligt å inte så jätte glädjande det heller! hmmmmm........
tja i allmänhet har väl dagen inte varit så jättespännande så varför skulle horoskopet säga ngt speciellt då? nää precis!
men ibalnd önskade man att det stod ngt klatchigt å spännande som man hoppades på skulle infräffa!
har ju trots allt hänt en hel del ggr att det stämmer in!
men jag får väl gå å vänta nu på en dag då allt kommer klaffa i mitt horoskop å då glädjesprundlande lycka även in real life=)


oväntad fika

idag slog reklamens tutch av oväntat besök in, fast i annan tappning! jag å dophy satt ute på bänken i höstsolen å kollade lite i våra folkhälsoböcker när micke englund kom å satte sig hos oss!
helt plötsligt säger han: får jag bjuda damerna på en kopp kaffe!
givetvis sa vi ja direkt, dock ändrades fikan lite! det blev hos dophy ist med äppelpaj! dock ändå mickes initiativ! mkt kreativt å bra denna hösteftermiddag!!
äppelpaj kanske va att ta i lite då jag absolut inte äter varma äpplen.... men kanterna funkar alltid! hihi

dagen idag började jag med att vara ute å gå en lång runda med cissi i tidiga höst kylan!
hem käka frulle å sen skolan!

nope nu kallar fikan!



så arg....

nu har det återigen hänt! jag e för snäll å gör precis vad personen ifråga säger till mig!=(
va på gymmet! körde utfall å hade en yttepytteliten plats som jag behövde! så kommer det två killar å den ena säger: du flyttar dej lite dit så vi kommer fram här med bänken framför spegeln!
ahhh jag blir så pissed på sånt! varför skulle inte jag lika gärna som dom kunna stå där framför! ??????
å varför finner jag mig inte i att säga: nää men du skulle kunna ställa din bänk där ist för att jag ska stå där!
eller bara säga rent ut: fuck off här står jag å kör!
jag blev så arg så jag va tvungen att gå därifrån! =(

så alla killar som inte fattar att tjejer oxå kan lyfta å träna lika hårt som ni: DRA ÅT HELVETE!

omstart

åter dags att läsa folkhälsa. älskade gunvi igen! även denna första föreläsning va hon förvirrad å lite smått bortkommen, men va gör det..... hon e ju trots allt sjuuuukt go!
verkar bli en bra kurs! hemtenta dock vilket jag tycker e sådär men de ska bli kul!
hämtade ut deltenta två idag VG på denna med! sååååååååå gllaaaaaaad.
nu fattas ett vg till bara på ngn av repporterna å då får jag vg i socialpsykoligikursen! hade varit så jäkla härligt!=)

söndagsmiddan igår hos fia va underbart god! äkta husmanskost med köttfärslimpa å stuffs!=) snackade på som vanligt om allt mellan himmel å jord!
för ngra veckor sen sa vi att vi ville ha nån att mysa med! igår avancerade vi! POJKVÄN....... det hade inte suttit fel!
men med moes tur så lär hon ha hittat nån innan söndag! =)

snart dags för gymmet sen eventuellt handbollsmatch med chicksen!=)



storm

söndag förmiddag kl 11. precis varit ute i värsta stormen nu å köpt frallor på hemköp! tänkte att det kunde jag unna mig en söndag som denna!
i morgon e det dags för ny kurs... ska bli riktigt kul faktiskt!=) folkhälsa med allas vår gunvi!
nix nu ska jag försöka fördriva denna regniga söndag med ngt!
är ju iaf söndagsmiddag ikväll! hos fia denna gång!
looking forward toooooooo it.......













22 år å super glad

hel lyckad dag igår! tackar alla som förgyllde den för mig!
top notch morgon med frukost med mina lovely ones fia å dophy!
sen kom mormor å morfar å vi chilla ner i stan för att ta en fika på espresso! mkt nice å jag lärde dom att dricka chai vilket de gillade sten hårt!
pallra oss hem till la bolme igen för att vänta på mamma, pappa, fredde å farmor!
de kom med smörgåstårta å annat gott=)
efter ngra timmar med dom "slängde" jag ut dom. sen kom allt party glatt folk!
hel lyckad kväll i 310:an med massor vin, cider, öl å booooze! sen intogs morfars å kvällen var fulländad!=)

hamnade hemma i 310 igen runt 2 tiden då jag fick med mig fia hem! sista biten av smörgåstårtan vräkte vi i oss plus lite annat smått å gott..... fylle hunger a la bolma kallas det väl!

blev väkt i morse av fia för promenix å nu sitter jag här hemma hos henne på kanelbullensdag å har ätit hennes nybakade kanelbullar! mkt gott!!!!!!

nix nu ska stan intas av oss..... igen ..... för systemetbesök. ser ut att bli fest ikväll igen å vi laddar om på nytt!


ett år närmare

3 oktober i morn vilket innebär : fredag igen, ny dag, helgen närmar sig med stormsteg, ulf rapporten ska va inne och dessutom är jag ett år närmare 25!
MEN 22 år innebär att man fortfarande e närmare 20, så det glädjer jag mig åt!=)
min älskade familj å zladden kommer i morn!=) lovely

nepp nu ska jag plocka undan lite här hemma så det ser rent å fint ut här=)

avslutat

idag avslutade vi vår socialpsykologikurs! riktigt skönt! men seminariet kändes helt totaly onödigt! men men! varför klaga när det va så pass slappt!
även idag har det hällregnat................. vaknade av att det knastra på rutan i morse å kände att näää idag vänder jag mig om igen å somnar om! men gick det? nope!
så jag gick upp å körde igenom mitt corepass ist för att dra ut å gå! promenixen fick vänta en timme då jag fick med mig dophy oxå=)

nix nu ska jag dregla framför mikael persbrandt på 4:an!

ganska så nice